duminică, 27 mai 2012

Beyonce, revenire SPECTACULOASĂ pe scenă după naştere. Cum a IMPRESIONAT cântăreaţa publicul - VIDEO

Beyonce, revenire SPECTACULOASĂ pe scenă după naştere. Cum a IMPRESIONAT cântăreaţa publicul - VIDEO: Beyonce a susţinut primul concert după ce a dat naştere, la începutul acestui an, unei fetiţe pe nume Blue Ivy Carter.





Cum aducem cărţile în viaţa copiilor

Cum aducem cărţile în viaţa copiilor: Timpul petrecut în faţa televizorului îi afectează pe micuţi. Cărţile, în schimb, le lărgesc orizontul şi îi ajuta să se dezvolte.

VIP-uri "abonate" la droguri în cluburile de lux ale Capitalei

VIP-uri "abonate" la droguri în cluburile de lux ale Capitalei: Actorul de stand-up comedy Cosmin Natanticu a fost interceptat de procurorii DIICOT în dosarul lui Leontin Niţu, regele dealerilor de stupefiante. El recunoaşte că a consumat doar etnobotanice, dar s-a lăsat.

Daniel Constantin apreciază “serviciile EVZ gratuite de monitorizare". Ce i-a transmis preşedintele Băsescu în ziua investirii ca ministru

Daniel Constantin apreciază “serviciile EVZ gratuite de monitorizare". Ce i-a transmis preşedintele Băsescu în ziua investirii ca ministru: Preşedintele PC Daniel Constantin apreciază, ironic, serviciile gratuite de monitorizare asigurate de EVZ de când a devenit ministrul Agriculturii, aluzie la ultimele articole ale redacţiei noastre despre prestaţia sa în acest...

La Eurovizion s-a văzut care este diferența dintre Costi Ioniță și Marius Moga

La Eurovizion s-a văzut care este diferența dintre Costi Ioniță și Marius Moga: Voi spune din start că prefer genul de muzică rock pentru a nu fi, ulterior, prost înțeleasă. Prin urmare, nu sunt vreun fan nedeclarat ar trupelor scoase pe bandă rulantă de Marius Moga. Însă, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, și anume, să-i recunosc talentul, perspicacitatea și performanța. Moga, pe ce a pus mâna Continue Reading

Directorul adjunct al DSVSA Botoşani, consilier al preşedintelui ANSVSA

Directorul adjunct al DSVSA Botoşani, consilier al preşedintelui ANSVSA: Ovidiu Airimiţoaie, directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor va fi consilierul preşedintelui Autorităţii Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mihai Ţurcanu.

Airimiţoaie lucrează în cadrul DSVSA Botoşani...

CRONICA MONDENĂ. Şi scandalurile s-ar muta pe Facebook

CRONICA MONDENĂ. Şi scandalurile s-ar muta pe Facebook: De când a apărut reţeaua cu miliarde de membri, parcă asistăm la o demonstraţie pe viu a unui joc gen "Second Life", de pe urma căruia vor apărea grafice şi statistici bune de studiat în şcoli.

Ce spun cititorii HotNews.ro despre Mandinga: In afara Romaniei, manelele nu plac! Mai bine venea Bute sa cante

Ce spun cititorii HotNews.ro despre Mandinga: In afara Romaniei, manelele nu plac! Mai bine venea Bute sa cante: "Ce limba e aia? Esperanto?", intreaba ironic unul dintre cititorii HotNews.ro, criticand modul in care a fost reprezentata Romania la Eurovision 2012. "Si-asa ne confunda europenii capitala cu Budapesta, mai ramane sa aiba dubii si despre limba oficiala". "Nu limba romana, nu vreo referinta in "versuri" despre Romania, nu haine romanesti, pana si silicoanele-s frantuzesti". Printre criticile aduse de internauti piesei Zaleilah: are "iz oriental", "ar "incanta" un public de discoteca dintr-un sat din sudul tarii", e "numai buna de dansat din buric", "manea (si aia cantata dupa ureche)", "manea moderna", "craci si topaiala" sau chiar plagiat dupa Ai si eu te pego. "Piesa reflecta intocmai cultura adoptata de masele populare din Romania in momentul de fata".

Alte comentarii acide ale cititorilor HotNews.ro
:
  • "Draga Elena Ionescu, ai voce pentru nuntile de joi, nu pentru Eurovision."
  • "e necesar sa se cante live, nu te primeste nimeni cu calculatorul si nici nu poti face playback... La astea suntem campioni"
  • "kitch infiorator compus de un baietandru agramat ale carui "succesuri" se numesc Yanika, Baiatul de aur, Bibilou de portelan"
  • "Costii Iioniita nu intelege ca nu toata Europa e maneliista" (aluzie la mesajul incorect gramatical scris pe Facebook de compozitorul piesei Zaleilah: Suntem "mandrii" ca suntem romani!).