luni, 5 noiembrie 2012

RĂZBOI PE NET. Vplay e în metenanță, iar mai multe site-uri din lista Pro TV au fost ÎNCHISE

RĂZBOI PE NET. Vplay e în metenanță, iar mai multe site-uri din lista Pro TV au fost ÎNCHISE: Cel mai popular site care oferă filme online, vplay.ro, este în mentenanță în acest moment. Din lista de 42 de site-uri pe care PRO TV a înaintat-o CNA și ar fi ajuns la Poliție, în jur de 10 au fost închise.

DEZVĂLUIRILE ÎNFIORĂTOARE ale fostei soții a liderului maghiar Laszlo Tökes

DEZVĂLUIRILE ÎNFIORĂTOARE ale fostei soții a liderului maghiar Laszlo Tökes: Viața privată a europarlamentarului Laszlo Tökes pare să ascundă amănunte de-a dreptul cutremurătoare, ce contrastează puternic cu imaginea plină de moralitate pe care pastorul reformat și-a construit-o de-a lungul vremii. Iar...

37.000 de romani au o afacere in Italia. Pe fondul crizei economice, prezenta romanilor in Peninsula s-a stabilizat sub un milion

37.000 de romani au o afacere in Italia. Pe fondul crizei economice, prezenta romanilor in Peninsula s-a stabilizat sub un milion: Comunitatea romaneasca este, in continuare, pe primul loc ca numar de straini cu resedinta legala in Peninsula. Ultimele cifre oficiale prezentate la 30 octombrie arata ca in Italia traiesc 997.000 de romani, adica aproximativ 21% din totalul strainilor prezenti in Peninsula. Din cei aproape un milion de romani care traiesc in Italia, 819.442 au un loc de munca, potrivit datelor furnizate de INAIL (Institutul de Asigurari impotriva Accidentelor de Munca), iar 37.751 de conationali au propria afacere in Italia.

Bogdan Chirieac îl dă în judecată pe Cristian Sima şi cere 1,5 milioane de dolari daune morale.

Bogdan Chirieac îl dă în judecată pe Cristian Sima şi cere 1,5 milioane de dolari daune morale.: Analistul politic Bogdan Chirieac l-a dat in judecata pe brokerul Cristian Sima cerandu-i 1,5 milioane de dolari daune morale, plus daune materiale, pentru acuzatiile la adresa sa si ameninta cu o noua actiune in instanta pentru afirmatiile potrivit carora ar fi primit bani de la compania Ericsson, potrivit Mediafax.
"Jurnalistul Bogdan Chirieac, reprezentat de Chiuariu si Asociatii (CAAL), raspunde recentelor acuzatii nefondate ale lui Cristian Sima printr-o actiune in raspundere civila ...

MOMENT STUPEFIANT pe scena Naționalului ieșean: un profesor A OPRIT PIESA pentru că replicile erau „porcoase”

MOMENT STUPEFIANT pe scena Naționalului ieșean: un profesor A OPRIT PIESA pentru că replicile erau „porcoase”: Un profesor ieşean a urcat pe scena Teatrului Naţional şi şi-a invitat elevii să părăsescă sala. Actorii şi ceilalţi spectatori au privit uluiţi cum elevii se chinuiau sa iasă din rânduri, deranjând toată sala.

EXCLUSIV Contributors.ro: Premiul Nobel pentru ciuruit jurnalistii cu rafale de minciuni - Corina Adriana Dumitrescu, membru in Consiliul Superior al Magistraturii

EXCLUSIV Contributors.ro: Premiul Nobel pentru ciuruit jurnalistii cu rafale de minciuni - Corina Adriana Dumitrescu, membru in Consiliul Superior al Magistraturii: Va mai amintiti ca inaintea scandalului cu penibilul Mang a mai existat o doamna care a fost la un pas de a deveni Ministru al Educatiei. Sturlubatica doamna Dumitrescu continua sa ocupe, chiar dupa tot acel scandal, un jilt confortabil in Consiliul Superior al Magistraturii, singura instanta care judeca procurorii si judecatorii din Romania.  Sunt convins ca majoritatea romanilor nu stiu acest "amanunt" - doamna Dumitrescu s-a scurs de pe prima pagina a ziarelor catre anonimat, dar inapoi in functia de la CSM, cu o viteza uluitoare, chiar tulburatoare. Ea va ramane toata viata cu porecla "StanDford" atarnata de gat.

Monica Gabor dă dovadă de NEGLIJENȚĂ față de fiica ei

Monica Gabor dă dovadă de NEGLIJENȚĂ față de fiica ei: Deși a susținut de câte ori a avut ocazia că îi este dor de fiica sa, ea a uitat de una dintre îndatoririle pe care le are față de aceasta.