miercuri, 12 decembrie 2012

Mii de falşi jurnalişti, infiltraţi în secţiile de votare la alegerile parlamentare.

Mii de falşi jurnalişti, infiltraţi în secţiile de votare la alegerile parlamentare.: Obisnuiti cu numarul mare de fraude la alegerile din anii trecuti, politicienii romani au recurs la o smecherie ca sa introduca in sectiile de votare oameni fideli: i-au acreditat ca jurnalisti. Autoritatea Electorala Permanenta, cea care acorda acreditarile, nu are parghii sa controleze daca ziaristii din liste sunt cu adevarat ceea ce pretind. Mai mult, legea nu interzice ca reporterii sau redactorii ce merg prin sectii in ziua votului sa fie membrii unui partid politic.
S-a ajuns astfel la ...

Cum arată România după CODUL GALBEN de ninsori şi viscol - GALERIE FOTO

Cum arată România după CODUL GALBEN de ninsori şi viscol - GALERIE FOTO: La începutul acestei săptămâni Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de cod galben de ninsori şi viscol pentru jumătatea sudică a României şi Moldova. Codul a intrat în vigoare de luni ora 12 urmând a se încheia astăzi la acelaşi interval orar.





Vocea lui Suleyman a acoperit Vocea de pe Pro

Vocea lui Suleyman a acoperit Vocea de pe Pro: Românii l-au preferat pe sultanul Suleyman fetelor de la Tatu, care cântau la Vocea României. Kanal D a fost peste Pro TV nu numai pe

A fost desemnată cea mai dorită femeie din lume. Cum arată sondajul internaţional - FOTO

A fost desemnată cea mai dorită femeie din lume. Cum arată sondajul internaţional - FOTO: Potrivit rezultatelor unui sondaj internaţional realizat de editorii site-ului AskMen.com, cea mai dorită femeie din lume este o actriţă.





Cele mai SPECTACULOASE imagini din spațiu. TOPUL National Geographic pentru 2012 | GALERIE FOTO

Cele mai SPECTACULOASE imagini din spațiu. TOPUL National Geographic pentru 2012 | GALERIE FOTO: Revista National Geographic a realizat un top 10 al celor mai frumoase fotografii din spațiu realizate în decursul anului 2012.