marți, 22 ianuarie 2013

Shakira a NĂSCUT un băieţel. Află ce nume i-a pus copilului.

Shakira a NĂSCUT un băieţel. Află ce nume i-a pus copilului.: Cantareata columbiana Shakira a nascut, marti, un baiat, informeaza The Huffington Post.
Shakira a dat marea veste printr-un mesaj publicat pe site-ul ei in trei limbi, engleza, spaniola si catalana: "Suntem fericiti sa anuntam nasterea lui Milan Piqué Mebarak, fiul Shakirei Mebarak si a lui Gerard Piqué, venit pe lume la ora 9:36pm, in Barcelona, Spania".
"Numele Milan inseamna drag, iubitor si milostiv in slava, dornic si muncitor in latina veche si unificare in sanscrita", ...

PROPRIUL TATĂ o DĂ DE GOL, mama ei este CAPUL RĂUTĂŢILOR: Vedetă PROSTITUATĂ DE LUX | GALERIE FOTO - Panorama > EVZ.ro

PROPRIUL TATĂ o DĂ DE GOL, mama ei este CAPUL RĂUTĂŢILOR: Vedetă PROSTITUATĂ DE LUX | GALERIE FOTO - Panorama > EVZ.ro: "Este platită ca să se întâlnească cu oameni bogaţi, iar mama ei stă în spatele acestei operaţiuni şi a băgat-o în necazuri şi este capul răutăţilor”, a declarat Michael Lohan. „Lindsay a recurs la această modalitate de a face bani pentru a reuşi să îşi plătească datoriile”."

'via Blog this'

Arnold Schwarzenegger, pe ecrane după zece ani. Cum arată actorul la 28 de ani de la rolul care l-a consacrat - FOTO, VIDEO

Arnold Schwarzenegger, pe ecrane după zece ani. Cum arată actorul la 28 de ani de la rolul care l-a consacrat - FOTO, VIDEO: Arnold Schwarzenegger revine pe ecran după o pauză de zece ani, timp în care a jucat un rol important în politica de peste ocean, fiind guvernator al statului California. Consacrat odată cu rolul din Terminator, film apărut în 1984, Arnold Schwarzenegger revine astfel la prima lui dragoste.





Cabinet de avocatură: Peste 10.000 de procese cu "Spiru Haret" după scandalul diplomelor, câştigate de foşti studenţi

Cabinet de avocatură: Peste 10.000 de procese cu "Spiru Haret" după scandalul diplomelor, câştigate de foşti studenţi: Peste 10.000 de procese intentate Universităţii "Spiru Haret" (USH) de foşti studenţi, care au absolvit în 2009 cursurile la distanţă (ID) şi cu frecvenţă redusă (FR), însă nu le-au fost eliberate diplomele de licenţă, au fost câştigate de aceştia, potrivit Cabinetului de Avocatură Coltuc.





OTV: “Emisia postului, întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”

OTV: “Emisia postului, întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”: Începând cu ora 18.00, postul OTV şi-a întrerupt programul, afişând următorul mesaj pe întreg ecranul: „Emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor

Becali JIGNEŞTE din nou jurnaliştii: "Care e obraznică şi proastă, o să fie curăţată" | Romania Libera

Becali JIGNEŞTE din nou jurnaliştii: "Care e obraznică şi proastă, o să fie curăţată" | Romania Libera: ""Ce faci? Mă tragi la răspundere? Tu m-ai întrebat şi eu ţi-am răspuns. Dacă eşti obraznică, te jignesc când eşti obraznică. Uşor, uşor o să vă pun eu la punct, o să vezi. Cum am pus-o pe Marilena Mititelu. Să vezi ce cuminte e acum", a spus Becali.

"Care e obraznică şi proastă, o să fie curăţată. Care e proastă, idioată şi obraznică, se alege praful", a continuat Becali."

'via Blog this'

"CanCan TV" - început de sezon în forţă la postul Acasă. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav vor face dezvăluiri în emisiunea de marţi

"CanCan TV" - început de sezon în forţă la postul Acasă. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav vor face dezvăluiri în emisiunea de marţi: Ediţia de luni a emisiunii "CanCan TV", difuzată de postul Acasă între orele 22.00 şi 00.33, a fost cea mai urmărită de la lansare până în prezent, informează televiziunea.





Zdob şi Zdub - Moldovenii s-au născut (official video)



Single-ul "Moldovenii s-au născut" este inclus pe cel mai nou material discografic al trupei, al şaptelea din cariera ei muzicală, numit "Basta Mafia", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Albumul conţine 13 piese, printre care "Trece Vremea Omului", "Nistru", "Good Bye", "F-S-S-O" şi "The Holy Fuel", dar şi două bonus tracks.

Connect-R: “Dacă eram mai slab de inimă, aș fi fost mort acum”. Vezi cele mai tari farse la Plasa de stele - Vedete > EVZ.ro

Connect-R: “Dacă eram mai slab de inimă, aș fi fost mort acum”. Vezi cele mai tari farse la Plasa de stele - Vedete > EVZ.ro: "supusă unei farse dure, Brianna Caradja a leșinat în repetate rânduri, astfel ca filmările au fost întrerupte. Când a fost păcălită că a murit Pepe, Oana a aruncat cu o lopată dupa actorul de la Plasa de stele, care i-a trecut razant pe langa ureche. Vali Vijelie l-a bătut pe angajatul emisiunii Antenei 1, atunci când credea că i-a fost distrusă mașina. "

'via Blog this'

Laura Georgescu a fost validată de Parlament ca președinte al CNA

Laura Georgescu a fost validată de Parlament ca președinte al CNA: Laura Georgescu a fost validată de Parlament în funcția de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Viorel Vasile Buda în

Terorismul mediatic al varanului inculpat | Romania Libera

Terorismul mediatic al varanului inculpat | Romania Libera: "Împotriva ANI şi a lui Horia Georgescu s-a purtat o campanie de calomniere fără precedent. Seară de seară, acesta a fost înjurat, ameninţat, acuzat de „hoţie", „şan­taj", „alcoolism", „dependenţă de dro­guri", făcut „maimuţă", „gunoi", „bou", inclusiv tatăl său căzând victimă anteniştilor dezlănţuiţi. De teroarea me­diatică n-au scăpat nici judecătorii „lui Băsescu" de la Curtea Cons­ti­tu­ţională, care au blocat puciul de astă va­ră: Au­gustin Zegrean este un „han­di­capat", Iulia Motoc o „bolnavă psi­hic" etc."

'via Blog this'

Ai văzut "Totul despre sex"? Cum ARATĂ Sarah Jessica Parker, la 47 de ani - FOTO

Ai văzut "Totul despre sex"? Cum ARATĂ Sarah Jessica Parker, la 47 de ani - FOTO: .