miercuri, 30 mai 2012

31 Mai. Lăzescu vorbește despre criza din TVR

31 Mai. Lăzescu vorbește despre criza din TVR: LĂZESCU VORBEȘTE DESPRE PROBLEMELE DIN TVR. Șeful TVR, Alexandru Lazescu, spune într-un interviu pentru HotNews.ro că nu crede că actualul Consiliu de Administrație va rezista

Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision: "Eu n-am înţeles voturile"

Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision: "Eu n-am înţeles voturile": Coordonatorul echipei noastre la Baku spune că incidentul din semifinală ne-a defavorizat.

Actorul Şerban Ionescu va fi tratat la o clinică din Germania

Actorul Şerban Ionescu va fi tratat la o clinică din Germania:
Şerban Ionescu a fost transportat, cu un avion, la o clinică din Germania, actorul fiind însoţit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD.
Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a spus că Şerban Ionescu a fost preluat de la Spitalul SRI din Baloteşti de un echipaj SMURD şi dus la aeroport, de unde a plecat cu o aeronavă spre Munchen, de a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la clinica privată unde urmează să fie tratat.
Înţepat de o căpuşă
Şerban Ionescu a fost este diagnosticat cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă. Executivul a purtat discuţii cu reprezentanţii unei clinici din Germania, pentru asigurarea tratamentului medical. Starea de sănătate a lui Şerban Ionescu se ameliorase şi continua tratamentul cu antibiotice. Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, declara că actorul Şerban Ionescu va merge într-o clinică din străinătate întrucât în România nu există posibilitatea de a face investigaţii pentru stabilirea unui diagnostic concret, fiind un caz cu care specialiştii nu s-au mai întâlnit.
Imobilizat la pat
Actorul

Citeşte mai mult...

Iulia Neculau, solistă în Italia

Iulia Neculau, solistă în Italia:
În ultimii ani, România, prin posibilităţile aproape egale cu zero pe care le-a oferit tinerilor cu potenţial, a îndepărtat din ce în ce mai mult speranţele acestora. Zilnic, zeci de tineri se înstrăinează şi îşi îndreaptă viziunile către variante mai bune. Unii reuşesc în alte părţi, alţii nu. Dar prea puţine sunt cazurile în care un tânăr alege să renunţe la o viitoare carieră strălucită în România pentru un început greu şi incert  într-o ţară străină.

Iulia Livia Neculau s-a născut şi a crescut la Piatra Neamţ, din tată inginer şi mamă medic, părinţi iubitori, dispuşi să facă orice pentru a clădi un viitor bun pentru fiica lor. La vârsta de 21 de ani, proaspăt absolventă a liceului de muzică, specialitatea pian şi teorie muzicală, Iulia era deja unul dintre bobocii Facultăţii de Drept (plătită integral de către tatăl ei); dar a lăsat totul în spate ca să-şi urmeze prima iubire, un tânăr român care muncea în Italia. A venit în vizită, dar până la urmă, a decis să rămână lângă el.
După scurt timp însă, povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat. Avea dor două opţiuni şi Iulia a ales-o pe cea mai grea, să îşi formeze propriul

Citeşte mai mult...

Sabin Orcan, numit prim redactor-șef adjunct la Adevărul

Sabin Orcan, numit prim redactor-șef adjunct la Adevărul: Fost redactor-șef la Adevărul de Seară și mai apoi șef peste redacțiile regionale de la Adevărul, Sabin Orcan este de la 1 iunie prim redactor-șef

Céline Dion a câştigat procesul cu publicaţia franceză Ici Paris

Céline Dion a câştigat procesul cu publicaţia franceză Ici Paris: Cântăreaţa Céline Dion a câştigat procesul cu săptămânalul francez Ici Paris, împotriva căruia a deschis o acţiune în justiţie în 2010, din cauza unui articol "alarmist" despre o presupusă sarcină a artistei.





Fosta mână dreaptă a lui Lăzescu: Rămân în TVR ca realizator. O dau în judecată pe Lucia Hossu Longin

Fosta mână dreaptă a lui Lăzescu: Rămân în TVR ca realizator. O dau în judecată pe Lucia Hossu Longin: “Rămân în TVR ca realizator”, spune pentru Paginademedia.ro Dan Radu, înlăturat de consiliul de administrație din poziția de Director de producție editorială și programe (practice,

Lucia Hossu Longin şi Stejărel Olaru, printre numele vehiculate pentru preluarea şefiei TVR

Lucia Hossu Longin şi Stejărel Olaru, printre numele vehiculate pentru preluarea şefiei TVR: Lucia Hossu Longin şi Stejărel Olaru se numără printre numele vehiculate pentru preluarea şefiei SRTv, având în vedere iminenţa discutării raportului de activitate al TVR în Parlament şi posibila respingere a lui, fapt ce echivalează cu demiterea preşedintelui-director general, Alexandru Lăzescu.





MasterChef extrem: „Îmi vine să îi dau un cuţit în cap”, a strigat Andreea Moldovan

MasterChef extrem: „Îmi vine să îi dau un cuţit în cap”, a strigat Andreea Moldovan: Andreea Moldovan, Izaura şi D'Artagnan s-au revoltat aseară împotriva şefei de echipă. Finala MasterChef, programată pentru săptămâna viitoare, va fi difuzată marți și miercuri. 2,5 milioane de telespectatori în minutul de aur....

Carmen Harra a dat in judecata Antena 1 si cere daune de 100.000 de euro

Carmen Harra a dat in judecata Antena 1 si cere daune de 100.000 de euro: Prezicatoarea a depus, luni, la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o cerere de chemare impotriva S.C. Antena TV Group S.A. (radiodifuzorul Antena 1), Dan Capatos, Mircea N. Stoian (moderatorii emisiunii "Un show pacatos", Mara Banica, Eremia Radulescu, Catalina si...

Comentariile cititorilor la un articol publicat online au trimis o jurnalistă la închisoare

Comentariile cititorilor la un articol publicat online au trimis o jurnalistă la închisoare: Deoarece comentariile de la articolul său erau jignitoare la adresa puterii, jurnalista a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că nu le-a șters în cel mai scurt timp.