duminică, 13 februarie 2011

Foto cronica TV: Ziua îndrăgostiţilor / Valentine's Day la dănuţ srl

 Un invitat de marcă: Ducu Bertzi
Dansatoare ornate cu inimi  creponate 

Un Cupidon de zile mari - băiat de viitor!




Parada invitaţilor
Dănuţ în formă  



Aniversare în platou

Desi este radioul iubirii, Magic FM nu a promovat Valentine's day

Desi este radioul iubirii, Magic FM nu a promovat deloc Valentine's day. Totusi spre deosebire de alte zile, in weekendul dinaintea sarbatorii am auzit melodii de la cel mai celebru romantic din lumea muzicii : Barry White ( precum "Can't get enough of your love baby" sau "I'm gonna love you just a little more baby").
                             
                                                                                                                                                                                                                       Cosmin 

Filme Valentine’s Day la televiziuni: " Declaraţie de dragoste "


În dimineaţa zilei de 13 februarie, pe postul de televiziune " Antena 1 " , am vizionat  " Declaraţie de dragoste " , unul dintre primele "lovestory-uri" româneşti . Ilustrează puterea pe care iubirea o deţine asupra oamenilor şi viaţa de licean, cu bune şi cu rele, cu suişuri şi coborâşuri, cu pante abrupte şi piscuri însorite. Este astfel prezentată povestea a doi tineri, care înfruntă obstacolele şi rămân împreună într-un final. Am remarcat încă o dată că dragostea provoacă războaie - atât interioare, cu propria persoană, încercând să se ajungă la soluţia potrivită, la decizia corectă, - cât şi exterioare, cu cei din jur, înlăturând toţi norii pentru ca soarele să-şi facă apariţia pe un cer pictat doar în culorile pe care le iubeşti.


Diana Dădăcuş

"The King's Speech", marele învingător la premiile BAFTA 2011. Vezi lista câştigătorilor - VIDEO - Mediafax

"The King's Speech", marele învingător la premiile BAFTA 2011. Vezi lista câştigătorilor - VIDEO - Mediafax: "Prezentăm mai jos lista completă a câştigătorilor premiilor BAFTA pe 2011:

Cel mai bun film: 'The King's Speech' (producători Tom Hooper, David Seidler, Iain Canning, Emile Sherman, Gareth Unwin)

Cel mai bun film britanic: 'The King's Speech' (producători Tom Hooper, David Seidler, Iain Canning, Emile Sherman, Gareth Unwin)"

Show Valentine’s Day la televiziuni

Cea mai oribilă apariţie prevăzută - o rochie din fâşii de carne
Show-ul cupidonilor T
V
: "Anul acesta, televiziunile se întrec în surprize de 14 februarie. Antena 1 propune bătăi cu perne la care participă vedetele canalului."

Show Valentine’s Day la televiziuni

Cea mai oribilă apariţie programată - o rochie din fâşii de carne
Show-ul cupidonilor TV: "Anul acesta, televiziunile se întrec în surprize de 14 februarie. Antena 1 propune bătăi cu perne la care participă vedetele canalului."

Semnalele unui şef protectiv (1).

Semnalele unui şef protectiv (1).: "Daca este sa privim partea buna a lucrurilor, seful protectiv este cel care isi ajuta membrii echipei, ii incurajeaza si ii previne sa nu ia decizii care sa le afecteze cariera. Insa, la cealalta extrema, se afla faptul ca este superprotector si ii impiedica pe ceilalti sa se dezvolte si sa se formeze prin propriile experiente, deoarece rezolva el de multe ori sarcinile membrilor echipei.
Daca vom acorda atentie felului in care vorbeste, tonului vocii, gesturilor, posturii si expresiilor ..."

Nevoia coaching-ului.

Nevoia coaching-ului.: "Ma intreb daca subiectul 'coaching' (antrenament - n.r.) pentru performanta este unul prea solicitat. Daca in ultimii trei-patru ani, la noi s-a batut prea mult moneda pe subiect, de la mijlocul anilor '70*, s-a dovedit ca, practic, indivizii obtin performante mai bune daca sunt sustinuti, urmariti in atingerea obiectivelor de catre persoane specializate. Acest lucru este valabil atat in sport, ca traditie, cat si in companii sau organizatii de diverse tipuri. Astfel, ne stabilim propriile ..."

Networking.

Networking.: "Networking-ul inseamna mult mai mult decat sa faceti schimb de carti de vizita. Networking-ul semnifica sa dezvoltati relatii interumane care va pot sprijini si in cadrul carora ii puteti ajuta pe ceilalti, in orice domeniu al vietii. Cu cat retelele sunt din ce in ce mai puternice, cu atat avem o mai mare capacitate si oportunitate de a ne trai viata in prosperitate si de a o face mai usoara pentru ceilalti si pentru noi.
Motivele pentru care ar trebui sa aveti propria retea este ca veti ..."

Ce crede un "punkist bătrân" despre Valentine's Day.

Ce crede un "punkist bătrân" despre Valentine's Day.: "Flori, ciocolata, jucarii, dulciuri, toate pe fond de rosu si eventual decorate cu cate o inima. Este din nou momentul din an in care, vrand-nevrand, toata lumea pronunta 'Valentine's Day'. A facut-o si solistul trupei ZOB, Vlad Gorneanu (37 de ani), la invitatia romanialibera.ro. Dupa cum era de asteptat, nu s-a aratat entuziasmat de idee, dar a acceptat sa explice de ce este impotriva acestei sarbatori.
De ce nu bifezi Valentine's Day?
Vlad Gorneanu: Din acelasi motiv pentru care nu ..."

Vedetele Pro TV şi Acasă petrec Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoanele iubite - Mediafax

Vedetele Pro TV şi Acasă petrec Ziua Îndrăgostiţilor alături de persoanele iubite - Mediafax: "Indiferent că îndrăgesc sau nu Valentine's Day, că îl consideră un pretext pentru mici surprize sau doar o sărbătoare convenţională, vedetele posturilor de televiziune Pro TV şi Acasă intenţionează să petreacă ziua de 14 februarie alături de persoanele iubite."

Julie Andrews, printre vedetele recompensate cu un Grammy pentru întreaga carieră. Vezi care sunt ceilalţi laureaţi

Julie Andrews, printre vedetele recompensate cu un Grammy pentru întreaga carieră. Vezi care sunt ceilalţi laureaţi: "Actriţa britanică Julie Andrews, trupa The Ramones şi toboşarul Roy Haynes se numără printre vedetele care au fost recompensate cu un premiu Grammy pentru întreaga carieră, în cadrul unei gale care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles.

Facebook pune în pericol viața soldaților

Facebook pune în pericol viața soldaților: "

Șefii armatelor i-au avertizat pe soldați că aplicația Facebook ”Places I checked into” cu ajutorul căreia poate fi descoperit amplasamentul lor ridică riscul de securitate în fața teoriștilor. Trupelor li s-a comunicat să oprească urgent aplicația cu pricina care folosește sateliți pentru a putea localiza poziția celui care folosește deviceul, scrie dailymail.co.uk.

"

PufStock la Timişoara

PufStock la Timişoara: "De Ziua îndrăgostiţilor vedetele Antenei 1, Răzvan şi Dani, organizează la Iulius Mall, la PufStock – cea mai mare bătaie cu perne din ţară. Protagoniştii de la 'Neaţa cu Răzvan şi Dani' iau luni avionul spre Timişoara imediat ce..."

Valentine's Day versus Dragobete

Artiştii români preferă sărbătoarea autentică a Dragobetelui - Mediafax: "Liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX că formaţia sa va avea un concert la Sala Palatului din Bucureşti, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. 'Cred în Valentine's Day. Cred că nu strică ca într-o zi dintr-un an un cuplu să aibă momente romantice', a declarat el.

Pentru cântăreţul Florin Chilian, Dragobetele este o sărbătoare cu tradiţie, care ar trebui recuperată de oameni. 'Nu am cântat niciodată de Sfântul Valentin. De Dragobete, da."

Valentine's Day şi vedetele autohtone

Vedetele autohtone nu au nevoie de Valentine's Day pentru a-şi demonstra iubirea: "Valentine's Day, o sărbătoare a iubirii importată de români, stârneşte opinii contradictorii în rândul vedetelor, unele declarând că este un eveniment forţat, de marketing, altele fiind de părere că orice sărbătoare dedicată iubirii este binevenită.

Istoria CV-ului

Primul Curriculum Vitae a apărut în urmă cu 500 de ani. Istoria CV-ului, de la Da Vinci la Facebook şi LinkedIn: "Cine nu ştie astăzi ce este acela un Curriculum Vitae, sau CV, barbarismul mai uşor de pronunţat, dar mai greu de acceptat de cei care ţin la etichetă? În zilele noastre, când pentru elaborarea documentului care prezintă experienţa profesională au apărut diferite şabloane sau când poţi să-ţi faci CV-ul inclusiv pe Facebook, nimeni nu se mai gândeşte când a apărut primul Curriculum Vitae şi cine l-a scris pentru prima dată în istorie, potrivit www.incont.ro.

Dulciuri, inimioare şi jocuri distractive, la târgul de Sfântul Valentin - Mediafax

Dulciuri, inimioare şi jocuri distractive, la târgul de Sfântul Valentin - Mediafax: "Posibilele cadouri ce se găsesc la standurile comercianţilor de la Sala Dalles din Capitală se adresează atât celor care vor să-şi declare dragostea, dăruind inimi, căni, tricouri şi alte obiecte cu text explicit, cât şi cuplurilor care pot profita de ocazie să-şi ia un obiect nou în casă, să mănânce nişte dulciuri mai deosebite sau să se răsfeţe cu uleiuri esenţiale şi lumânări parfumate."