joi, 28 martie 2013

Consumul exagerat de alcool – sportul preferat al tinerilor britanici

Consumul exagerat de alcool – sportul preferat al tinerilor britanici:
"Nu mi-am putut imagina că nişte tineri pot bea atât de mult. Pur şi simplu vedeam cum fetele cădeau din picioare pe stradă. Erau dezbrăcate şi nu se mai puteau ridica de jos.
Ambulanţele pur şi simplu nu mai făceau faţă", a declarat unul din medicii din orașul spaniol Salou, acolo unde tinerii britanici au venit cu miile pentru a participa la faimosul festival Sloufest. Cea ce ar fi trebuit să fie un eveniment sportiv a fost transformat într-un carnaval cu alcool ieftin, scrie presa britanică.
Spaniolii au spus că nu au mai vazut așa ceva: “vomită pe străzi, sticle goale, bucati de rochii aruncate pe străzi și bălți de urină la toate colturile.” Un englez de 19 ani le-a spus jurnaliștilor că vrea să consume cât mai mult alcool și poate să aibă și o fată, dacă este norocos. Localnicii s-au plâns că nu au putut să doarmă și că poliția nu i-a deranjat prea mult pe tinerii beți și puși pe scandal.
“Dacă am fi fost noi în locul lor, cu siguranță eram duși la închisoare”, a declarat un locuitor din Salou. “Ne-au

Citeşte mai mult...

Scandal la Jurnalul Național: „Cine nu mai e dispus să muncească fără bani poate să plece” - Media > EVZ.ro

Scandal la Jurnalul Național: „Cine nu mai e dispus să muncească fără bani poate să plece” - Media > EVZ.ro: "


Gabriela Antoniu a declarat pentru paginademedia.ro: „Am plecat din cauza neplății salariilor în ciuda tuturor promisiunilor că situația se va rezolva”.
Jurnalul TV și-a încetat apariția săptămâna trecută, iar revista Income a fost închisă la jumătatea acestei luni."

'via Blog this'

Stiri.Botosani.ro - Codul Audiovizualului, modificat: Gata cu emisiunile imorale, indecente sau violente : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Codul Audiovizualului, modificat: Gata cu emisiunile imorale, indecente sau violente : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden:

'via Blog this'

Noi reglementări în Codul audiovizual pentru protejarea minorilor

Noi reglementări în Codul audiovizual pentru protejarea minorilor: Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au votat joi în unanimitate o decizie pentru a diminua transmiterea de imagini cu violenţe din şcoli, care modifică şi completează Decizia 220/2011 privind Codul de...

BUNCĂRUL de unde a fost încetinit internetul, într-un atac fără precedent| FOTO

BUNCĂRUL de unde a fost încetinit internetul, într-un atac fără precedent| FOTO: Cel mai mare mare atac informatic din istoria internetului s-a declanșat după un conflict între un grup care luptă împotriva spam-erilor și Cyberbunker, o companie olandeză acuzată că gazduiește site-uri care trimit mesaje spam....