sâmbătă, 8 ianuarie 2011

"Ei sunt voluntarii noştri!"




Raluca Bălăşcău, reprezentant al Asociația B-Right Media Botoşani  arată câteva aspecte din activitatea voluntarilor botoşăneni. 

Anul voluntariatului la Botoşani




Centrul Europe Direct împreună cu Asociația B-Right Media au lansat oficial Anul Voluntariatului la Botoșani. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Colegiul Național A.T.Laurian, în prezența elevilor care urmează cursurile de eurojurnalism multimedia organizate de Centrul Europe Direct Botoșani.
Prima activitate care se va desfășura sub auspiciile Anului Voluntariatului va fi Seara Voluntarilor Botoșăneni, un spectacol planificat pentru finele acestei luni, în cadrul căruia vor fi acordate diplome voluntarilor care activează pe lângă ONG-urile locale. Fiecare organizație din Botoșani își poate nominaliza pentru acest eveniment un număr maxim de cinci voluntari.
Spectacolul  va fi completat de momente artistice, de muzică și dans, asigurate de Asociația Culturală Vis de Artist și Clubul de Dans Sportiv Unik Dance.
În cadrul întâlnirii de sâmbătă a fost organizat un concurs pentru desemnarea prezentatorilor spectacolului. Juriul a fost format atât din reprezentanți ai organizatorilor - Centrul Europe Direct și Asociația B-Right Media - cât și din tineri de la cursul de eurojurnalism. În urma votului au fost desemnate câștigătoare Alexandra Obreja și Roxana Amancei.
Pentru mai multe detalii referitoare la acest eveniment vă rugăm să accesați adresa blogul Asociației B-   Right Media: http://b-rightmedia.blogspot.com/   sau transmite un e-mail la adresa asociatiabrm@gmail.com

Preşedintele Obama despre atacul din Arizona şi Gabrielle Giffords

President Obama on the Arizona Attack and Rep. Giffords: "






The President denounces the attack on Congresswoman Gabrielle Giffords and others in Tucson, Arizona, and express his hope and prayers for all of the victims and their families.

Views:
1625


170
ratings
Time:
03:11
More in
News & Politics
"

Ce tablet PC-uri vor apărea pe piaţă în curând | MULTIMEDIA

Ce tablet PC-uri vor apărea pe piaţă în curând | MULTIMEDIA: "Deşi trendul a început anul trecut, cu iPad-ul acum tot mai mulţi producători de gadgeturi vor să aibă un cuvânt de spus pe acest segment. Printre aceştia se numără şi RIM, care a anunţat că va aduce BlackBerry PlayBook la CES..."

Masacrul din Tucson Arizona. Ţinta: congresmenul Gabrielle Giffords; trăgător: Jared Loughner




Imagini de la locul masacrului, victimele duse la spital, imagini cu Gabrielle Gifford şi soţul acesteia, astronaut, declaraţii ale medicilor care spun că glonţul a trecut ditr-o parte în alta a craniului, reacţii ale mediului politic american, declaraţia preşedintelui Obama, ceea ce pare a fi un straniu mesaj al lui Jared.

WikiLeaks cere Google şi Facebook să anunţe dacă justiţia SUA a cerut date personale despre site

WikiLeaks cere Google şi Facebook să anunţe dacă justiţia SUA a cerut date personale despre site: "WikiLeaks cere Google şi Facebook să desecretizeze eventuale citaţii primite din partea instanţelor americane, după ce Twitter şi-a anunţat mai mulţi utilizatori că un tribunal din Virginia i-a cerut date privind mai multe persoane asociate cu site-ul, relatează Guardian, în ediţia online.





"

S-a deschis Anul Voluntariatului la Botoşani


Posted by Picasa

Campanie publicitară Rihanna

Rihanna îşi lansează propriul parfum: "Rihanna îşi lansează propriul parfum, numit "Reb'l Fleur", care va fi promovat printr-o campanie de publicitate în care cântăreaţa apare în ipostaze seducătoare, informează dailymail.co.uk.





"

Prezent la Iasi, Ministrul Educatiei spune ca Universitatea Spiru Haret va fi scoasa in afara legii

Prezent la Iasi, Ministrul Educatiei spune ca Universitatea Spiru Haret va fi scoasa in afara legii: "

Situatia exploziva si ilegalitatea in care se afla asa-zisa Universitate Spiru Haret a fost lamurita transant, la Iasi, de actualul ministru
"

China: Ziaristii fara experienta nu au voie sa scrie pe teme financiare

China: Ziaristii fara experienta nu au voie sa scrie pe teme financiare: "Ziaristii fara calificarea adecvata sau "fara experienta" nu vor putea informa despre pietele bursiere si futures, potrivit unei noi reglementari din China care va intra in vigoare la 1 februarie."

Americanii îl vânează pe Assange prin Twitter

Americanii îl vânează pe Assange prin Twitter: "Magistrații SUA au cerut companiei de socializare de pe Internet date despre administratorii WikiLeaks"

Julian Assange anunţă că va publica un volum "foarte personal"

Julian Assange anunţă că va publica un volum "foarte personal": "Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a anunţat vineri că va publica, în aprilie, un volum foarte important despre




"

Primii pasi in aplicarea Legii Educatiei Nationale (I)

Primii pasi in aplicarea Legii Educatiei Nationale (I): "Prin promulgarea legii educatiei nationale s-a castigat o batalie, nu si razboiul. Urmeaza elaborarea si implementarea legislatiei secundare, in litera si spiritul legii, altfel totul ar ramane in aceeasi incremenire, in care baltim de 20 de ani.​"

Nicolas Sarkozy, personaj de film

Nicolas Sarkozy, personaj de film: "Ochelari de soare, costum Ralph Lauren, telefon mobil întotdeauna la îndemână. Membrii staffului se deplasează în jurul lui, repetând la nesfârşit 'Nicolas, Nicolas' pentru a-i atrage atenţia. Recunoştem astfel, potrivit 'Le..."

Nu vor cenzură în Ungaria

Foşti disidenţi est-europeni cer UE să ia măsuri faţă de "deriva autoritară" a premierului ungar: "Mai mulţi foşti disidenţi din Estul Europei, printre care se numără şi fostul preşedinte ceh Vaclav Havel, au cerut UE să reacţioneze la deriva autoritară a premierului ungar, Viktor Orban, a cărui ţară asigură preşedinţia Uniunii.





Autorităţile americane solicită Twitter informaţii despre susţinătorii WikiLeaks

Autorităţile americane solicită Twitter informaţii despre susţinătorii WikiLeaks: "O deputată islandeză, fostă voluntară pentru WikiLeaks, a anunţat vineri seară că guvernul american a cerut Twitter toate informaţiile pe care le deţine despre aceasta, relatează Guardian, în ediţia online de sâmbătă.





"

EVENIMENT | Ai trupa de dans in Botosani? Inscrie-te acum la “Cupa Liceelor la StreetDance” | Vezi detalii

EVENIMENT | Ai trupa de dans in Botosani? Inscrie-te acum la “Cupa Liceelor la StreetDance” | Vezi detalii: "

Cupa Liceelor la StreetDance a ajuns la cea de-a cincea ediţie, provocând şi anul acesta tinerii liceeni să urce pe scenă şi să se întreacă în cadrul celei mai mari competiţii de street-dance a anului. Peste 10 evenimente propuse, 18 judeţe reprezentate, peste 50 de trupe înscrise şi premii în valoare de 10.000$: aceasta este “reţeta” de succes a Cupei Liceelor la StreetDance 2011!


Ca şi în anii precedenţi, Cupa Liceelor la StreetDance va reuni pe scenă tineri talentaţi, pasionaţi de dans şi dornici de a primi aplauzele publicului, nume celebre din showbiz-ul autohton şi dansatori deja consacraţi.


Pentru a participa în competiţie, liceeni trebuie să-şi alcătuiască o trupă din minim patru şi maxim zece membri, alături de care să pregătească o serie de momente de dans. Odată constituită trupa, înscrierea se poate face online, pe http://cupaliceelor.streetdance.ro , în pagina aferentă judeţului, până la data de 5 februarie 2011.


Noutatea celei de-a cincea ediţii o reprezintă numărul de probe şi complexitatea acestora. Dacă în anii precedenţi, trupele realizau un singur moment artistic în care înglobau mai multe stiluri de dans, anul acesta liceenii vor prezenta în faţa juriului şi publicului un show tematic propriu, un colaj impus, crew battle şi un moment de imitaţie – în care îşi vor reprezenta pe scenă artistul preferat. Regulamentul competiţiei este disponibil pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament.html .


Competiţia de pe scenă va fi dublată de o alta, în mediul online. Pentru că se caută cei mai înfocaţi fani ai Cupei Liceelor la StreetDance, tuturor celor care doresc să susţină evenimentul, organizatorii le-au lansat o provocare cu… premii – mai multe despre aceasta, aici: http://cupaliceelor.streetdance.ro/public/concursuri.html.


Suprizele nu se vor lăsa aşteptate nici de către spectatori! Concerte, tombole cu premii atractive, muzică bună şi, de ce nu… şansa de a se face la rândul lor remarcaţi ca dansatori.


Între timp, nu uitaţi să marcaţi în calendar datele stabilite până acum pentru ediţia a cincea a Cupei Liceelor la StreetDance 2011:


19 februarie – etapa I de calificare, dedicată echipelor din Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


26 februarie – etapa II de calificare, dedicată echipelor din Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


06 februarie – etapa locală Iaşi – sala GAUDEAMUS a Casei de Cultura a Studentilor, Iaşi


12 februarie – etapa locală Bistriţa-Năsăud – Sala Polivalentă, Bistriţa


18 februarie – prima etapa locală Galaţi – Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi


19 februarie – a doua etapa locală Galaţi – Casa de Cultură a Studenţilor, Galaţi


26 februarie – etapa locală Constanţa


27 februarie – etapa locală Constanţa


05 martie – Finala pe Bucureşti – Princess Club, Bucureşti


12 martie – etapa de calificare “Alte judeţe” şi Marea Finală Naţională – Princess Club, Bucureşti (aici vor participa trupele de dans din Botosani)


Sponsori ai evenimentului: ACA-Demia Group (www.aca-demia.ro), Laser Maxx (www.lasermaxx.ro), Hollywood Multiplex (www.hmultiplex.ro), Dor de Bucovina (www.dordebucovina.ro), Princess Club (www.princessclub.ro).


Parteneri media: Music Channel (www.1music.ro), Radio 21 (www.radio21.ro), www.220.ro, Şapte Seri (www.sapteseri.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), Status Pimp (www.statuspimp.ro), www.metropotam.ro, www.monden.info, Elevate (www.elevate.ro), www.calificativ.ro, www.anyplace.ro, www.tillate.com, www.hipmag.ro, www.radardemedia.ro , www.sofresh.ro, www.bronews.com, www.evenimente-bucuresti.ro, www.hiphopbog.ro, www.onlinestudent.ro, www.escoala.ro, www.diseara.ro, www.ellipsemedia.ro, www.viatadeliceu.ro, www.presainblugi.com, www.scolidans.ro, www.UZR.ro, www.infodance.ro, www.dancenews.ro.


Sursa: radardemedia.ro

"

Presa şi evacuarea lui Vadim