vineri, 22 februarie 2013

Dezvăluiri EROTICE. Celebra NEVASTĂ DISPERATĂ căreia îi place să fie LEGATĂ/VIDEO - Panorama > EVZ.ro

Dezvăluiri EROTICE. Celebra NEVASTĂ DISPERATĂ căreia îi place să fie LEGATĂ/VIDEO - Panorama > EVZ.ro: " De asemenea, starul american de origine mexicană recunoaşte că are preferinţe în ceea ce îi priveşte pe colegii săi de breaslă, şi anume, îi place de George Clooney şi  Johnny Depp, şi recunoaşte că “în afara branşei” îl place pe David Beckham! “Am o slabiciune şi pentru David Beckham. Am ieşit de câteva ori împreună la masă”. Dar dezvăluirea în ceea ce priveşte prima ei iubire este cea mai interesantă: “Prima iubire este Ricky Martin! Îl plăceam de pe când el avea numai 13 ani şi juca într-un serial de televiziune. Îmi imaginam cum ar fi ca într-o zi să mă mărit cu el. Din păcate n-a fost să fie aşa". "

'via Blog this'

“Iubito, esti strălucire în ochii mei”. CEL MAI TARE MANELIST DIN LUME/VIDEO

“Iubito, esti strălucire în ochii mei”. CEL MAI TARE MANELIST DIN LUME/VIDEO: A făcut furori cu melodiile lui în toată lumea, dar mai ales cu “Habibi ya nour el ain”, în anii '90.

Eurovision 2013: VIDEO Melodiile din semifinalele selecţiei naţionale

Eurovision 2013: VIDEO Melodiile din semifinalele selecţiei naţionale:
32 de melodii s-au calificat pentru selecţia naţională Eurovision 2013, printre cei care vor concura în semifinale numărându-se Renee Santana, nepoata lui Carlos Santana, Elena Cîrstea,Robert Turcescu şi trupa sa, Natalia Barbu, Electric Fence, Luminiţa Anghel şi Tudor Turcu.
Concursul Eurovision 2013 se va desfăşura pe 14, 16 şi 18 mai, la Malmo, în Suedia.
Cele mai bune şase melodii din fiecare semifinală, alese de juriul de specialitate, dar şi prin voturile telespectatorilor, vor intra în faza finală. Ponderea televotului este de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.
Tudor Turcu, cu melodia "Hello"
Robert Turcescu şi trupa  Casa Presei cu melodia "Un refren"
Luminiţa Anghel, cu piesa "Unique"
Liviu Mititelu, cu melodia "La donna di nero"
The Zuralia Orchestra, cu melodia "Shukar Transylvania"
Al Mike feat. Renée Santana, cu melodia "What is love"
Elena Cârstea Muttart, cu melodia "Spinning"
Narcis Iustin Ianău, cu melodia "Seven"
Citeşte mai mult...

Gâlceava Televiziunilor De știri. Cine Câștigă în Scandalul Antena 3 – RTV? | Pagina de media – Petrişor Obae

Gâlceava Televiziunilor De știri. Cine Câștigă în Scandalul Antena 3 – RTV? | Pagina de media – Petrişor Obae: "Răzvan Martin: „Disputa este între doi politicieni și oameni de afaceri care dețin, printre altele, și instituții de presă. Cred că e vorba mai degrabă de o bătălie în jurul unor interese politice și economice, bătălie care se poartă pe terenul de luptă oferit de spațiul mediatic și în care principala arma este cea editorială. Ceea ce face și mai interesantă disputa este că ambii patroni fac parte din aceeași tabără politică. Nu pot decât să-mi imaginez ce interese sunt la mijloc. În orice caz, este încă un cui bătut în sicriul credibilității presei”."

'via Blog this'

Se caută jurnaliști pentru o publicație online

Se caută jurnaliști pentru o publicație online: Asociația React caută jurnaliști cu experiență, “fini cunoscatori ai sectorului neguvernamental din România”. Acestia vor scrie reportaje, interviuri, studii de caz și cercetări pentru o

EXCLUSIV. Măsuri de eficientizare la GSP TV: fără talk-show-uri, accent pe transmisiuni

EXCLUSIV. Măsuri de eficientizare la GSP TV: fără talk-show-uri, accent pe transmisiuni: Postul GSP TV, din portofoliul Intact, trece printr-o serie de măsuri de “eficientizare”. Astfel, cel puțin pentru perioada următoare, postul va renunța la emisiunile de

Top 10: CELE MAI BUNE VERSIUNI Harlem Shake

Dragostea puiului de leneș pentru îngrijitoarea lui

Lady Gaga a fost operată la şold: "M-am gândit la toată durerea şi perseverenţa voastră"

Lady Gaga a fost operată la şold: "M-am gândit la toată durerea şi perseverenţa voastră": Cântăreaţa Lady Gaga a fost operată din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept, o afecţiune care a determinat-o pe artista americană să îşi anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.





Sâmbătă şi duminică au loc semifinalele selecţiei naţionale Eurovision 2013

Sâmbătă şi duminică au loc semifinalele selecţiei naţionale Eurovision 2013: TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi www.tvrplus.ro vor transmite live cele două semifinale, iar eurovision.tvr.ro va ilustra culisele evenimentului şi tot ce se va întâmpla în Camera Verde.

Ucisă de anorexie: O adolescentă britanică a murit la 18 ani în urma unui atac de cord

Ucisă de anorexie: O adolescentă britanică a murit la 18 ani în urma unui atac de cord: Laura Willmott, 18 ani, s-a luptat timp de mai mulţi ani cu anorexia nervoasă. Fata ajunsese atât de slabă încât nu se mai putea ţine pe picioare.