vineri, 4 noiembrie 2011

Mașină nouă, dar second hand, pentru Daniela Crudu

Mașină nouă, dar second hand, pentru Daniela Crudu: Daniela conduce de o săptămână o limuzină second hand, care a costat-o 27.000 de euro, anunță "Click!"

Ogilvy Public Relations caută PR manager

Ogilvy Public Relations caută PR manager: Agenția Ogilvy Public Relations angajează PR Manager. Potrivit anunțului dat de companie, viitorul PR Manager trebuie să aibă experiență în comunicarea corporate și în consumer marketing. Anunțul Ogilvy, în rubrica de Joburi de pe paginademedia.ro, AICI.

Procesul in cazul mortii lui Michael Jackson: Juriul delibereaza vineri

Procesul in cazul mortii lui Michael Jackson: Juriul delibereaza vineri: Juriul va incepe vineri sa delibereze asupra vinovatiei medicului Conrad Murray, in cazul decesului lui Michael Jackson, a declarat joi judecatorul care prezideaza procesul din Los Angeles dupa declaratiile finale ale apararii si acuzarii.

Stiri.Botosani.ro - Primarul Cătălin Flutur, premiat pentru contribuţia adusă la dezvoltarea valorilor româneşti

Stiri.Botosani.ro - Primarul Cătălin Flutur, premiat pentru contribuţia adusă la dezvoltarea valorilor româneşti: "Premiul pe care primarul Cătălin Flutur l-a primit din partea Centrului Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti şi al Primăriei Cernăuţi a fost acordat pentru implicarea sa deosebită în promovarea şi valorificarea tezaurului muzical-folcloric românesc în afara graniţelor ţării.
"

'via Blog this'

Picioare lungi - rochiţe scurte la bobocul de la fostul Electro - GALERIE FOTO

Picioare lungi - rochiţe scurte la bobocul de la fostul Electro - GALERIE FOTO: În seara friguroasă de joi a fost rândul celor de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" să impresioneze spectatorii care s-au înghesuit în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. De această dată au...

Teo: "Este fabulos să mori... Iar în comă este o aventură"

Teo: "Este fabulos să mori... Iar în comă este o aventură": Teo a povestit în timpul unui interviu coșmarul prin care a trecut în perioada când se afla în comă. Vedeta a mărturisit că nu își amintește prea multe din acele momente, dar că pentru ea totul a fost o aventură....