marți, 4 ianuarie 2011

VIDEO Asus lanseaza cea mai puternica tableta din lume

VIDEO Asus lanseaza cea mai puternica tableta din lume: "Asus a lansat miercuri tableta Eee Slate EP121, pe care un reprezentant al companiei a descris-o in timpul unei prezentari oficiale drept “cea mai rapida tableta din lume”. Noul model Asus are o diagonala de 12,1 inci, foloseste un procesor Intel Core i5 cu doua nuclee si vine cu Windows 7 Home Premium preinstalat."

Profesorul Stefan Vlaston, presedintele asociatiei EDU CER, discuta online cu cititorii Contributors.ro despre noua lege a educatiei nationale​ miercuri, de la ora 13.30

Profesorul Stefan Vlaston, presedintele asociatiei EDU CER, discuta online cu cititorii Contributors.ro despre noua lege a educatiei nationale​ miercuri, de la ora 13.30: "Validarea de catre Curtea Constitutionala a legii educatiei in forma pentru care guvernul si-a asumat raspunderea a fost salutata de Presedintele Romaniei ca semnalul de final al unei batalii politice. Insa depasirea acestei faze poate fi cel mult un inceput de drum pentru un act normativ care propune schimbari radicale in invatamantul romanesc. In ce masura astfel de schimbari sunt benefice, pot fi aplicate si ce sanse sunt ca ele sa produca efectele asteptate intr-un termen previzibil? Cum va afecteaza ca parinte sau angajat in sistemul public de invatamant. Profesorul Stefan Vlaston, presedintele Asociatiei Edu-Cer, va raspunde intrebarilor cititorilor miercuri, incepand cu ora 13.30.

"

Şerban Huidu este în continuare la Terapie Intensivă. Realizatorul TV se simte bine şi glumeşte

Şerban Huidu este în continuare la Terapie Intensivă. Realizatorul TV se simte bine şi glumeşte: "Şerban Huidu a rămas internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar din Innsbruk, deşi era prevăzut ca acesta să fie mutat într-un salon în cursul zilei de marţi, însă realizatorul TV se simte bine şi medicii sunt mulţumiţi de modul în care evoluează starea lui.





"

Ziarele din Bulgaria, obligate să facă publice numele propriilor patroni

Ziarele din Bulgaria, obligate să facă publice numele propriilor patroni: "Publicaţiile tipărite din Bulgaria trebuie să le ofere cititorilor, luna aceasta, informaţii în legătură cu identitatea celor care le deţin, potrivit unei legi adoptate, anul trecut, de parlamentul de la Sofia, relatează site-ul..."

Jodie Foster, distribuită în noul film SF regizat de Neill Blomkamp

Jodie Foster, distribuită în noul film SF regizat de Neill Blomkamp: "Actriţa americană Jodie Foster va juca în thrillerul SF "Elysium";, următorul proiect cinematografic al regizorului Neill Blomkamp, informează contactmusic.com.





"

Best Film Fest, între 28 ianuarie şi 3 februarie, la Bucureşti

Best Film Fest, între 28 ianuarie şi 3 februarie, la Bucureşti: "Best Film Fest, un festival în cadrul căruia sunt premiate cele mai bune filme şi sunt recompensaţi cei mai buni actori prezentaţi pe marile ecrane româneşti în anul precedent, va avea loc, între 28 ianuarie şi 3 februarie, la Cinema Studio din Capitală, informează organizatorii.





"