joi, 20 februarie 2014

Buzz: uper show aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi la Uvertura Mall




































Super show aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi la Uvertura Mall

Copiii care scriu la singura publicaţie de copii și adolescenți din Botoșani sărbătoresc sâmbătă, 22 februarie, 3 ani de când au descoperit jurnalismul ca posibilă meserie de viitor pentru ei. Pentru a marca aşa cum se cuvine cei trei ani pe care ziarul Buzz îi împlineşte în această lună, copiii-reporteri au pregătit un super show aniversar cu muzică, provocări, concursuri şi neapărat un super tort oferit de Cofetăria Maria.

Alături de reporterii Buzz, la ceas aniversar, vor fi oameni care au sprijinit demersul copiilor-reporteri fără de care ziarul nu ar fi ajuns la această frumoasă vârstă, personalităţi ale oraşului care au înţeles importanţa acestui proiect în viaţa copiilor precum şi mulţi copii care citesc şi iubesc deja ziarul Buzz.

Vor fi şi cântece frumoase interpretate de copii şi tineri talentaţi, poate cei mai reprezentantivi la ora aceasta în Botoşani, dar, în mod cert, cei despre care de-a lungul celor trei ani de zile, aţi citit în ziarul Buzz.

Tot în cadrul acestui spectacol, va fi lansat imnul BUZZ la ale cărui versuri şi-a adus contribuţia şi unul din reporterii ziarului, respectiv Karina Todireanu, adolescenta fiind  cunoscută pentru calităţile sale vocale și premiile obținute la festivalurile de muzică din țară. Desigur că şi ea, dar şi alţi câţiva reporteri Buzz, vor cânta pentru a vă demonstra cât de talentaţi sunt!

Aşadar, vă aşteptăm la multă, multă distracţie, sâmbătă, ora 17.00, la Uvertura Mall, pentru super showul aniversar cu copii talentaţi şi reporteri inspiraţi!




Lucia Olaru Nenati - aniversare 2014