marți, 27 decembrie 2011

Scena nud: de la cele mai sexi, la cele mai libidinoase

Scena nud: de la cele mai sexi, la cele mai libidinoase: Filmele şi producţiile TV din acest an au mizat din nou pe nuditate. Unora le-a ieşit cu succes, altele au eşuat lamentabil. "Entertainment Weekly" a catalogat scenele de goliciune memorabile.

Câţi l-au ales pe Ştefan "Vocea României"

Câţi l-au ales pe Ştefan "Vocea României": EVZ a aflat cum au votat telespectatorii în seara finalei şi ce proiecte îi aşteaptă pe concurenţi. Ştefan va scoate un album, Dragoş cântă de Revelion.

Criticii au ales cele mai bune filme din 2011

Criticii au ales cele mai bune filme din 2011: Potrivit topurilor realizate de specialişti, "Aurora" şi animaţia "Crulic - drumul spre dincolo" sunt cele mai bune filme româneşti ale anului.

Cine este Ştefan Stan, marele câştigător de la Vocea României?

Cine este Ştefan Stan, marele câştigător de la Vocea României?: Ştefan Stan, primul deţinător al tilului Vocea României, nu a studiat niciodată muzica, fiind nevoit să muncească de la 16 ani pe şantier. Din cauza situaţiei financiare precare, Ştefan Stan a lucrat şi într-o fabrică de aparate de aer condiţionat, deşi el şi-ar fi dorit o carieră în muzică. Marele câştigător al show-ului de la... mai mult »

SERGIU NICOLAESCU: "Scrieţi ce vreţi, nu-mi aduc aminte. Mă mir că am putut să scriu asta"

SERGIU NICOLAESCU: "Scrieţi ce vreţi, nu-mi aduc aminte. Mă mir că am putut să scriu asta": Dupǎ descoperirea scrisorii în care regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul ar fi făcut, în 1981, anticameră la Nicolae Ceauşescu pentru a "expune un fenomen de anti-patriotism": "cazurile Lucian Pintilie şi Alexa Visarion",...

Vocea Romaniei sau vocea Cosmote?

Vocea Romaniei sau vocea Cosmote?: M-a dezamagit aseara "Vocea Romaniei". Veti spune ca ce mi-a trebuit, acelasi lucru s-a intamplat si la "Romanii au talent". Acelasi lucru aud ca se intampla si la "Dansez pentru tine" - dar macar acolo nu ma uit. Castiga cazurile sociale, nu adevaratele talente. Probabil suntem o tara de pomanagii, de vreme ce votam mereu cazurile sociale, in loc sa alegem valorile. Stefan Stan, castigatorul, e un tanar de 34 de ani care "canta de la 10 ani, dar a fost nevoit sa munceasca pe santier de la 16 ani din cauza dificultatilor materiale", scrie Dollores Benezic pe blogul sau.

Bloggerul Alexei Navalni este pregătit să îl înfrunte pe Vladimir Putin în faţa alegătorilor.

Bloggerul Alexei Navalni este pregătit să îl înfrunte pe Vladimir Putin în faţa alegătorilor.: Bloggerul anticoruptie devenit o personalitate a opozitiei din Rusia, Alexei Navalni, se considera pregatit sa candideze la alegerile prezidentiale impotriva lui Vladimir Putin, dar numai daca regimul va adopta reforme politice in sprijinul unor alegeri democratice, relateaza Mediafax.
Navalnii nu poate sa candideze in contextul actual al legislatiei la alegerile prezidentiale din 4 martie, deoarece termenul de inregistrare a canditaturilor a expirat. Mai multi reprezentanti ai opozitiei ...

Aproape un milion de oameni pe minut la Vocea României. Finala, depășită de Nae și Vasile

Aproape un milion de oameni pe minut la Vocea României. Finala, depășită de Nae și Vasile: Finala de la Vocea României (câștigată de Ștefan Stan) a fost urmărită, timp de patru ore, de aproape un milion de telespectatori din mediul urban în fiecare minut, fiind pe primul loc ca audiență. Pe intervalul în care s-a intersectat cu programul Crăciun cu Nae și Vasile, de pe Antena 1, talent-show-ul de pe Pro... mai mult »

House, cel mai bun produs pe care îl exportă românii

House, cel mai bun produs pe care îl exportă românii: House, cel mai bun produs pe care îl exportă românii
Românii stau foarte bine la capitolul muzicii house şi dance, având o mulţime de artişti care au devenit cunoscuţi nu doar în ţară, ci şi la nivel internaţional. Inna, Antonia, Alexandra Stan, Morandi, Radio Killer sau Edurad Maya sunt câteva dintre numele devenite celebre în Europa şi în Statele Unite.
Tinerii cântăreţi au câştigat discuri de aur şi de platină în toată lumea, videoclipurile cu ei au ajuns la milioane de vizualizări pe Youtube, iar muzica lor este nelipsită din cluburile şi discotecile din Europa şi SUA.
„Aglomeraţia” de artişti români pe ...

Video Vocea României: Stefan Stan - My way ( 26.12.2011 - Finala Vocea Romaniei)