luni, 28 februarie 2011

A murit actrița Annie Girardot

A murit actrița Annie Girardot: "Actriţa franceză Annie Girardot, figură de marcă a cinematografiei franceze a anilor 1970-1980, a decedat luni la Spitalul Lariboisiere din Paris, la vârsta de 79 de ani, a semnalat pentru AFP nepoata sa Lola Vogel."

"Cronica Cârcotaşilor" revine, prezenţa lui Huidu incertă.

"Cronica Cârcotaşilor" revine, prezenţa lui Huidu incertă.: "Potrivit Mediafax, din echipa 'Cronica Carcotasilor' vor face parte Mihai Gainusa, Catalin Dezbracatu', Mistretu', Pustiu', bebelusele si 'personajul surpriza'. Alaturi de acestia va fi si trupa Jukebox.
In comunicatul televiziunii se precizeaza doar ca emisiunea este 'un show produs si supervizat de Serban Huidu', fara a se arata daca acesta va fi prezent in fata camerelor.
Reprezentantii Prima TV nu au spus daca Serban Huidu va prezenta alaturi de Mihai Gainusa emisiunea 'Cronica ..."

Sorin Ovidiu Vantu: Am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor

Sorin Ovidiu Vantu: Am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor: "Sorin Ovidiu Vintu a anuntat ca va da in judecata SRI pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor. “Voi face plangeri penale, plangeri in civil, de exemplu, acum am deschis o actiune in civil impotriva domnilor Maior si Coldea si a Serviciului de Informatii Interne pentru interceptari ilegale si trucarea convorbirilor”, a declarat Vintu intr-un interviu pentru Qmagazine. SOV a mentionat ca avocatii sai vor depune plangerile in instanta in zilele urmatoare. Desi acuza SRI ca i-a trucat convorbirile telefonice la penultimul termen din dosarul in care este acuzat de sprijinirea infractorului Nicolae Popa, Vintu a declarat in fata instantei ca nu a audiat inregistrarile.
  • Vintu urmeaza sa se prezinte maine 1 martie la al unsprezecelea termen in dosarul judecat la Tribunalul Bucuresti.
"

Oreste, în discuţii cu Intact

Oreste, în discuţii cu Intact: "

Moderatorul emisiunii Codul lui Oreste, care a părăsit, în urmă cu o săptămână, postul de televiziune B1TV, este în negocieri cu două trusturi, printre care şi Intact, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Contactat de paginademedia.ro, Oreste Teodorescu a spus că se află în discuţii cu două posturi, fără să nominalizeze un canal anume.

Oreste, pentru paginademedia.ro

“Sunt în discuţii cu două trusturi de televiziune. Îmi doresc foarte mult să reîncep cât mai repede, nu din alte considerente, ci doar ţinând cont de orizontul de aşteptare al publicului faţă de emisiunea mea.

N-aş vrea să-i ţin pe telespectatorii mei prea multă vreme departe de o anumită informaţie, care devine din ce în ce mai utilă dacă suntem atenţi la tot ceea ce e în jurul nostru.”

Anunţul despărţirii de trustul deţinut în egală măsură de Sorin Oancea şi Bobby Păunescu a fost făcut de Oreste pe pagina lui de Facebook, unde acesta scria:

“Dragi prieteni, vă anunţ cu tristeţe încetarea colaborării mele cu postul B1 TV. Incompatibilitate cu viziunea şi procedurile noului management. Vreau să-i mulţumesc lui Boby Păunescu pentru excelenta colaborare, colegilor mei şi în primul rând telespectatorilor pe care sper să-i revăd cât mai repede. (…)

Eu pledez pentru Onoare, Loialitate, Demnitate şi Caritate. Unde le voi găsi, mă voi asocial negreşit! Sunt convins că nu va trece mult timp până să ne regăsim pe post! Rămânem on line până în eter!”

Întrebat dacă îşi doreşte să menţină formatul vechii emisiuni şi denumirea “Codul lui Oreste”, fostul prezentator de la B1 TV a declarat pentru paginademedia.ro:

“Sper să pornesc de la acelaşi format. Cât priveşte numele emisiunii, nu ţin neapărat să fie acelaşi, deşi emisiunea şi-a câştigat un public al ei destul de constant, undeva între 100 şi 200 de mii de oameni. Mă interesează mai mult ideile pe care le promovăm decât forma în care se ambalează ele.”

Sursa foto: Gazeta de Bistriţa

"

Ordinea de zi a şedinţei de marţi, 1 martie 2011, ora 10.00 - CNA

Ordinea de zi a şedinţei de marţi, 1 martie 2011, ora 10.00 - CNA: "2. Rapoarte de monitorizare:

Realitatea TV – emisiuni de ştiri şi dezbatere, difuzate în perioada 18 – 28.02.2011 reclamaţiile nr.2563/22.02.2011, nr.2765/25.02.2011 şi adresa nr.2820/25.02.2011 de la Realitatea TV.
10 TV – emisiunea „Naşul”, difuzată pe data de 16.02.2011 – reclamaţia nr.2518/21.02.2011.
Antena 3 – emisiunea „100 de minute”, difuzată pe data de 28.01.2011 şi emisiuni de ştiri difuzate pe data de 28.01.2011 – reclamaţiile nr.C187 şi C188/15.02.2011
Monney Channel şi Realitatea TV – spoturi publicitare ale PCC/Oltchim Rm.Vâlcea – reclamaţia nr.2851/28.02.2011"

A început carnavalul de la Veneţia - FOTO, VIDEO

A început carnavalul de la Veneţia - FOTO, VIDEO: "Carnavalul de la Veneţia a debutat în acest an cu coborârea unui 'înger' de pe clopotniţa basilicii San Marco. Tânăra veneţiană care a câştigat concursul de frumuseţe la ediţia precedentă a carnavalului a recreat o veche ceremonie care aducea omagii ducelui, informează stirileprotv.ro.

Natalie Portman are origine română

Natalie Portman are origine română: "Actriţa Natalie Portman, câştigătoarea premiului Oscar din acest an pentru cea mai bună actriţă în rol principal, are origini româneşti, a declarat chiar ea pentru publicaţia franceză 'Gala'.





"

Conducerea Facebook a sprijinit in mod activ revoltele din Egipt

E o problemă!
Conducerea Facebook a sprijinit in mod activ revoltele din Egipt: "Conducerea Facebook a pus paginile activistilor egipteni anti-Mubarak sub protectie speciala pentru a le proteja de atacuri din partea serviciilor guvernamentale egiptene, informeaza The Daily Beast citand surse din interiorul retelei de socializare. Conform informatiilor obtinute de publicatia americana, mai multi oficiali de rang inalt din cadrul Facebook au fost implicati, alaturi de reprezentanti ai protestatarilor si membri ai unor ONG-uri pro-democratie."

CNSAS: Ducu Bertzi ar fi fost colaborator al Securitatii - Esential - HotNews.ro

CNSAS: Ducu Bertzi ar fi fost colaborator al Securitatii - Esential - HotNews.ro:
Din comentarii:
"Suntem un popor ce lupta cu el insusi, in loc sa se pazeasca de adevaratii hoti veniti de afara."

Pagina de media – Petrişor Obae » Românii au talent la rating: show-ul numărul doi a spulberat audiența

Pagina de media – Petrişor Obae » Românii au talent la rating: show-ul numărul doi a spulberat audiența: "Clasamentul posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la a doua ediție:

1. Pro TV: 2.240.000 de telespectatori (19,5 rating)

2. Antena 1: 456.000 (4)

3. TVR 1: 388.000 (3,4)

4. Kanal D: 296.000 (2,6)

5. Antena 3: 257.000 (2,2)

Săptămâna trecută, la prima ediție, Românii au talent a fost urmărit, în medie, de 1,05 milioane de telespectatori în medie pe minut, în mediul urban."

RCS&RDS a investit intr-o tehnologie Cisco care va ajuta la livrarea cat mai extinsa a serviciilor IPTV in Romania - Telecom - HotNews.ro

RCS&RDS a investit intr-o tehnologie Cisco care va ajuta la livrarea cat mai extinsa a serviciilor IPTV in Romania - Telecom - HotNews.ro: "'Tendinta pietei telecom din Romania este aceea de a oferi serviciile pe infrastructura IP. Echipamentul Cisco pe care l-am achizitionat, cea mai noua si performanta tehnologie de acest tip, ne ajuta inclusiv la oferirea serviciilor de IPTV (TV pe IP). In acest moment suntem in continuare in teste cu acest serviciu, la nivel national', a declarat pentru HotNews.ro Cristina Nicoara, specialist PR in cadrul RCS&RDS."

RCS&RDS chiar vrea să cumpere UPC. Achiziţia ar crea un "monstru" în telecom - Mediafax

Aspecte din criza televiziunilor:
RCS&RDS chiar vrea să cumpere UPC. Achiziţia ar crea un "monstru" în telecom - Mediafax: "Dacă în 2005 UPC devenea numărul unu pe piaţa de cablu, în 'lupta de stradă' care a urmat în următorii ani RCS&RDS a învins printr-o politică extrem de agresivă de preţuri şi atragerea de clienţi cu orice preţ. După cinci ani de luptă, RCS&RDS are de aproape trei ori mai mulţi clienţi pe TV decât UPC."

Primele scântei între Vîntu şi Ghiţă / SOV: „Renunţarea la cei doi e o gafă de tinerel“

Circ, să pară că nu este implicat direct?
Primele scântei între Vîntu şi Ghiţă / SOV: „Renunţarea la cei doi e o gafă de tinerel“: "Eliminarea emisiunii „Ora de foc“ de la Realitatea TV l-a nemulţumit pe Sorin Ovidiu Vîntu, patronul postului de ştiri. La o zi după ce jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vîntu arată cu degetul către Sebastian Ghiţă: „Renunţarea la cei doi e o gafă de tinerel“.

Sorin Ovidiu Vîntu, acţionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemulţumit de decizia lui Ghiţă de a opri brusc emisiunea „Ora de foc'."

Blejnar solicită CNA să ia măsuri ca urmare a acuzaţiilor din mass-media - Mediafax

Blejnar solicită CNA să ia măsuri ca urmare a acuzaţiilor din mass-media - Mediafax: "'Este inadmisibil ca de zile întregi prin faţa telespectatorilor să se plimbe aceiaşi detractori fără nicio dovadă, iar nimeni să nu se sesizeze. De aceea solicit CNA să ia măsurile ce se impun în baza Deciziei nr.187/2006, articol 42 şi a articolului 30 din Constituţia României care stipulează foarte clar că «libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine»', se arată într-un comunicat al ANAF.

El a reiterat că respinge cu fermitate 'aberaţiile/acuzaţiile' care sunt vehiculate în mass-media de către anumite personaje dornice de afirmare publică şi de a-şi crea notorietate pe seama instituţiilor statului."

Raluca Turcan reclama la CNA emisiunea Realitatii TV "Bursa pariurilor" - Media & Publicitate - HotNews.ro

Raluca Turcan reclama la CNA emisiunea Realitatii TV "Bursa pariurilor" - Media & Publicitate - HotNews.ro: "Ea sustine ca emisiunea ar incalca doua prevederi constitutionale (art. 30, alin. 6 si art. 31 alin. 4) care vizeaza prejudiciul demnitatii, onoarei, vietii particulare si dreptul la propria imagine si obligatia mass-media de a informa corect opinia publica.

'Prin comentarii speculative si prin contextualizarea unor informatii trunchiate, in emisiunea 'Bursa Pariurilor' se construiesc atacuri la adresa unor oameni politici care sunt pusi in situatia de a justifica sau explica zvonuri sau calomnii asemeni unor informatii fondate', spune democrat-liberala.

De asemenea, Turcan afirma ca emisiunea depaseste cadrul deontologic jurnalistic, transformand intr-o tinta publica - pentru castig material - orice persoana publica pe care realizatorii doresc sa o incrimineze pe baza unor zvonuri, in conditiile in care, in schimbul unor sume de bani oferite ca premii, telespectatorii sunt antrenati in validarea unor informatii neverificate.

'Se incalca astfel Codul Audiovizual, care prevede la Titlul II, Art. 30 ca 'difuzorii au obligatia sa respecte drepturile si libertatile fundamentale ale omului si sa nu profite de ignoranta sau de buna-credinta a persoanelor'', mai spune Turcan."

Oscar 2011: Eleganţă pe covorul roşu

Foto multe, de văzut:
Oscar 2011: Eleganţă pe covorul roşu: "Ca de fiecare dată vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ţinute în noaptea decernării premiilor Oscar."

28 februarie: Ministrul Comunicațiilor: Personal nu cred că preluarea UPC de către RCS&RDS ar fi monopol

28 februarie: Ministrul Comunicațiilor: Personal nu cred că preluarea UPC de către RCS&RDS ar fi monopol: "

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, vineri, că eventuala preluare a UPC de către RCS&RDS va fi analizată de Consiliul Concurenţei (CC), fiind posibil ca instituţia să se fi autosesizat deja, şi că personal nu crede că va fi vorba de o situaţie de monopol, scrie Mediafax. “Daţi-mi voie să port o discuţie şi să-i sesizez, dar cred că s-au autosesizat, sunt foarte dinamici în ultimul timp, au dat amenzi de 65 de milioane de euro la Orange, Vodafone, Poşta Română…”, a spus Vreme.

Întrebat dacă apreciază că eventuala preluare a UPC de către RCS&RDS ar duce ultima companie într-o poziţie de monopol pe piaţă, ministrul a răspuns negativ. ”Nu cred că ar duce-o în poziţie de monopol, piaţa de telecomunicaţii şi televiziune e destul de echilibrată la ora actuală în România. Dar orice tendinţă de monopol va fi tratată serios de instituţiile statului, pentru ca cetăţeanul să nu fie afectat”, a spus el.
Vreme: CC va analiza eventuala preluare a UPC de către RCS&RDS; personal nu cred că ar fi monopol

Mihai Gâdea, la nouă luni de mandat; despre schimbări, plecări şi performanţă, într-un interviu pentru Jurnalul Național.

J. N.: Care e bilanţul lui Mihai Gâdea şi al Antenei 3 după această perioadă?
Mihai Gâdea: Datorită ca­lităţii programelor noastre, Antena 3 a înregistrat cea mai mare creştere a numărului de puncte de audienţă li­v­rate (GRP-uri) în ianuarie 2011, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Con­form GFK România, postul de şti­ri membru al Intact Media Group a înregistrat o creştere de 127% a GRP, fiind ur­mat de Antena 1 cu 12,96% şi TVR cu 12,1%. Practic, în această perioadă, An­tena 3 şi-a triplat numărul de spoturi publici­ta­re difuzate, devenind astfel una dintre cele mai atractive oferte de media pentru advertiserii din România. (…) Această echipă (de știri -n.r) va fi completată de Carmen Avram, care va prelua începând cu data de mâine funcţia de director editorial.”

J.N.: Carmen Avram va realiza la Antena 3 emisiunea “În premieră“. Ce recomandă această producţie, de ce ar trebui cititorii noştri să o urmărească?
M. Gâdea: Emisiunea va conţine reportaje din domenii diverse, va prezenta anchete despre cazuri revoltătoare de corupţie, portretele unor perso­naje excepţionale şi poveştile de viaţă ale unor oameni care vor deveni exemplu pentru mii de români.
Antena 3: platforma jurnaliştilor care vor să-şi facă meseria nestingherit

Războiul cu internauţii în care s-a angrenat Mircea Badea continuă cu un nou episod: după ce i-a blocat blogul, i-a realizat o pagină fictivă de Facebook, i-a anunţat transferul la TVR şi i-a trimis o falsă sesizare de la CNA, hackerul cu care prezentatorul emisiunii “În gura presei” pare a fi în conflict anunţa, ieri, printr-un comunicat aparent oficial, că Badea va deveni tată, scrie Evenimentul Zilei. Mircea Badea a scris pe blogul său doar o notiţă cu privire la acest incident, referindu-se la “hackerul oligofren” (“consacrat” drept “hackerul cu şapte clase”) care alimentează presa cu ştiri senzaţionale.
Războiul lui Mircea Badea cu internauţii “a lăsat-o însărcinată” pe Carmen Brumă

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, solicită Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) să ia măsurile necesare ca urmare a acuzaţiilor nedovedite din mass-media, scrie Mediafax. “Este inadmisibil ca de zile întregi prin faţa telespectatorilor să se plimbe aceiaşi detractori fără nicio dovadă, iar nimeni să nu se sesizeze. De aceea solicit CNA să ia măsurile ce se impun în baza Deciziei nr.187/2006, articol 42 şi a articolului 30 din Constituţia României care stipulează foarte clar că «libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine»”, se arată într-un comunicat al ANAF. El a reiterat că respinge cu fermitate “aberaţiile/acuzaţiile” care sunt vehiculate în mass-media de către anumite personaje dornice de afirmare publică şi de a-şi crea notorietate pe seama instituţiilor statului.
Blejnar solicită CNA să ia măsuri ca urmare a acuzaţiilor din mass-media

Preşedintele Comisiei de Cultură a Camerei, Raluca Turcan (PDL), a sesizat CNA în legătură cu emisiunea de la Realitatea TV “Bursa pariurilor”, care s-ar preta la “atacuri la adresa unor oameni politici” prin promovarea ca informaţii a unor “zvonuri sau calomnii”, notează România liberă și HotNews. “Sesizez Consiliul Naţional al Audiovizualului în legătură cu abaterile şi excesele repetate de la un cadru de mediatizare imparţial, în spiritul unei corecte informări a publicului, practicate în cadrul emisiunii de pe postul Realitatea. Emisiunea care – citându-i pe realizatori – îşi propune generează situaţii de dezinformare şi atac la persoană pe baza unor informaţii neverificate, dar cărora, prin comentarii, li se acordă prezumţia de veridicitate şi credibilitate”, se arată în scrisoarea lui Turcan către Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului. “Prin comentarii speculative şi prin contextualizarea unor informaţii trunchiate, în emisiunea se construiesc atacuri la adresa unor oameni politici care sunt puşi în situaţia de a justifica sau explica zvonuri sau calomnii, asemeni unor informaţii fondate”, mai scrie vicepreşedintele PDL în scrisoarea sa.

În România eşti cu adevărat bogat atunci când intri în “Top 300 Capital” al celor mai avuţi români, consideră Gheorghe Ialomiţianu, ministrul finanţelor publice. El a declarat, într-un interviu acordat Evenimentul Zilei, că “persoanele care au averi foarte mari şi vor fi prezente în Topul 300 reprezintă grupul ţintă al ANAF” pentru controlul averilor. Gheorghe Ialomiţianu spune că Fiscul vizează persoanele cu averi mari, care construiesc vile şi îşi cumpără maşini scumpe fără să poată demonstra de unde au banii. “De exemplu, s-ar putea ca ANAF să primească o reclamaţie că o persoană şi-a construit o vilă în 2011. Ne uităm dacă persoana a obţinut venituri în 2009-2010 şi, dacă sunt acoperitoare, sigur că nu va intra în control. Dacă acea persoană nu a declarat venituri în 2009-2010, va fi supusă controlului, pentru că ne dăm seama că dintr-un venit nedeclarat putea să realizeze casa respectivă”, a spus Ialomițeanu.
Ialomiţianu: “Top 300″, prima ţintă pentru controlul averilor

BrandTailors, una din primele trei agenţii de branding de pe piaţa locală, a raportat în 2010 afaceri de 762.000 de euro, în creştere cu 48% faţă de anul 2009, şi un profit de 105.500 de euro, scrie Wall-Street.ro. Cifra de afaceri depăşeşte cu un sfert nivelul din 2008, considerat cel mai bun an de până acum pentru industria de comunicare. Evoluţia afacerilor BrandTailors a fost generată de lansarea a 20 de proiecte anul trecut, printre care proiecte de rebranding (Zuzu, Raraul, Star, Antena 1), lansări de branduri noi (Hapi Hap, Azuga Apă de Izvor) şi proiecte de branding digital (Ţiriac Holdings şi Monsena).
Veşti bune în branding: Creştere record pentru BrandTailors, peste nivelul din 2008

Membrii IAA beneficiază de o reducere de 15% la IMM UK 2011, un program de training cu reputaţie foarte bună, care a pregătit peste 2.000 de persoane de nivel executiv, în ultimii 15 ani. Multe dintre acestea ocupă acum poziţii de top (senior level) în cadrul industriei de advertising, scrie IAA.ro. Cele două zile şi jumătate de training se adresează persoanelor de nivel executiv cu o experienţă de 2 – 5 ani. Teoria se îmbină cu exerciţiile practice şi cu sesiunile de mentoring.
Membrii IAA beneficiază de o reducere de 15% la IMM UK 2011

A devenit cunoscută drept televiziunea arabă unde al-Qaida îşi trimitea comunicatele. Acum, postul TV Al Jazeera joacă un rol central în revoltele care s-au întins în Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Postul TV cu sediu în Qatar poate fi văzut în peste 100 de ţări şi este receptat în 220 de milioane de case. Toate revoltele care au izbucnit de la începutul anului în Africa de Nord au fost acoperite pe larg de Al Jazeera şi au servit drept exemplu şi în alte state, scrie Gândul. În timpul discursului televizat al lui Muammar Gaddafi din 22 februarie, în care acesta anunţa că este dispus să moară ca un martir, dar nu şi să plece din ţară, dictatorul libian a inclus şi Al Jazeera în tirul acuzaţiilor.
Al Jazzera – noul CNN. Ce rol a avut televiziunea din Qatar în revoltele din lumea arabă

Discursul regelui/ The King’s Speech” de Tom Hooper a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film la cea de-a 83-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane, scrie Mediafax. Lungmetrajul “Discursul regelui/ The King’s Speech”, în care actorul Colin Firth interpretează rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii, a primit cele mai multe nominalizări la Oscar – 12 – dintre care a câştigat trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal şi cel mai bun scenariu original, potrivit imaginilor difuzate de HBO.
OSCAR 2011: The King’s Speech, marele învingător. Vezi aici lista completă a câştigătorilor – GALERIE FOTO

Drama “Lebăda Neagră/ The Black Swan” a fost marele câştigător la gala Independent Spirit Awards, ce a avut loc sâmbătă, la Los Angeles, adjudecându-şi patru trofee, inclusiv cele pentru cel mai bun film şi cea mai bună regie, scrie Mediafax, care citează monstersandcritics.com. Filmul regizat de Darren Aronofsky a mai fost premiat pentru cea mai bună actriţă în rol principal – Natalie Portman – şi pentru cea mai bună imagine, la cea de-a 26-a gală Spirit Awards, distincţii acordate de producătorii independenţi din SUA filmelor de artă. Pelicula “Discursul regelui/ The King’s Speech“, favorită la Oscar, cu nominalizări la principalele categorii, a primit trofeul pentru cel mai bun film străin.
Independent Spirit Awards: “Lebăda neagră/ The Black Swan” a primit cele mai multe premii. Vezi aici cine a mai câştigat!

Sursa foto: România liberă

"

Un jurnalist, lovit de membrii forţelor de securitate chineze.

Un jurnalist, lovit de membrii forţelor de securitate chineze.: "Un jurnalist de la Bloomberg News, acreditat in China, a fost lovit de agenti de securitate, duminica, la Beijing, unde relata despre un apel la manifestatii, si a avut nevoie de ingrijiri medicale la spital, a anuntat luni grupul de presa american, citat de AFP, informeaza Mediafax.
Politia a fost mobilizata in masa, duminica, in special la Beijing, impiedicand, intr-un climat foarte tensionat, orice incercare de contestare in cadrul 'reuniunilor iasomiei', la care au fost chemati sa ..."

Actorul-puscarias din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in stare grava la spital

Actorul-puscarias din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in stare grava la spital: "Dupa ce anul trecut, la scurt timp dupa lansarea filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier" la Festivalul de la Berlin, Papan Chilibar (21 de ani) a ajuns in arest pentru furt, acum a ajuns la spital cu suspiciunea unui diagnostic crunt. ..."