duminică, 9 octombrie 2011

Rihanna o caută cu lumânarea

Rihanna o caută cu lumânarea: Cântăreaţa a dovedit că este atrasă de băieţi răi, după ce s-a afişat în Londra cu un fost boxer.

Sişu: "Am să ţin pasul cu toate infracţiunile odată"

Sişu: "Am să ţin pasul cu toate infracţiunile odată": Rapperul Tudor Sişu a fost încarcerat, ieri, după ce poliţiştii îl dăduseră, sâmbătă, în urmărire. Acesta a fost luat de la domiciliul iubitei sale, din sectorul 2.

Video: muzeul lui Schwarzenegger

Cum să negociaţi conflictele.

Cum să negociaţi conflictele.: Dezacordurile dintre cel putin doi angajati nu sunt usor de controlat, dar solutionarea lor este o necesitate absoluta, pentru ca, pe termen lung, rezultatele pot afecta activitatea organizatiei. Astfel, specialistii in domeniu recomanda pentru solutionarea unui conflict ca, pentru inceput, sa fie definita problema, sa fie identificate solutii posibile, sa se stabileasca un plan de masuri, a carui eficacitate trebuie evaluata dupa implementare.
Conflictele nu reprezinta intotdeauna un lucru ...

Studiile în străinătate oferă posibilitatea unei maturizări normale.

Studiile în străinătate oferă posibilitatea unei maturizări normale.: Absolvirea unei scoli peste hotare va poate oferi mai multe perspective de cariera si perfectionarea intr-o limba straina. De asemenea, posibilitatea de a trai o experienta internationala si de a primi o educatie la un nivel mai inalt sunt aspecte importante care va pot face sa aplicati la o universitate din strainatate. Nu in ultimul rand, alegerea unei scoli in Europa sau Statele Unite ale Americii va poate permite sa faceti parte dintr-un proces de maturizare normal, la finalul caruia veti ...

Cum am devenit manager: "Prin muncă permanentă, care implică o responsabilitate foarte ...

Cum am devenit manager: "Prin muncă permanentă, care implică o responsabilitate foarte ...: A fi manager inseamna sa ai o coordonare extraordinara, sa stii tot, sa fii prezent in toate activitatile echipei tale. Este o munca permanenta, care implica o responsabilitate foarte mare si o capacitate de intelegere enorma.
Un manager reprezinta mai mult decat o simpla autoritate intr-o companie. El trebuie sa demonstreze o putere de convingere si de mobilizare a echipei, inteligenta emotionala, sa stie sa-si recunoasca greselile si, in acelasi timp, sa-si castige respectul lor. Iar aici ...

Jobul săptămânii: Purtător de cuvânt.

Jobul săptămânii: Purtător de cuvânt.: Abilitati de bun comunicator, negociator, respectiv mediator sunt necesare unei persoane care reprezinta o institutie si este nevoita sa interactioneze cu jurnalisti. Mai mult, un purtator de cuvant trebuie sa aiba rabdare, dar si sa fie capabil sa actioneze eficient in situatii de criza.
Purtatorul de cuvant este 'vocea" unei insti­tutii, astfel incat trebuie sa fie o persoana credibila si sa detina calitatile unui bun comunicator. Mai mult, el trebuie sa se asigure ca mesajele pe care le ...

Soarta Realităţii, la mâna Securităţii

Soarta Realităţii, la mâna Securităţii: Bătălia pentru Realitatea TV a ajuns la faza pe Securitate. Dan Voiculescu, patronul "Antenelor", a ajuns să joace un rol major în determinarea viitorului pe care îl va avea concurenţa sa. Nici Sorin Ovidiu Vîntu nu este străin...

Catalin Tobi Neagu, fost tobosar al trupelor Timpuri Noi si Zebre, a murit la 44 de ani

Catalin Tobi Neagu, fost tobosar al trupelor Timpuri Noi si Zebre, a murit la 44 de ani: Catalin "Tobi" Neagu, fost tobosar al trupelor Timpuri Noi si Zebre, a decedat sambata, la varsta de 44 de ani, a declarat pentru Mediafax colegul sau de la Timpuri Noi, Adrian Plesca (Artan). Catalin Neagu a murit sambata, in jurul orei 13.00, la Bucuresti. "A murit de inima", a spus Artan.

VIDEO Constantin Bellu, un circar roman de exceptie, ajuns in semifinala Supertalent 2011 din Germania

VIDEO Constantin Bellu, un circar roman de exceptie, ajuns in semifinala Supertalent 2011 din Germania: Are 43 de ani si, cu participarea la Das Supertalent 2011 din Germania, isi ofera o ultima sansa, de "a scapa de facut curat". Constantin Alexandru Bellu e roman si traieste in Elvetia cu fiul sau. Pentru el face munci, care nu au nimic cu vocatia lui reala. Caci Bellu e un artist de circ adevarat, pornit de la Circul Globus din Bucuresti si ajuns pana pe scena Marelui Circ de la Monte Carlo. Sambata, romanul saltimbanc si chitarist a reusit sa scoata doar laude de la Dieter Bohlen, aplauze de la public si sa se califice in semifinala casting-show-ului german.

CRONICA MONDENĂ: De ce îl vom iubi din nou pe Adrian Mutu

CRONICA MONDENĂ: De ce îl vom iubi din nou pe Adrian Mutu: L-am cunoscut pe Adrian Mutu cu ani în urmă. Am lansat cu ajutorul lui ziarul Averea, devenit Click, am fost la Roma, la nunta lui, dar, mai ales, am vorbit mult la telefon. Pe vremea când Averea (Click) se pregătea, Adrian...

Sectiile universitatilor care nu produc ce cere piata raman fara finantare

Sectiile universitatilor care nu produc ce cere piata raman fara finantare: In urma clasificarii universitatilor si ierarhizarii programelor de studii, studentii nu se vor mai confrunta cu situatia in care aleg o specializare care nu le ofera si un loc de munca, a afirmat duminica, la ProTV, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.
"Acest...

Dansez pentru tine începe la Pro TV pe 21 octombrie

Dansez pentru tine începe la Pro TV pe 21 octombrie: Cu aceiași prezentatori și o parte dintre dansurile cunoscute, dar cu probe și concurenți noi, sezonul al doisprezecelea din Dansez pentru tine ia startul vineri, 21 octombrie, la Pro Tv. Cele opt vedete participante sunt Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex (bateristul trupei Zero de la Happy Hour) și Daniel... mai mult »

Google şi Samsung au amânat prezentarea unui nou produs din cauza morţii lui Steve Jobs.

Google şi Samsung au amânat prezentarea unui nou produs din cauza morţii lui Steve Jobs.: Google si Samsung au decis sa amane lansarea unui nou produs, la o prezentare programata pe 11 octombrie, din cauza mortii cofondatorului Apple, Steve Jobs, in aceasta saptamana, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.
Samsung a trimis luna trecuta invitatii pentru un eveniment in San Diego, care ar fi inclus prezentarea unor functii noi ale sistemului de operare Android al Google, destinat telefoanelor mobile.
Decizia de amanare a prezentarii nu are legatura cu probleme tehnice, a declarat ...

Demi Moore a decis să divorţeze de Ashton Kutcher

Demi Moore a decis să divorţeze de Ashton Kutcher: După scandalul în care a fost implicat cuplul Demi Moore – Ashton Kutcher, actriţa a decis să consulte un avocat pentru a oficializa despărţirea de soţul ei, conform radaronline.com.

Video: Concert-tribut pentru Michael Jackson, la care au participat copiii starului. 40.000 de fani au asistat la spectacol



Cei trei copii ai cântăreţului american Michael Jackson au participat alături de peste 40.000 de fani la concertul "Michael Forever: The Tribute Concert", organizat în memoria tatălui lor, sâmbătă seară, pe Millenium Stadium din Cardiff (Ţara Galilor).

Reclama cu Toyota a disparut de pe blogul lui Mircea Badea, care sustine ca s-a terminat contractul




Dupa dialogul suburban dintre Mircea Badea si Radu Moraru de vineri, disparitia reclamei cu Toyota de pe blogul celui dintai a prilejuit un nou schimb de replici intre cunoscutii realizatori de
 
citeste tot articolul

Copiii lui Michael Jackson au dansat pe muzica tatălui lor la concertul tribut

Copiii lui Michael Jackson au dansat pe muzica tatălui lor la concertul tribut: Sâmbătă seară, fanii s-au strâns la Cardiff pentru concertul organizat în memoria lui Michael Jackson. Printre personalităţi ale muzicii internaţionale, pe scenă au urcat şi copiii regelui muzicii pop, scrie Reuters.

Radu Moraru, amenințat cu moartea din cauza lui Mircea Badea - Vedete > EVZ.ro

Radu Moraru, amenințat cu moartea din cauza lui Mircea Badea - Vedete > EVZ.ro: "N-am o problemă ca tu cu motanul faceți milioane de euro, dar nu din vărsare de sânge băieți, nu din amenințări și blesteme!", a scris ieri Radu Moraru pe blog. "Nașul" a mai sugerat că Toyota ar fi renunțat la contractul de publicitate cu Mircea Badea din cauza atitudinii agresive a acestuia."

'via Blog this'

Ofertă de studii pentru elevii care nu au luat bacalaureatul: Numărul locurilor la şcolile postliceale, mai mare cu 30%

Ofertă de studii pentru elevii care nu au luat bacalaureatul: Numărul locurilor la şcolile postliceale, mai mare cu 30%: Oferta de locuri în şcolile postliceale, care nu necesită bacalaureatul pentru a le urma, a crescut cu aproximativ 30%, ajungând la 12.600 din care s-au ocupat aproximativ 12.200, a declarat, duminică, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, la emisiunea "După 20 de ani".





Povestea unui caz care a îngrozit România. Constănțean decapitat în numele Satanei

Povestea unui caz care a îngrozit România. Constănțean decapitat în numele Satanei: Povestea unui caz care a îngrozit România. Constănțean decapitat în numele Satanei
În anul 1995, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Constanța au avut de rezolvat un dublu asasinat care ridica semne mari de întrebare încă de la descoperirea cadavrelor victimelor - doi oameni ai străzii: unul dintre cadavre era decapitat, iar pielea trupurilor neînsuflețite avea scrijelite cu vârful unor cuțite foarte ascuțite, mai multe pentagrame și numărul 666, cunoscut îndeobște ca “semnul Fiarei”. La început, judiciariștii au crezut că este vorba de crime comise de vagabonzi după același tipic ca și altele care se petrecuseră anterior. Au observat, însă, ...

Sișu a fost prins. El a fost ridicat din locuința unui prieten

Sișu a fost prins. El a fost ridicat din locuința unui prieten: Artistul hip-hop Tudor Sisu a fost dat în urmărire generală după ce nu s-a prezentat la polițe pentru a fi încarcerat ca urmare a confirmării de către instanța supremă a unei noi condamnări.

X Factor, aproape 900.000 de telespectatori

X Factor, aproape 900.000 de telespectatori: Emisiunea X Factor a ținut, aseară, în fața televizoarelor, aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban. Audiența este cu puțin mai ridicată decât săptămâna trecută, când la sho-ul de pe Antena 1 s-au uitat aproape 850.000 de oameni. Pro TV a fost pe locul următor, cu filmul Transformers 2. Audiențele pe intervalul emisiunii, în continuare:... mai mult »