joi, 7 iunie 2012

Jean-Marie Le Pen vrea să solicite daune de 1 milion de dolari de la Madonna

Jean-Marie Le Pen vrea să solicite daune de 1 milion de dolari de la Madonna: Jean-Marie Le Pen spune că a fost "extrem de afectat" de imaginile care o comparau pe fiica sa cu Hitler, difuzate în timpul concertului pe care Madonna l-a susţinut săptămâna trecută în Israel, şi intenţionează să solicite de la artista americană daune de 1 milion de dolari.





IMAGINI SPECTACULOASE cu Moara lui Assan in flacari.

IMAGINI SPECTACULOASE cu Moara lui Assan in flacari.: Pompierii incearca sa stinga flacarile care au cuprins acoperisul fostei fabrici de ulei din complexul Moara lui Assan, din Sectorul 2 al Capitalei, joi, 07 iunie 2012. Moara lui Assan, construita in anul 1853, este prima moara cu aburi din Romania si este clasificata in evidentele Ministerului Culturii si Cultelor ca fiind monument istoric de valoare nationala, facand parte din patrimoniul industrial. Ansamblul de cladiri a suferit doua distrugeri semnificative in mai 2008 si in ianuarie 2012.

Google Maps va funcţiona şi fără conexiune la internet | VIDEO

Google Maps va funcţiona şi fără conexiune la internet | VIDEO: Google a prezentat miercuri o nouă versiune a aplicaţiei sale de geolocalizare Google Maps, care va funcţiona fără conexiune internet.

FOTO INEDITE: Cum arată vedetele care au pozat nud în timpul sarcinii.

FOTO INEDITE: Cum arată vedetele care au pozat nud în timpul sarcinii.: Actrita Demi Moore este prima vedeta care a aceptat in anul 1991 sa pozeze nud pentru coperta Vanity Fair in timp ce era insarcinata cu cel de-a doilea copil. Aceasta coperta a inspirat mai multe pictoriale sexy ale viitoarelor mamici din showbiz.
Britney Spears, Monica Bellucci si Claudia Schiffer sunt doar cateva dintre celebritatile care au pozat nud in timpul sarcinii pentru reviste internationale.
Actrita italiana Monica Bellucci, insarcinata cu fiica sa Deva, a pozat nud pe coperta din ...

TVR: Premierul Ponta a invitat conducerea Televiziunii publice la o discutie informala, presedintele Alexandru Lazescu a acceptat

TVR: Premierul Ponta a invitat conducerea Televiziunii publice la o discutie informala, presedintele Alexandru Lazescu a acceptat: TVR anunta ca premierul Victor Ponta a lansat "recent" o invitatie catre conducerea institutiei de a avea "o discutie informala", iar presedintele-director general Alexandru Lazescu a acceptat-o. Anuntul a fost facut intr-o precizare remisa presei fata de o declaratie facuta ieri de Ponta, cum ca el trimite Corpul de control al primului ministru pentru a verifica situatia din TVR. Televiziunea publica arata ca guvernul nu are "nicio atributie de control" asupra sa, dar un dialog TVR-Guvern poate ajuta la "deblocarea situatiei".
UPDATE O intalnire informala intre mai multi reprezentanti TVR, inclusiv Lazescu, si un reprezentant al Corpului de Control a avut loc marti seara, inaintea declaratiilor facute de Ponta, cum ca el a trimis Corpul de Control la TVR.

FINALĂ. Aproape 4 milioane de români l-au văzut pe Petru MasterChef

FINALĂ. Aproape 4 milioane de români l-au văzut pe Petru MasterChef: Show-ul MasterChef de la Pro TV a atins miercuri, 6 iunie, vârful de audiență. În momentul anunțării lui Petru Buiuca drept câștigător al MasterChef, la

Elvis Presley "revine" pe scenă. Regele rock'n roll îşi va uimi din nou fanii în spectacole şi filme

Elvis Presley "revine" pe scenă. Regele rock'n roll îşi va uimi din nou fanii în spectacole şi filme: Elvis Presley "va reveni" pe scenă într-o formă virtuală, graţie unei companii de efecte speciale americane, după modelul rapperului Tupak Shakur, a cărui hologramă a electrizat publicul prezent la ediţia din acest an a Festivalului Coachella din California.