vineri, 16 martie 2012

Românii aşteaptă cu nerăbdare concertul Red Hot Chili Peppers. ...

Românii aşteaptă cu nerăbdare concertul Red Hot Chili Peppers. ...:
Publicul din România a primit cu entuziasm concertul Red Hot Chili Peppers. După ce la categoria Gold Circle biletele au fost epuizate la puţin timp după suplimentarea lor, o altă categorie este sold out Gazonul.
Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august pe Naţional Arena din Bucureşti şi este primul concert confirmat pe noul stadion. Fanii Red Hot Chili Peppers s-au orientat spre biletele de la Gazon, în spatele zonei Gold Circle, după ce cele 500 de bilete cu care s-a suplimentat categoria din faţă s-au epuizat. În acest moment mai sunt disponibile bilete numai în tribune.
Rockerii au mai mulţi fani decât Depeche Mode şi Madonna
Organizatorii spun că biletele pentru RHCP se vând chiar mai repede decât cele pentru concertele Depeche Mode şi Madonna. “Concertul Red Hot Chili Peppers este unul dintre cele mai aşteptate evenimente de către publicul român şi în mod sigur acest lucru se reflectă şi în ritmul de vânzare a biletelor. Cele care oferă accesul pe gazon s-au vândut cel mai repede, următoarele locuri vânate fiind în tribune”, au declarat organizatorii.
Citeşte mai mult...

Revoluția din `89. Reportajul emoționant al jurnalistului Mihai Răzvan Ungureanu:”Blugii ne erau plini de sânge”

Revoluția din `89. Reportajul emoționant al jurnalistului Mihai Răzvan Ungureanu:”Blugii ne erau plini de sânge”: Zilele trecute, premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a dat o lecţie usturătoare de gramatică moderatorului Mihai Gâdea, la Sinteza zilei. Ce nu scrie în CV-ul primului ministru e că, înainte de 89, a fost şi jurnalist. În Opinia...

Șeful Casei Naţionale de Asigurări vrea să-l dea în judecată pe Gâdea

Șeful Casei Naţionale de Asigurări vrea să-l dea în judecată pe Gâdea: Pentru că postul Antena 3 derulează o adevărată campanie împotriva lui, care îi afectează dreptul la imagine şi viaţă privată, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, vrea să cheme în justiţie postul...

tovarasul Lumperdean

tovarasul Lumperdean: … era cenzorul nostru de la Napoca Universitara, inainte de ’89. Omul care m-a luat de-o parte si mi-a propus functia de redactor-sef, dupa plecarea lui Adrian Chirca. Cu o conditie : sa devin membru al Partidului Comunist. Cand l-am refuzat, i s-au umflat venele la tample. Avea el, cred, obiceiul asta – sa-si umfle venele la tample, ca la fel a facut si in tabara studenteasca de la Izvorul Muresului cand am fost “prins” cu un sirag de matanii la gat.

16 martie: Cu ce s-au ales colaboratorii importanți ai lui Voiculescu după plecarea din Intact?

16 martie: Cu ce s-au ales colaboratorii importanți ai lui Voiculescu după plecarea din Intact?: Aproape toţi colaboratorii importanţi ai lui Voiculescu, care au părăsit sau au fost determinaţi să-i părăsească imperiul, au plătit scump dizgraţia mogulului, scrie Evenimentul Zilei. Li s-au întocmit dosare care vizau tot felul de delapidări pe care le-ar fi comis, nu li s-au mai plătit dividendele pe acţiunile pe care le deţineau sau nu li... mai mult »