luni, 25 februarie 2013

Iulia şi Mihai Albu DIVORŢEAZĂ.

Iulia şi Mihai Albu DIVORŢEAZĂ.: Designerul Mihai Albu si sotia lui, Iulia, au decis sa divorteze, dupa 8 ani de casnicie. Cei doi au hotarat sa-si incheie casnicia, luni, in fata notarului.Potrivit unor surse din anturajul celor doi, planurile de viitor ale sotilor Albu nu mai coincid, acesta fiind si motivul divortului, potrivit B1.roIulia isi doreste o cariera in moda si renumele cuvenit, in timp ce Mihai e o persoana discreta care vrea sa lase propriile produse sa vorbeasca despre el, potrivit unor surse din anturajul ...

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Ce păcat că Victor Ponta știe să vorbească şi româneşte! - Opinii EVZ > EVZ.ro

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Ce păcat că Victor Ponta știe să vorbească şi româneşte! - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Urmează o emisiune şi mai adormitoare: Ici L’ Europe.
Realizată împreună cu RFI, emisiunea se difuzează sîmbătă la prînz în premieră, pentru a fi reluată în neștire și a doua zi, pînă i se acrește de ea telespectatorului, semn limpede că postul o duce rău cu paralele. Moderată de o blondă fără însușiri, ea se rezumă la interviuri cu politicieni (de regulă europarlamentari) despre Uniunea Europeană.
Întrebări amabile, răspunsuri politically correct.
Dau să sar la un alt canal."

'via Blog this'

Emma Nicholson l-a susţinut pe Băsescu în faţa lui Gâdea - Preşedinţie > EVZ.ro

Emma Nicholson l-a susţinut pe Băsescu în faţa lui Gâdea - Preşedinţie > EVZ.ro: "Vorbind despre motivele invocate la suspendarea şefului statului, Emma Nicholson a apreciat că nu au existat motive serioase pentru un asemenea gest. „Cred că a fost lipsit de în ţe lepciune să încercaţi să nu ţineţi cont de Constituţie (...) Dacă preşedintele a fost ales, fie că e bun sau mai puţin bun, el a fost ales, oamenii l-au ales şi a fost aşa cum dictează Constituţia. Sunt sigură că acei politicieni nu erau mulţumiţi de felul în care reacţiona Băsescu, dar ei nu se luaseră de o persoană, ci de Constituţie în sine (...) A fost foarte greu să vedem din afară că România ajunsese la asemenea extreme încât măsura extremă să fie luată”, a explicat baroana."

'via Blog this'

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, la petrecerea Oscarurilor

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, la petrecerea Oscarurilor:
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au apărut pentru prima oară ca un cuplu la un eveniment monden.
Este vorba despre Vanity Fair Oscar Party, cea mai în vogă petrecere ce a avut loc după ceremonia de decernare a Premiilor Oscar.
Cuplul româno-scoţian a întors toate privirile, duminică, 24 februarie, unde şi-au făcut apariţia ţinându-se de mână.
Românca a întors toate privirile
Vanity Fair Oscar Party este primul eveniment major de la Hollywood la care a participat Mădălina Ghenea. Românca a arătat superb într-o creaţie Versace, accesorizată cu bijuterii Damiani. Aceasta este alintată "Maddie" de către iubitul ei, alături de care şi-a făcut apariţia zâmbitoare. În trecut, Gerard Butler a mai avut relaţii cu celebrităţi precum Cameron Diaz, Jennifer Aniston sau Lindsay Lohan.
Citeşte mai mult...

Stiri.Botosani.ro - Jurnalistul Liviu Tudor Samuilă a murit : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Jurnalistul Liviu Tudor Samuilă a murit : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Liviu Tudor Samuilă s-a născut în 5 decembrie 1941. Și-a început cariera de jurnalist în 1967, la postul public de radio. Din 1979 își continuă activitatea la Televiziunea Română până după Revoluție.

După Revoluţie, Liviu Tudor Samuilă s-a dedicat expoziţiilor de artă şi cărţilor."

'via Blog this'

Mai are rost sa iti inveti copilul sa scrie de mana? In 45 de state din America scrisul de mana va deveni de anul viitor materie optionala in scoli

Mai are rost sa iti inveti copilul sa scrie de mana? In 45 de state din America scrisul de mana va deveni de anul viitor materie optionala in scoli: In 45 de state americane scrisul de mana va deveni de anul viitor materie optionala in scoli. Aceleasi state au decis ca in locul caligrafiei elevii sa studieze ca disciplina scolara - Word-ul. In Marea Britanie, 40% dintre persoanele participante la un sondaj de opinie au declarat ca nu au mai scris nimic de mana de mai bine de 6 luni. In aceste conditii, ce se intampla daca nu vom mai invata sa scriem - intreaba publicatia franceza Le Point intr-un material pe aceasta tema care a fost preluat de RFI.   
  • Vezi in articol care este situatia in Romania cu elevii care au acces la internet

MADONNA's NAKED pics REVOLVER mix

Gusturi româneşti în Sardinia

Gusturi româneşti în Sardinia:

Sute de magazine care comercializează produse româneşti s-au deschis în toată Peninsula, în unele oraşe mai mari existând chiar câte unul în fiecare cartier. Astfel de magazine s-au deschis şi în insule, chiar dacă aprovizionarea este greoaie, iar preţurile devin mari datorită costurilor de transport. Proprietarii unui magazin din Sardinia ne-au povestit despre cum se face comerţul românesc aproape de Porto Cervo, cea mai titrată zonă turistică din insulă.
Proprietarul magazinului "Romarket" din localitatea Arzachena, provincia Olbia-Tempio, se numeşte Ioan Clement Ursu. Are 40 de ani, este originar din judeţul Neamţ şi locuieşte de 10 ani în Sardinia, în apropiere de faimoasa staţiune Porto Cervo, împreună cu soţia şi cei doi copii.

A venit în Italia în anul 2003, prima dată la Torino, dar după doar două luni s-a transferat defintiv în Sardinia unde a găsit imediat de lucru.
"În ţară am lucrat la Combinatul Sidex GalaţiCiteşte mai mult...

“Ochii din umbră”, urmărit de 2.000.000 de telespectatori

“Ochii din umbră”, urmărit de 2.000.000 de telespectatori: Aseară, Kanal D s-a clasat pe locul al doilea în preferintele românilor, cu emisiunea prezentată de Ernest.

Norman Manea şi Andrei Pleşu vor primi indemnizaţii de merit pe viaţă de la Uniunea Scriitorilor

Norman Manea şi Andrei Pleşu vor primi indemnizaţii de merit pe viaţă de la Uniunea Scriitorilor: Scriitorii Norman Manea şi Andrei Pleşu vor primi indemnizaţii de merit pe viaţă de la Uniunea Scriitorilor din România (USR), în valoare de aproximativ 2.000 de lei fiecare, lunar, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, Nicolae Manolescu, preşedintele USR.





Pariu cu viața, difuzat în Mexic și în Venezuela

Pariu cu viața, difuzat în Mexic și în Venezuela: Serialul Pariu cu viata a trecut Oceanul. Producția MediaPro a fost achiziționată de posturile Televen (Venezuela) și Telvisa Tiin (Mexic) și va fi difuzată din acest an. „Pariu cu viața s-a vândut

Cum s-a inmuiat CNA dupa iuresul OTV: Derapaje si emisiuni daunatoare, sanctionate cu mustrari, amenzi minime sau amanari pe motiv de depasire a programului de lucru

Cum s-a inmuiat CNA dupa iuresul OTV: Derapaje si emisiuni daunatoare, sanctionate cu mustrari, amenzi minime sau amanari pe motiv de depasire a programului de lucru: Consiliul National al Audiovizualului, care are o noua componenta de la sfarsitul lui 2012, a inceput anul 2013 in forta. Inca din prima sedinta desfasurata in noua formula, a impartit amenzi principalelor posturi de stiri, iar dupa nici doua saptamani a retras, cu unanimitate de voturi, licenta OTV. Nu a durat mult, insa. Derapajele TV discutate de arbitrul audiovizualului in ultimele saptamani s-au ales cel mult cu somatii, in timp ce Consiliul e preocupat mai mult de bataliile interne, de petitii online si dezbateri publice despre cum si-ar dori diversi sa arate peisajul media romanesc. HotNews.ro va prezinta cateva cazuri relevante pentru felul cum se petrec lucrurile la CNA si cum se blocheaza tentative de sanctionare a unor derapaje TV importante, situatie care, intre altele, a facut ca raportul Comisiei Europene pe Justitie sa puna sub semnul intrebarii eficacitatea acestei institutii.

"Vezi cine ţi-a vizitat profilul", mesajul de care trebuie să te fereşti pe Facebook

"Vezi cine ţi-a vizitat profilul", mesajul de care trebuie să te fereşti pe Facebook: În ultimele zile, printre utilizatorii români de Facebook circulă un mesaj de tip spam deghizat sub forma unei aplicaţii care promite să le spună cine le vizitează cel mai des profilul.

Utilizatorii primesc în Inbox un mesaj...