luni, 18 iulie 2011

Jennifer Lopez, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o nuntă

Jennifer Lopez, plătită cu 1 milion de dolari pentru a cânta la o nuntă: "Cântăreaţa americană Jennifer Lopez va primi un onorariu de 1 milion de dolari pentru a cânta, marţi, la o nuntă din Ucraina.

Revista presei CNA, 18 iulie


Revista Presei CNA, 18 iulie 2011

18.07.2011

Trimiteteţi articolul prin email title= 
• Actualitate
Acum câteva zile, am fost invitat semioficial să particip la sfinţirea bisericii româneşti din Hagi-Curda, de lângă Ismail. Este una dintre puţinele biserici din Ucraina care ţine de Patriarhia de la Bucureşti şi în reconstrucţia ei s-a implicat inclusiv guvernul român, prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, MAE.
Am plecat din Bucureşti vineri seară cu o echipă patriotico-jurnalistică. Citeşte tot articolul.

Elan Schwartzenberg a declarat, pentru MEDIAFAX, că regretă plecarea lui Călin Husar de la Radio Guerrilla, precizând că nu intenţionează să desemneze un nou director în locul acestuia, întrucât vrea „să eficientizeze la maxim” organigrama grupului Realitatea, care i se pare „uşor prea lăbărţată”
Călin Husar şi-a dat demisia, joi, din funcţia de director general al Radio Guerrilla, din cauza unei datorii nerecuperate de la grupul Realitatea-Caţavencu, pe care noul proprietar al trustului, Elan Schwartzenberg, nu şi-ar fi asumat-o.Citeşte tot articolul.

Articol cu acelaşi subiect:

Arădenii nu mai pot în acest moment recepţiona cel mai vechi post local de televiziune, înfiinţat în primele săptămâni ale anului 1990 – Televiziunea Arad. Preluat recent de acţionarii postului local TVT 89 din Timişoara, TV Arad a început să emită independent însă a fost scos din grila de programe de către operatorul de cablu RCS-RDS. Cei de la RCS-RDS deţin, practic, monopolul în Arad pe piaţa televiziunii prin cablu şi sunt acuzaţi de abuz şi cenzură de către conducerea TV Arad. Citeşte tot articolul.

• OPINII
Nu stiu ce pacate o avea de ispasit sufletul Madalinei Manole, dar stiu ca nici macar la un an dupa moartea nefericita nu are parte de liniste, din cauza telenovelei care se consuma violent si televizat intre sotul si parintii ei. Ultimul act, de-a dreptul dezgustator, a avut loc chiar pe marginea mormantului ei, la parastasul de un an de zile.
Nu stiu cine are dreptate. Citeşte tot articolul.

• DIVERSE
Show-ul Noră pentru mama se mută la Antena 1. Până în aceast an, emisiunea a rulat cinci sezoane la Kanal D. Echipa Sinevizyon, care a produs show-ul câțiva ani pentru Kanal D, va realiza emisiunea din toamnă la Antena 1. Citeşte tot articolul.

Jurnalistul Val Vâlcu lansează un proiect pentru realitatea.net. El va realiza scurte documentare, de câte cinci minute, pe teme medicale. Noul proiect se va numi “Clinica de istorie” și urmează să fie pornit în curând. Citeşte tot articolul.

Les Hinton, director general al Wall Street Journal si Dow Jones, filiale americane ale News Corp, si-a dat demisia, a anuntat vineri Rupert Murdoch, presedintele-director general al grupului de presa, citat de AFP.
Hinton a fost, in perioada 1995 - 2007, presedintele filialei britanice a gigantului media, News International, a carui directoare Rebekah Brooks demisionase cateva ore mai devreme, in urma scandalului ascultarilor care a condus la inchiderea celebrului tabloid News of the World. Citeşte tot articolul.

18 iulie: GSP TV “la liber”, un “mini-şantaj” mediatic, spun cabliștii

18 iulie: GSP TV “la liber”, un “mini-şantaj” mediatic, spun cabliștii: "Includerea postului GSP TV printre cele 36 de televiziuni pe care operatorii de cablu din România trebuie să le retransmită în mod obligatoriu e un lucru bun, însă lucrurile s-au desfăşurat “suspect de intempestiv“, a declarat pentru EVZ Radu Petric, preşedintele Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (ACC), adăugând că postul de sport al trustului Intact... mai mult »"

Încă nu s-au afişat notele la titularizare

Încă nu s-au afişat notele la titularizare: "
Cadrele didactice botoşănene care au susţinut examenul de titularizare află astăzi notele. Acestea se vor afişa la Colegiul Naţional “A.T. Laurian”, acolo unde au dat concurs 576 de candidaţi. Daniel Cojocaru, inspector resurse umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, a declarat că rezultatele sunt aşteptate de la Ministerul Educaţiei în jurul orei 12.00 şi că vor fi afişate imediat ce vor ajunge la Botoşani.
"

Andrei Gheorghe: "Politia mi-a deschis un nou dosar penal"

Andrei Gheorghe: "Politia mi-a deschis un nou dosar penal": "La nici un an de la închiderea dosarului penal în care era acuzat de vătămare corporală, Andrei Gheorghe a fost cercetat din nou de oamenii legii. El a dezvăluit pentru Ziarul Ring motivele pentru care poliţiştii i-au deschis un nou dosar.
Ce s-a..."