vineri, 15 noiembrie 2013


O nouă victimă a metodei "Accidentul". O femeie a fost înşelată cu peste 18.000 de lei
Doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, din judeţul Galaţi, au fost reţinuţi, vineri, de poliţiştii hunedoreni, ei fiind suspectaţi că au înşelat o femeie de 63 de ani din Lupeni căreia i-au spus, la telefon, că fiica sa ar fi comis un accident şi au convins-o să le trimită peste 18.000 lei.
Flutur: După 1 ianuarie ieşim la bătaie cu toate forţele; vrem să intrăm la guvernare pe uşa din faţă
Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că de la 1 ianuarie PDL va "ieşi la bătaie cu toate forţele", arătând că partidul vrea să ajungă la guvernare pe uşa din faţă şi nu să profite de certurile din interiorul USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Emma Thompson mărturiseşte că a fost agresată sexual la 8 ani
Emma Thompson a scris un ghid cu sfaturi despre emoţii şi sexualitate pentru fiica ei în vârstă de 13 ani, după ce, în copilărie, ar fi fost agresată sexual de un bărbat mai în vârstă, informează contactmusic.com.
Gabriel Resources, profit net de 2,1 mil dolari in trimestrul III, cand a primit o rambursare de 4 mil dolari de la statul roman
Gabriel Resources a inregistrat un profit net de 2,1 milioane dolari in trimestrul III din 2013, perioada in care a primit o rambursare echivalenta cu 4 milioane de dolari de la autoritatile din Romania, in contul taxelor, penalitatilor si dobanzilor platite anterior, potrivit raportului trimestrial al companiei, citat de CBC.ca.
Descentralizarea nu mai operează în cazul cinematografelor, porturilor sau în domeniul Muncii
Proiectul privind descentralizarea, trimis la Parlament pentru asumare, nu mai cuprinde prevederi legate de transferul agenţiilor de prestaţii sociale, al dreptului de administrare în cazul unor porturi sau al cinematografelor şi grădinilor de spectacol către autorităţile locale.
Caz de canibalism în Franţa. Un tânăr fără adăpost a ucis un bătrân de 90 de ani
Un tânăr fără adăpost care susţine că aude voci a ucis un bărbat în vârstă de 90 de ani cu ajutorul unei bare de metal, în cursul nopţii de joi spre vineri, într-un sat din sud-vestul Franţei, după care i-a mâncat limba şi inima, potrivit unor surse judiciare şi apropiate anchetei, citate de AFP.
Vladimir Putin interzice contestarea in public a deciziilor sale, un gest considerat de analisti un avertisment pentru premierul Dmitri Medvedev
Presedintele Vladimir Putin a interzis contestarea in public a deciziilor sale si a afirmat ca cine e nemultumit nu are decat sa demisioneze, afirmatii interpretate vineri drept o referinta la premierul Dmitri Medvedev, scrie AFP.
Dan Bittman, audiat ca martor in dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi
Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a fost audiat vineri, in calitate de martor, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este judecata in legatura cu organizarea Zilei Tineretului din 2009, relateaza Agerpres.
Grecia - România: Ultima variantă a primul 11. Cine va fi titular!.
Meciul Grecia - Romania, de la barajul pentru CM 2014, disputat in aceasta seara, incepand cu ora 21.45, la Atena, aduce mai multe surprize in tabara romaneasca. Victor Piturca a schimbat de mai multe ori formula de start, iar cea mai noua anunta modificari importante. Daca pana acum doar Chiriches era dat ca absent, din cauza unei lovituri primite in plex in Premier League, ultima formula de star
Naufragiu în Grecia. Cel puţin 12 imigranţi au murit
Doisprezece persoane, probabil imigranţi clandestini, s-au înecat, iar alte 15 au fost salvate, vineri, în Marea Ionică, după ce ambarcaţiunea cu care se deplasau s-a scufundat în largul Insulei elene Lefkada, relatează presa greacă.
Ponta: Vom folosi toate resursele posibile pentru proiectele energetice şi de transport cu Republica Moldova
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bruxelles, că România va folosi toate resursele posibile pentru dezvoltarea proiectelor energetice şi de transport cu Republica Moldova.
Dumitru Dragomir nu a mai făcut deplasarea în Grecia din cauza unor probleme de sănătate
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a mai făcut deplasarea la Atena pentru a urmări meciul Grecia-România, din play-off-ul Cupei Mondiale, din cauza unor probleme stomacale, a declarat patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae.
Actorul Geo Costiniu va fi înmormântat, sâmbătă, la cimitirul Bellu
Actorul Geo Costiniu, care a încetat din viaţă în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Bucureşti, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX reprezentanţii Teatrului Odeon.

LOVITURA DE DOUĂ MILIARDE DE EURO a băieţilor deştepţi din energie. De ce a crescut factura la curent a românilor. RAPORT AL CURŢII DE CONTURI - Gandul

LOVITURA DE DOUĂ MILIARDE DE EURO a băieţilor deştepţi din energie. De ce a crescut factura la curent a românilor. RAPORT AL CURŢII DE CONTURI - Gandul: "Statul român are de recuperat de la companiile CEZ, EON şi ENEL 2 miliarde de euro. Banii reprezintă penalităţi pentru că cele trei companii nu şi-au respectat angajamentele asumate în contractele de privatizare a cinci filiale Electrica. Un raport al Curţii de Conturi arată că cele trei companii au cumpărat filialele Electrica, promiţând că vor investi sute de milioane de euro în retehnologizare. În schimb, ancheta Curţii de Conturi a dezvăluit că de fapt CEZ, EON şi ENEL au investit în modernizarea filialelor Electrica, dar nu din fondurile proprii, ci din banii produşi de filialele pe care le-au cumpărat. Cel mai grav aspect constatat de Curtea de Conturi este că preţul energiei electrice nu ar fi trebuit să crească dacă cele trei companii îşi respectau promisiunile.  "

'via Blog this'

Video: Vârtej ciudat pe cer în Texas

Alegeri europarlamentare / apărarea drepturilor omului

Reporter Virtual – stiri exclusive » Lista neagra a lui Ponta. Patru ziaristi pe care premierul i-ar vrea afara din presa

Reporter Virtual – stiri exclusive » Lista neagra a lui Ponta. Patru ziaristi pe care premierul i-ar vrea afara din presa: "- Robert Turcescu, realizator B 1 TV
- Catalin Prisacariu, realizator B 1 TV
- Sabin Orcan, jurnalist B 1 TV
- Grigore Cartianu, realizator Nasul TV
Contactat de “Reporter Virtual”, Grigore Cartianu a declarat: “Vrea sa ma scoata Ponta din presa? Proasta idee! Ii garantez ca el va iesi din politica mai repede decat voi iesi eu din presa. Cred ca voi face si reportajul de la Jilava cu un fost prim-ministru care se credea Ceausescu…”"

'via Blog this'