duminică, 30 decembrie 2012

SECRETUL SUCCESULUI serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii” - Media > EVZ.ro

SECRETUL SUCCESULUI serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii” - Media > EVZ.ro: "Documentarul îi va conduce pe telespectatori prin culisele filmării scenelor de război, care te duc cu gândul la marile producții hollywoodiene; le va dezvălui apoi de unde s-au inspirit designerii serialului pentru a crea costumele, cât a costat realizarea podoabelor ce au născut o adevarăta modă atât în Turcia, cât și în alte țări unde producția a fost difuzată. De asemenea, este analizat impactul pe care l-a avut serialul “Suleyman Magnificul” asupra publicului. Curiozitatea oamenilor în ceea ce privește istoria Imperiului Otoman a crescut vertiginos. În Turcia, vânzările cărților despre viața lui Suleyman Magnificul și cea a sultanei Hurrem au crescut cu 100%, conform cifrelor oferite de edituri. Vizitele turiștilor la Palatul Sultanilor din Istanbul s-au întețit, "


Marii dispăruţi ai anului 2012 | adevarul.ro

Marii dispăruţi ai anului 2012 | adevarul.ro: "În anul 2012 au trecut în nefiinţă nume mari din teatru, muzică, literatură, dar şi din viaţa politică. Iurie Darie, Emil Hossu, Gabriel Ţepelea, Mircea Ciumara sau Bogdan Baltazar sunt doar câteva dintre personalităţile care au murit în acest an."

'via Blog this'

CONCERTUL DE LA VIENA, pe TVR 1

CONCERTUL DE LA VIENA, pe TVR 1: Ca de fiecare dată, Filarmonica din Viena va încerca şi în cel de-al 73-lea an al Concertului de Anul Nou să prezinte nu doar muzica dinastiei Strauss, ci şi muzica altor compozitori.

De revelion, Andreea Marin Bănică face surprize la Antena 1 - Ghid TV > EVZ.ro

De revelion, Andreea Marin Bănică face surprize la Antena 1 - Ghid TV > EVZ.ro: "Gazda Revelionului de la Antena 1, Dan Negru va aduce în casele tututor românilor peste 100 de vedete. Din program nu putea lipsi “Zâna Surprizelor”, Andreea Marin Bănică. Avându-l complice pe Dan Negru, vedeta va aduce în platoul Antena 1 două surori gemene care se vor revedea după 40 de ani în noaptea de Revelion. De fapt este vorba despre un sketch pus la cale de actrițele Rodica Popescu Bitănescu și Adriana Trandafir."

'via Blog this'

Surpriza pe care Beyonce le-o pregăteşte fanilor pentru spectacolul ei din pauza Super Bowl - Mediafax

Surpriza pe care Beyonce le-o pregăteşte fanilor pentru spectacolul ei din pauza Super Bowl - Mediafax: "Astfel, fanii sunt rugaţi să trimită fotografii cu ei, urmând ca 50 dintre aceste fotografii să fie folosite într-o reclamă ce va rula înaintea concertului. Mai mult, unul dintre cei care vor împărţi scena cu Beyonce va avea şansa de a o prezenta pe aceasta la începutul spectacolului.

"

'via Blog this'

FOTOGRAFIE SPECTACULOASĂ. Cât ghinion poate avea un RECHIN URIAŞ

FOTOGRAFIE SPECTACULOASĂ. Cât ghinion poate avea un RECHIN URIAŞ: Ai spune că nu există ceva mai rău pentru un rechin decât să se înfigă în cârligul unui pescar. Ei bine, fotografia următoare demonstrează că se poate chiar mai rău de atât.

Sergiu Nicolaescu MAI ARE de TRECUT UN mare HOP! Ce spun medicii despre starea acestuia - Actualitate > EVZ.ro

Sergiu Nicolaescu MAI ARE de TRECUT UN mare HOP! Ce spun medicii despre starea acestuia - Actualitate > EVZ.ro: "într-un comunicat semnat de Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al spitalului, se menționează că Nicolaescu are unele "probleme respiratorii care necesită supraveghere și continuarea îngrijilor medicale"."

'via Blog this'

Dezvăluiri despre despărţirea trupei The Beatles: Yoko Ono susţine că ştie adevărul

Dezvăluiri despre despărţirea trupei The Beatles: Yoko Ono susţine că ştie adevărul: Într-un interviu recent, Yoko Ono, văduva lui John Lennon, fost membru al trupei The Beatles, readuce în prim-plan un subiect considerat delicat, acela al "divorţului" membrilor trupei britanice, Ono susţinând că ştie care este adevăratul motiv pentru care The Beatles s-a destrămat.





Care au fost cele mai cautate articole de pe Wikipedia in 2012

Care au fost cele mai cautate articole de pe Wikipedia in 2012: Un studiu al celor mai citite articole de pe Wikipedia in 2012 arata diferente uriase intre versiunile in diferite limbi ale enciclopediei online, noteaza BBC. Pentru editia in limba engleza, cel mai cautat articol a fost cel despre Facebook, in schimb, in Japonia, in top se afla materialul cu informatii despre o actrita de filme pentru adulti.

Iulian Chifu: "Vocea Rusiei", instrument de dezinformare şi ingerinţă în politica din România - Mediafax

Iulian Chifu: "Vocea Rusiei", instrument de dezinformare şi ingerinţă în politica din România - Mediafax: "Dacă analiza şi părerile sunt libere, ca în cazul oricărui instrument media – şi numai de asta nu se poate plânge cineva, că nu ar exista presă liberă n România - amestecul în treburile interne ale unui stat (principiu pe care Moscova clamează cât se poate de sus şi tare că-l apără şi promovează) şi elementele de incitare la scandal şi divergenţe în special pe linia Preşedinte-Guvern, acestea sunt inacceptabile. Aici s-a depăşit grav măsura şi cred că responsabilii postului şi autorităţile de la Moscova trebuie să realizeze acest lucru", declară consilierul preşedintelui Traian Băsescu."

'via Blog this'

Sean Connery a refuzat să joace în "Eroi de sacrificiu 3" - Mediafax

Sean Connery a refuzat să joace în "Eroi de sacrificiu 3" - Mediafax: "Cu toate acestea, Connery, care are 82 de ani, a refuzat propunerea. "Sir Sean s-a retras oficial din activitate", a declarat agentul actorului.

Filmul "Eroi de sacrificiu 2", lansat în vara acestui an, îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor - Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii."

'via Blog this'

Trei motive pentru care să renunţaţi la reţelele de socializare în 2013 - Mediafax

Trei motive pentru care să renunţaţi la reţelele de socializare în 2013 - Mediafax: "Printre alte beneficii ale renunţării la reţelele de socializare se numără mai mult timp pentru activităţile sportive, pentru lectură şi pentru întâlnirile reale cu prietenii."


Trei motive pentru care să renunţaţi la reţelele de socializare în 2013 - Mediafax

Trei motive pentru care să renunţaţi la reţelele de socializare în 2013 - Mediafax: "Mai exact, ei au observat că respectul de sine le-a fost ştirbit prin compararea cu prietenii de pe Facebook sau Twitter. Deşi pare banal, sentimentul de frustrare legat de realizările colegilor sau prietenilor de pe reţelele de socializare îşi pune amprenta asupra psihicului, chiar dacă majoritatea celor implicaţi nu o recunosc. În plus, un obicei foarte nesănătos pentru respectul de sine este spionarea fostului iubit sau a fostei iubite prin intermediul reţelelor de socializare."


IMAGINI INCREDIBILE. VIDEO cu AVIONUL care s-a prăbuşit pe o AUTOSTRADĂ AGLOMERATĂ

IMAGINI INCREDIBILE. VIDEO cu AVIONUL care s-a prăbuşit pe o AUTOSTRADĂ AGLOMERATĂ: Accidentul aviatic ce a avut loc de curând în Rusia a fost surprins de o cameră de luat vederi. Imaginile au fost astăzi date publicităţii şi sunt pur şi simplu incredibile.

Steal This Film II - subtitrat

Ferma animalelor