sâmbătă, 1 septembrie 2012

Romania, lumina vine de la Rasarit?

Romania, lumina vine de la Rasarit?: Nu-mi vine să cred că o țară europeană membră a UE, aliată a Statelor Unite și membră activă a NATO, folosește un limbaj din perioada războiului rece! Răsăritul rus înseamnă astăzi Putin președinte, jurnaliști din opoziție urmăriți și uneori lichidați, plus cele trei fete un pic prea obraznice din Pussy Riot, judecate si condamnate la trei ani de inchisoare! [...] Cine ar putea să își imagineze că alegătorii români își doresc instaurarea unui regim de tip Putin la București?

Puşcăria te aşteaptă, Dan Voiculescu. Te-ai descurcat toată viaţa. Nu te teme! (îţi dăm şi patine)

Puşcăria te aşteaptă, Dan Voiculescu. Te-ai descurcat toată viaţa. Nu te teme! (îţi dăm şi patine): Chiar în fiecare zi partea din noi, care-şi spune USL face greşeli. De unde balanţa era în favoarea lor au reuşit să dea toate “cântarele " peste cap. Pierd procente. Persistă în greşeli. Cum o fi asta? Crin pare mort, Ponta pare...

Sa vorbim corect: Cele mai intalnite pleonasme

Sa vorbim corect: Cele mai intalnite pleonasme: In lingvistica, un pleonasm (din grecescul πλεονασμóς pleonasmos, exces) este exprimarea unei idei folosind mai multe cuvinte decat este necesar.
In functie de context si de intentie, pleonasmul...