miercuri, 22 august 2012

Gabriela Cristea, dată afară de la Kanal D

Gabriela Cristea, dată afară de la Kanal D: Gabriela Cristea a postat pe contul său de Facebook motivul pentru care conducerea televiziunii Kanal D a hotărât s-o dea afară: caută pe cineva care acceptă un salariu mai mic.

Rusia a devenit membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, după două decenii de negocieri.

Rusia a devenit membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului, după două decenii de negocieri.: Rusia a devenit al 156-lea membru al Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC), dupa aproape doua decenii de negocieri, sustinand eforturile presedintelui Vladimir Putin de a castiga mai multa influenta in afacerile internationale, transmite Bloomberg, conform Mediafax.
Putin a revenit la Kremlin in luna mai pentru un al treilea mandat, cu obiectivul unei cresteri anuale a PIB de circa 6%, care sa transforme economia de 1.900 de miliarde de dolari intr-una din primele cinci din lume, in functie ...

10.000 de euro, cel mai mare premiu acordat în România pentru creaţie literară

10.000 de euro, cel mai mare premiu acordat în România pentru creaţie literară: Prima ediţie a Premiului literar „Augustin Frăţilă" urmează să desemneze cel mai bun roman românesc din 2011. Câştigătorul va primi un cec în valoare de 10.000 de euro, aşadar cel mai mare premiu acordat, până acum, în România,...

Șerban Ionescu s-a întors din Germania. VEZI care este diagnosticul medicilor

Șerban Ionescu s-a întors din Germania. VEZI care este diagnosticul medicilor: Actorul Șerban Ionescu, care a fost diagnosticat în România cu borelioză, s-a întors, săptămâna trecută, din Germania, unde fusese plecat pentru tratament.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat: La nici două luni de când au depus actele de divorţ, după un mariaj care a durat cinci ani şi i-a trecut în rândul celor mai solide cupluri de la Hollywood, Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat oficial.

A murit Maria Simionescu, fosta mare antrenoare de gimnastica

A murit Maria Simionescu, fosta mare antrenoare de gimnastica: Fosta mare antrenoare de gimnastica Maria Simionescu a incetat din viata la varsta de 85 de ani, anunta Federatia Romana de Gimnastica, citata de Agerpres. Maria Simionescu a fost si vicepresedinta a Federatiei Romane de Gimnastica, iar impreuna cu sotul ei, Gheorghe Simionescu, a organizat si asigurat conducerea Liceului de gimnastica de la Onesti, creand pentru prima data in lume scoala cu acest profil.

FOTO IA, bluza tradiţională românească, pe podiumurile de MODĂ INTERNAŢIONALE.

FOTO IA, bluza tradiţională românească, pe podiumurile de MODĂ INTERNAŢIONALE.: Designeri celebrii precum Karl Lagerfelt, John Galliano sau Tom Ford cocheteaza pentru colectiile lor de toamna-iarna 2013 cu bluza traditionala romaneasca, relateaza Chaos Magazine.
Vedetele internationale precum Alexa Chung sau Kate Moss, cunoscute in intreaga lume pentru stilul lor vestimentar extrem de rafinat, adopta ia pentru tinute spectaculoase care reusesc sa atraga atentia, atat pe covorul rosu, cat si pe strada.
Ia romaneasca poate fi purtata in orice sezon, mai ales ca ea nu se va ...

Imposibila coabitare. Cateva solutii

Imposibila coabitare. Cateva solutii: Curtea Constitutionala a invalidat, marti, 21 august, referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Se inchide astfel cea mai grava criza politica de dupa 89, inceputa pe 6 iulie, cand Parlamentul l-a suspendat, dar se deschide perspectiva unui conflict exasperant. Ostilitatile se pot incheia dupa alegerile parlamentare din toamna sau abia in 2014. Victor Ponta a promis ca va incerca sa colaboreze cu seful statului. Potrivit unor surse diplomatice, si-a reluat angajamentul la coabitare in fata unor parteneri externi chiar in ziua invalidarii referendumului. L-a incalcat pe loc, declarand razboi total presedintelui inainte sa scoata macar un zgomot. Cum va arata, asadar, coabitarea asteptata? Cum poate fi adusa Romania, pe termen lung, inapoi in ordinea europeana? Ce forte ne pot tracta spre lumea civilizata?

Prințul Harry joacă biliard pe dezbrăcate. SCANDAL în familia regală britanică

Prințul Harry joacă biliard pe dezbrăcate. SCANDAL în familia regală britanică: Câteva fotografii în care Prințul Harry apare dezbrăcat fac, în acest moment, înconjurul lumii, după ce au fost publicate de un site american.

Girafa din faţa Muzeului Antipa din Capitală a fost DISTRUSĂ.

Girafa din faţa Muzeului Antipa din Capitală a fost DISTRUSĂ.: Girafa din fata Muzeului Grigore Antipa din Capitala, o statuie care a devenit, recent, un simbol al acestei institutii, a fost distrusa in noaptea de sambata spre duminica, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai muzeului.
"In noaptea de sambata spre duminica, 18 august 2012, persoane necunoscute au vandalizat girafa din fata Muzeului «Grigore Antipa». Aceasta era girafa care s-a plimbat pe la pasajul din Piata Universitatii in cadrul proiectului «Muzeul Antipa... ...

Ecaterina "SFARMĂ TOT". Replica ministrului către omul pe care l-ar fi păgubit: "Ia de-aici un milion și lasă-mă-n pace"

Ecaterina "SFARMĂ TOT". Replica ministrului către omul pe care l-ar fi păgubit: "Ia de-aici un milion și lasă-mă-n pace": Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu este acuzată de un constănțean că i-ar fi spart cu mașina iluminatorul garsonierei sale, după care ar fi fugit de la locul faptei. În drum spre secția de Poliție, omul a dat nas în nas cu...