marți, 27 martie 2012

Monica Bârlădeanu a parodiat-o pe Angelina Jolie. Din râs a dat în plâns

Monica Bârlădeanu a parodiat-o pe Angelina Jolie. Din râs a dat în plâns:
Monica Bârlădeanu e una dintre cele mai frumoase românce şi una dintre cele mai de succes actriţe ale momentului. La premiile Gopo 2011, care s-au decernat aseară, camerele au surprins-o pe Monica Bârlădeanu râzând, dar şi cu ochii în lacrimi. La cea de-a şasea ediţie a premiilor Gopo au fost decernate distincţii pentru “cel mai bun film”, “cel mai bun regizor” şi “cei mai buni actori români”. Monica Bârlădeanu, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai de populare actriţe ale momentului. Ea se bucură de succes atât în România, cât şi în străinătate. În America, unde este cunoscută şi ca Monica Dean, unul dintre marile sale succese întregistrate este rolul în serialul “Lost”.
Actriţa a parodiat-o pe Angelina Jolie
Monica Bârlădeanu şi-a expus coapsa după modelul Angelina Jolie la gala Oscar. Cu o rochie neagră, lungă, despicată generos, actriţa româncă şi-a arătat în mod ostentativ piciorul, fiind admirată fără rezerve de toţi cei prezenţi, spre deosebire de cel al Angelinei Jolie care a dat naştere la numeroase comentarii, articole, dar şi parodii. Monica Bârlădeanu şi Andi Vasluianu, care apar împreună în cel mai recent film al lui Tudor Giurgiu, au urcat pe

Citeşte mai mult...

​AUDIO Top 10 piese romanesti

​AUDIO Top 10 piese romanesti: Dupa sase saptamani in fruntea clasamentului Top 10 piese romanesti, piesa Pleaca (Vunk feat. Antonia) cade pe a doua pozitie. Locul intai este ocupat de KBoom (CRBL feat. Helen).

Inspectii scolare in timpul programului "Scoala Altfel"

Inspectii scolare in timpul programului "Scoala Altfel": Inspectii scolare tematice in cadrul programulului "Scoala Altfel" ce se va desfasura pentru prima data

O nouă ameninţare a internetului: violul pe Facebook

O nouă ameninţare a internetului: violul pe Facebook: Site-urile de socializare aduc cu ele, odată cu lucrurile pozitive, o grămadă de ameninţări neaşteptate. Tinerele naive care petrec ore în şir pe internet s-ar putea trezi în faţa unui viol online.

CNA ar vrea să trimită Mireasă pentru fiul meu după ora 23.00. Consiliul a amendat Antena1 cu 10.000 de lei

CNA ar vrea să trimită Mireasă pentru fiul meu după ora 23.00. Consiliul a amendat Antena1 cu 10.000 de lei: Consiliul Naţional al Audiovizualului vrea să trimită emisiunea Mireasă pentru fiul meu, reality-show-ul difuzat de Antena1, din cauza limbajului şi violenţei dintre participanţi, după ora 23.00. În şedinţă nu a fost supusă la vot o astfel de propunere, au fost doar nişte discuţii. Consiliul a sancţionat astăzi postul Antena1 cu 10.000 de lei pentru limbajul... mai mult »

Dan Diaconescu către Narcisa Iorga: Mi-am făcut pomană cu dumneavoastră, eu v-am angajat la Jurnalul Național

Dan Diaconescu către Narcisa Iorga: Mi-am făcut pomană cu dumneavoastră, eu v-am angajat la Jurnalul Național: ACTUALIZARE: CNA a votat înjumătăţirea perioadei de valabilitate a licenţei OTV. Această sancţiune îl lasă pe Dan Diaconescu cu postul fără licenţă chiar înainte de perioada electorală. Sancţiunea a fost dată pentru publicitate politică. În urma sancţiunii de astăzi, licenţa OTV va expira pe 1 octombrie 2012. Spectacol la CNA. Dan Diaconescu, directorul OTV, s-a... mai mult »

Mădălina Manole, cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Ploieşti

Mădălina Manole, cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Ploieşti: Consiliul Local Ploieşti a aprobat, luni după amiază, acordarea titlului de cetăţean de onoare post-mortem cântăreţei Mădălina Manole, iniţiativa acordării acestui titlu cântăreţei care s-a născut în Prahova, la Vălenii de Munte, aparţinând primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici.