joi, 2 august 2012

EDITORIALUL EVZ: Mesajul USL: transformăm România în ţară bananieră, dar nu ne oprim

EDITORIALUL EVZ: Mesajul USL: transformăm România în ţară bananieră, dar nu ne oprim: Victor Ponta n-a glumit când a spus că pentru el Traian Băsescu nu mai există. Liderii USL n-au glumit când au spus că după referendum, în funcţie de rezultat, vom avea linişte sau război.

B1 TV mai urcă un loc în topul televiziunilor preferate de români

B1 TV mai urcă un loc în topul televiziunilor preferate de români: Luna trecută, B1 TV a înregistrat, în Prime Time, cea mai mare creştere de audienţă dintre toate televiziunile din România, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

De ce a pus USL România în genunchi.

De ce a pus USL România în genunchi.: Intr-o singura luna liderii USL au transformat Romania dintr-o tara relativ stabila si echilibrata, cu o economie aflata in suferinta, dar nu in pericol, destul de bine plasata in context european si international, intr-o tara in care institutiile au fost zdruncinate din temelii, economia a intrat pe o panta descendenta iar credibilitatea externa a fost sfaramata in bucati. O tara in genunchi.

Acest 'iulie negru" va ramane in istorie ca luna in care statul de drept din Romania a suferit una ...

VIDEO Concertele lunii august în România. Artişti celebri cântă pentru români

VIDEO Concertele lunii august în România. Artişti celebri cântă pentru români:
Numele sonore ale concertelor verii în România Lady Gaga şi Red Hot Chili Peppers se alătură, în august, numeroşilor artişti prezenţi în evenimente foarte diverse, folkul, rockul, muzica underground, dar şi bass-ul şi DJ set-urile live răsunând de pe scene din toată ţara.
Lady Gaga, pentru prima oară în ţara noastră
Primul concert al divei pop Lady Gaga în România va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul mondial "The Born This Way Ball", iar cântăreaţa va veni în România cu o armată de oameni, printre care şi zeci de dansatori. După anunţul mutării concertului, ce urma să aibă loc pe Naţional Arena, la Piaţa Constituţiei, în prezent sunt disponibile trei categorii de bilete, la preţurile de 345 de lei, 150 de lei şi 70 de lei.






Diversitate de la Placebo la Michel Telo
Trupa britanică de rock alternativ Placebo revine în România, pe 6 august, cu un concert care va avea loc pe Stadionul "Iolanda Balaş Söter" din Bucureşti. Michel Telo, cântăreţul brazilian care a reuşit să

Citeşte mai mult...

Paginademedia.ro, din nou printre cele mai citate site-uri

Paginademedia.ro, din nou printre cele mai citate site-uri: Și în ultima lună, Paginademedia.ro a fost printre cele mai citate site-uri în presa scrisă. Paginademedia.ro este pe locul șase, cu șase preluări în presa

Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, în prezenţa prietenilor şi ...

Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, în prezenţa prietenilor şi ...: Actorul Horatiu Malaele a primit, joi, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Capitala si a tinut sa recite un catren compus de el cu ocazia acestui eveniment, la care au participat, printre altii, Meda Victor, Tudor Chirila si George Mihaita, relateaza Mediafax.
"Unu' e pus la gratar/ Altu' sta interimar/ Unu' e prins cu ocaua/ Numai eu sunt dus cu steaua", a recitat Horatiu Malaele, inainte de a dezveli steaua care i-a fost dedicata.
De altfel, George Ivascu, directorul ...

Publicitatea pe dispozitivele mobile creşte la nivel mondial cu 62% în 2012

Publicitatea pe dispozitivele mobile creşte la nivel mondial cu 62% în 2012: Vânzările de publicitate pe dispozitivele mobile la nivel mondial ar putea creşte cu 62% în acest an, dublându-se în Statele Unite ale Americii, care se vor situa pe primul loc în clasament, în faţa Japoniei, potrivit unui studiu al eMarketer, publicat miercuri.





Magistraţi: Scriitorul Nicolae Breban a colaborat cu Securitatea. „Servim cultura şi ţara!”

Magistraţi: Scriitorul Nicolae Breban a colaborat cu Securitatea. „Servim cultura şi ţara!”: Scriitorul Nicolae Breban (75 de ani) a colaborat cu fosta Securitate, potrivit deciziei date de magistraţi. Curtea de Apel Bucureşti a admis, luna trecută, acţiunea făcută de CNSAS şi a constatat calitatea de colaborator al...

DRAMĂ. Macaulay Culkin e dependent de heroină şi a ajuns într-o stare jalnică

DRAMĂ. Macaulay Culkin e dependent de heroină şi a ajuns într-o stare jalnică: Macaulay Culkin (31 de ani), copilul teribil de la Hollywood, la începutul anilor '90, ar fi dependent de droguri şi ar mai avea doar şase luni de trăit.