joi, 17 februarie 2011
Importanţa comunicării on line
Vasile Capotă: Colegii mei ştiu să facă proiecte!
Aproape 1000 de proiecte depuse în judeţul Botoşani
Ce trebuie să mănânce un copil pentru a fi sănătos. Orice, în afară de crenvuşti şi Coca Cola
O alimentație neadecvată reprezintă un deja-vu pentru medicii pediatri. Se confruntă cu problema aceasta zilnic. Din păcate, educarea părinților în legătură cu alimentația copilului se face destul de dificil, părintele ignorând aproape total sfaturile medicilor. Se trezesc ulterior la camera de gardă cu odraslele suferind de dureri abdominale, constipație, falimentul creșterii etc.”Ce-a mâncat copilul astăzi, doamnă? ” este prima întrebare pe care medicii o rostesc, iar răspunsul părinților, este mereu aceleași, diferența făcând-o poate doar mărcile produselor cu care-și hrănesc copiii. ”Niște crenvurști dimineața, cu brânză topită Hochland, niște biscuiței (plini de E-uri, bineînţeles) și un Danonino”, răspunde o mămică. Niște cereale cu lapte, niște fructe sau niște branză de vaci nu prea există în alimentația copiilor. La toate aceste probleme, se adaugă băuturile carbogazoase. ”Băuturile răcoritoare sunt desertul clasic pentru toți copiii. Acidulate sau nu, toate conțin zahăr și pot duce la apariția cariilor, diabetului. Părinții ignoră apa minerală în favoarea Coca Cola sau Fanta”, spun medicii pediatri. Potrivit acestora, băuturile răcoritoare scad pofta de mâncare. ”Dacă pentru un adult nu este o tragedie să sară peste o masă, pentru un copil este esențial să aibă mese regulate și potrivite din punctul de vedere al nutrienților”. Așadar, suculețul între mese nu e așa inofensiv pe cât ar vrea părinții să creadă.
”Stimate doamne, dacă vă supraalimentaţi copilul (copiii), care va fi grăsuţ inclusive în perioada de pubertate, trebuie să ştiţi că l-aţi condamnat la o luptă pe viaţă cu obezitatea! Da, un copil rotunjor este drăgălaş, dar îmi pare rău să vă spun că este, totuşi, un copil obez! Supraponderal! ”, este mesajul pe care profesorul doctor Gheorghe Mencinicopshi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.
Unul dintre marile pericole care ameninţă sănătatea copiilor din ziua de azi este reprezentat de noile alimente industriale, care dezvoltă o dublă dependenţă:
- în primul rand este vorba despre o dependeţă legată de gusturile nenaturale, standardizate
- în al doilea rând vorbim despre dependenţa dată de mesajele publicitare.
Aceasta din urmă este cu atât mai periculoasă cu cât copiii nu au discernământ în a-şi alege corect şi în cunoştinţă de cauză alimentele şi de aceea sunt cei mai vulnerabili la publicitate. Aici intervine responsabilitatea părinţilor şi a bunicilor de a fi exemple pentru copii şi de a le forma acestora comportamente alimentare sănătoase.
Vedeţi aici care sunt alimentele nerecomandate pentru copii, dar care este necesarul de calorii pe care trebuie să îl consume zilnic un copil şi un adolescent pentru a fi sănătos.
La McDonald’s doar la aniversare
Aşa că, pentru a se dezvolta cât mai sănătos, un copil trebuie să consume săptămânal lactate, fructe, legume și proteine (carne și ouă). Este esențial să aibă trei mese pe zi (de preferabil la același ore, zilnic), să nu ciugulească între mese și să nu aibă mai mult de două gustări pe zi. Părinții se amăgesc cu mici gustări precum snacksuri, însă nu sunt recomandabile copiilor. Medicii pediatri avertizează însă că sunt pline de sodiu, calorii, conservanți și grăsimi hidrogenate.
Cât privește cartofii prăjiți, copilul poate mânca de pe la 4-5 ani o porție la McDonalds, însă acest lucru nu trebuie transformat într-un obicei săptămânal sau lunar. Dacă mănâncă de 2-3 ori pe an la McDonalds nu este o tragedie.
Viziunea lui Eric Schmidt, CEO Google, despre viitor: cu ajutorul internetului nu vom mai uita nimic, nu vom fi niciodata singuri si nici plictisiti
„Minţile sclipitoare" nu se întorc în ţară nici dacă sunt plătite.
In plin exod al tinerilor cercetatori romani spre Occident, statul a incercat sa lupte impotriva acestui curent. Din 2007, a inceput sa aloce, anual, sume importante de ..."
Google prezice cîştigătorii Oscarurilor cu 10 zile înainte de decernarea premiilor - Cultură > EVZ.ro
• Cel mai bun film - 'Black Swan'
• Cel mai bun regizor - Darren Aronofsky ('Black Swan')
• Cel mai bun actor - James Franco ('127 Hours')
• Cea mai bună actriţă - Natalie Portman ('Black Swan')."
Calaul devenit calugar, imbratisat de propria victima!
Un cerc uman în jurul Ateneului Român, la aniversarea lui Brâncuşi - Mediafax
CSM a sesizat autoritatile pentru ca site-ul cotidianul.ro a publicat o fotocopie a cartii de identitate a judecatoarei Camelia Bogdan, cea care judeca dosarul Vintu
Ministerul educaţiei: Studenţii au putere de decizie în forurile universitare
Studiu IRES: Romanii sunt multumiti de banci, dar percep serviciile lor ca fiind doar in favoarea institutiilor de credit. Vezi o analiza a perceptiei bancilor de catre populatie
Tatăl lui Teo Trandafir: "Teo nu mai răspunde la telefon şi nici la sms-uri"
Creditarea in 2011. Sunt sanse de revenire?
Comunicat de presă - CNA
Emisiunea "Românii au talent" are premiera vineri la Pro TV - Mediafax
Însemnările lui Ronald Reagan
Agenția Associated press, citată de bookblog, anunță că în luna mai a acestui an va fi publicat un carnet cu citatele și expresiile favorite ale fostului președinte american Ronald Reagan. Tot bookblog amintește de cariera de actor a lui Reagan, dar și câteva din frazele care l-au impresionat pe Reagan: “Socialism is the philosophy of failure” și “Some people are so indecisive their favorite color is plaid.”
"„Divorțul” de brand
Blogul lui Cristian Manafu prezintă unele motive pentru care utilizatorii renunță la o companie pe internet. Printre acestea se numără „frecvența mare a mesajelor” (pentru Facebook și newsletter) și „calitatea continutului” (pentru Twitter). Mai multe motive găsiți în prezentarea din ultimul post al lui Manafu: „De ce divorțează fanii de branduri”.
"Medicul a devenit pacient. Ajutaţi-l!
Mircea Badea preia de la Acasa TV povestea unui medic de 33 de ani bolnav de cancer pulmonar. Badea pune pe blogul său conturile deschise pe numele lui Florin Fanea în care cei ce doresc să îl ajute pe tânărul bolnav de cancer să se trateze în străinătate pot dona bani.
"Placido Domingo a împlinit 70 de ani
Principele Radu anunță pe blogul său că tenorul Placido Domingo „a fost sărbătorit la Teatrul Regal din Madrid, în prezența Majestății Sale Regina Sofia, a doamnei Domingo, a colegilor săi muzicieni spanioli și a mii de admiratori”.Principele mai vorbește de viața și cariera tenorului și amintește de concertul acestuia din București. „Este un mare prieten al muzicienilor români care i-au stat alături în a doua jumătate a secolului XX, pe marile scene ale lumii”, adaugă Principele Radu.
"Cabral, pilotul Manu Mihalache şi alcoolul
Cabral vorbește în ultimul său post de unul din prietenii săi, Manu Mihalache, căruia i-a cerut ajutorul în proiectul legat de consumul responsabil de alcool. Postul conține interviul video realizat de Cabral cu acesta.
"Emisiunea Replay se mută pe TVR 1
După doi ani pe canalul TVR 2, emisiunea Replay, centrată pe imagini de arhiva, trece pe TVR 1.
Prima ediție pe principalul canal al Televiziunii publice va fi difuzată luni, 21 februarie, de la ora 23.10.
ISTORIC: Emisiunea Replay a început în 2007, cu Marian Olăianos și Emil Grădinescu. Era difuzată de luni până vineri și avea 25 de minute. După plecarea lui Emil Grădinescu la GSPTV, în toamna lui 2008, emisiunea și-a mărit durata la peste o oră și a devenit săptămânală. Din 2009, formula de prezentare este Marian Olăianos – Marius Mitran (foto).
Anul acesta, cele mai bune performanțe de audiență ale emisiunii s-au ridicat la 60-65.000 de telespectatori în mediul urban (0,6 rating).
Anul trecut, emisiunea Replay a primit patru premii:
- Premiul special al juriului la Premiile TVmania
- Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă
- Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc
- Premiul special la Gala Fanatik
Sursa foto: EVZ
"China avertizează SUA: Nu mai folosiţi libertatea Internetului ca pretext
Un producător al Observatorului a lăsat Antena1 pentru 10 TV
Unul dintre producătorii Observatorului Antena1, Mihai Stegerean, lasă trustul Intact pentru televiziunea 10TV, deținută de RCS&RDS, scrie Adelin Petrișor pe blogul său.
Mihai Stegerean a venit în Antenă în 2009 și s-a ocupat de principala emisiune de știri a stației.
În ultima vreme, echipa Observatorului a trecut prin foarte multe schimbări: de la șeful redacției și până la prezentator, mai scrie Adelin Petrișor.
- Astfel, pe 11 noiembrie, doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurențiu Stan și cel economic Andi Râpan au demisionat pentru a se alătura noului post de televiziune lansat de RCS&RDS, după cum paginademedia.ro scria aici.
- La stârșitul lunii noiembrie 2010, șeful IT-ului din Antene, Mihai Moga, a încetat colaborarea cu trustul Intact. O altă plecare notabilă, la momentul respectiv a fost cea a lui Cornel Teleanu, graficianul-șef al știrilor din Antene, care a câștigat prin concurs un post de grafician în TVR.
- Următoru val de plecări s-a produs la începutul lui 2011, când 8 angajați ai Departamentului Știri din Antene au demisionat pentru a se alătura, de această dată, noii echipe a postului B1TV, scria Adelin Petrișor. Cei mai cunoscuți dintre demisionari sunt Mădălina Pușcalău – prezentator de știri și Nelu Barbu – prezentator meteo.
Lady Gaga, în sutien pe străzile din New York - FOTO
Revista Auto Bild a trecut de la Edipresse la Ringier
Publicația Auto Bild a trecut în portofoliul companiei Ringier România. Ringier a preluat, odată cu titlul, și angajații revistei auto.
Auto Bild era publicată de Edipresse A.S după o licență Axel Springer.
Contactat de paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general Ringier România, a confirmat preluarea titlului. “Primul număr editat de noi va apărea în martie”, a declarat el.
“Ringier va lega revista de marketingul ziarului Libertatea, pe modelul Bild – Auto Bild. Nu e un model pe care l-am inventat noi”, explică Mihnea Vasiliu. “Cred că existe mai multe șanse ca vânzările să crească prin acest cross”, a adăugat el.
Mihnea Vasiliu, pentru paginademedia.ro:
“Va fi un cross atât la nivel de marketing, cât și la nivel editorial. De exemplu, va fi o rubrică de Utile în ziarul Libertatea, realizată de redactori de la revistă.”
Potrivit lui Mihnea Vasiliu, Auto Bild “este bugetată în profit”.
Auto Bild este al doilea titlu care trece de la Edipresse la Ringier în ultima jumătate de an. La sfârșitul anului trecut, Ringier a preluat revista Joy, după ce Edipresse a decis să nu mai prelungească licența, după cum paginademedia.ro a scris aici.
Potrivit ultimelor cifre disponibile BRAT (aprilie-iunie 2010), revista Auto Bild are un tiraj de 16.000 de exemplare pe ediție și vânzări medii de aproape 9.000 de exemplare. Conform datelor SNA, fiecare număr este citit, în medie, de 63.000 de persoane.
ACTUALIZARE: În urmă cu câteva minute, un comunicat al Ringier anunță preluarea titlului:
Revista Autobild acum publicata de Ringier Romania
Autobild Romania va fi publicata incepand cu luna martie 2011 de catre Ringier. Axel Springer, editor si detinator al licentei internationale Autobild, a decis sa incheie un nou contract de licentiere pentru Romania cu trustul de presa Ringier. Cu Razvan Magureanu pe pozitia de redactor sef, Auto Bild Romania isi va continua aparitia bilunara, cu un tiraj mediu pe editie de 16.000 de exemplare.
Revista se adreseaza soferilor si pasionatilor de automobile, precum si celor care intentioneaza sa isi cumpere o masina. Ea se diferentiaza de alte titluri de pe piata presei auto din Romania prin obiectivitatea testelor si a testelor comparative, care ofera cititorilor asistenta practica in decizia de cumparare a unei masini.
Ringier Romania este unul dintre cele mai mari trusturi de presa din Romania, ce detine titluri ca Unica, Joy, Lumea femeilor, Bravo, si cotidianul Libertatea. „Suntem incantati de interesul exprimat de Ringier pentru Auto Bild. In ciuda crizei economice si financiare care a debutat in Romania exact odata cu lansarea titlului in octombrie 2008, tirajul vandut al lui Auto Bild a crescut constant. Intrarea Auto Bild in Grupul Ringier ne va permite sa crestem notorietatea titlului pe piata romaneasca si sa cream noi sinergii pentru sustinerea Auto Bild si a concursurilor pe care le organizam, si ma refer in primul rand la „Volanul de Aur”, una dintre cele mai importante distinctii din industria auto”, a declarat Razvan Magureanu, redactor sef Autobild.
Mihnea Vasiliu, General Manager Ringier Romania declara: ”Aveam nevoie de un astfel de titlu in portofoliu. In ciuda crizei, piata publicatiilor de pe acest segment are inca mult potential. Un brand international atat de bine cunoscut cum este Autobild ne va ajuta sa tintim o categorie noua de advertiseri si ne va permite sa cream noi sinergii cu titlurile pe care le detinem, dar mai ales cu ziarul Libertatea”
In afara Germaniei si Romaniei, Auto Bild mai este publicata in: Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Mexic, Muntenegru, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Thailanda, Turcia si Ucraina.
Detinatorul licentei, Axel Springer AG, este cel mai mare editor de ziare si al treilea intre editorii de reviste din Germania. Ringier este o companie media multinationala. Fondat in 1833, grupul Ringier are investitii importante in print, statii de radio si productii de televiziune. Din portofoliul sau, fac parte de asemenea numeroase platforme web si telefonie mobila, precum si tipografii. Ringier este o companie elvetiana de familie cu sediul la Zurich.
Citește și:
"17 februarie: Cosmin Cernat, despre licitaţia pentru drepturile TV: Nu putem vorbi de o ofertă TVR dacă nu ştim încă ce cumpărăm
În acest moment “nu putem vorbi de o ofertă a TVR-ului” în licitaţia pentru drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1, în următoarele trei sezoane, pentru că LPF nu a definitivat caietul de sarcini pentru licitaţie şi “nu ştim încă ce cumpărăm”, a spus, pentru HotNews.ro, directorul Departamentului Sport al TVR, Cosmin Cernat.
El a făcut această declaraţie în contextul în care presa sportivă (ProSport, OnlineSport.ro și Cătălin Tolontan pe blogul său) l-a citat, zilele acestea, pe şeful Ligii, Dumitru Dragomir, spunând că TVR a oferit 3,5 milioane de euro pe sezon pentru unul dintre pachetele de drepturi TV. Cosmin Cernat: “E foarte uşor să avansezi o sumă de 100,000 de euro pe meci, pe care o consider şi eu mult prea mare, însă nu putem vorbi de o ofertă a TVR-ului dacă nu ştim încă ce cumpărăm.”
Şefii unor cluburi nu sunt de acord cu vânzarea drepturilor TV sub forma a nouă pachete separate, de teamă că televiziunile nu vor lua toate meciurile. Preţul de pornire al primelor şapte pachete va fi 4,2 milioane de euro pe sezon (total 29,4 milioane), scrie Evenimentul Zilei. “Vânzarea separată a pachetelor s-ar putea să reprezinte o mare problemă, mai ales pentru echipele mici, care nu fac rating. (…) Cine dracu’ ar da peste trei milioane pentru un pachet cu un meci Mediaş – Brăneşti?”, a declarat pentru EVZ un conducător de club speriat de posibilitatea ca televiziunile să evite să plătească pentru toate pachetele..
Zona de impact, realizată de Corina Drăgotescu, va înlocui în grila Realitatea TV emisiunea făcută până ieri seară de cuplul Adrian Ursu- Oana Stancu, la care conducerea postului a decis să renunţe. “Nu ştiu exact ce va fi în noua grilă. Temporar, adică aproximativ o lună, eu voi înlocui spaţiul de la 21.00 la 22.24, cu emisiunea Zona de impact ce va fi difuzată de luni până vineri. După aceea, nu ştiu ce se va întâmpla”, a declarat Corina Drăgotescu pentru Evenimentul Zilei.
Corina Drăgotescu, în locul jurnaliştilor Adrian Ursu şi Oana Stancu la Realitatea TVMinisterul Mediului şi Pădurilor organizează o licitaţie pentru achiziţia unor servicii de publicitate, contract estimat la 1,14 mil. lei, fără TVA, scrieDailyBusiness.ro, care citează e-licitaţie.ro. Mai exact, contractul vizează achiziţia de servicii de publicitate media pentru implementarea proiectului “Dezvoltarea pieţelor ecologice emergente din România” (Ecomerge). Perioada de derulare a contractului este de 45 de zile de la data atribuirii acestuia, potrivit unui anunţ publicat miercuri pe e-licitaţie.
Ministerul Mediului cumpără servicii de publicitate de peste 1 mil. lei
Grupul Intact va lansa, în a doua jumătate a acestui an, un portal de business ce va fi coordonat de Adrian Mirsanu, fostul redactor-şef al ziarului Business Standard, notează HotNews şi Financiarul, care citează un comunicat de presă. Media Casa Press, companie ce face parte din grupul Intact, a anunţat la rândul său, printr-un comunicat de presă, că în prima jumătate a acestui an va dezvolta propriul portal, fin.ro. Acesta va îngloba conţinutul publicaţiilor Săptămâna Financiară şi Financiarul, dar şi alte informaţii de profil.
După ce au vizionat mii de oameni din diverse colţuri ale ţării, cu vârste şi ocupaţii diverse, juriul şi prezentatorii de la Românii au talent sunt convinşi că suntem un popor cu aptitudini. “Sunt românii talentaţi? Da, au răspuns în cor juriul şi prezentatorii de la Românii au talent, ce debutează mâine, de la ora 20.30, la Pro TV. Bugetul alocat pentru Românii au talent este similar cu cel al emisiunii Dansez pentru tine, iar în proiect sunt implicaţi în jur de 250 de oameni, scrie Evenimentul Zilei. Finala va fi transmisă live de pe platourile din Studiourile Mediapro. Pentru concurenţii care vor intra în semifinale se vor asigura transport, cazare şi masă.
Da, românii au talent!
O prezenţă echilibrată, chiar uşor rezervată, mereu cu zâmbetul pe buze, Andi Moisescu are două pasiuni: jazz-ul şi spectacolul. Cel care declară că „într-o şedinţă fac eforturi, în show doar mă manifest natural “, este pregătit, alături de ceilalţi doi colegi din juriu, pentru startul emisiunii „Românii au talent”. Dacă despre Apropo Tv Andi Moisescu spune „Sunt eu, proiectat pe televiziune”, despre această nouă emisiune, recunoaşte că îi vine ca o mănuşă. Cum este această „mănuşă” şi de ce ar trebui să o vedem şi noi? Ne spune Andi Moisescu: „Cunoşteam foarte bine formatul „Got Talent”. E foarte popular în toată lumea. Nu m-am gândit niciodată că aş putea să fac parte din el. Dar acum, după ce-am depăşit faza preselecţiilor, mă întreb cum de nu m-am gândit? Îmi vine mănuşă! Nu fac nici cel mai mic efort. Parcă a fost făcut pentru mine”, a declarat Moisescu într-un interviu pentru România liberă.
Andi Moisescu: Românii sunt printre oamenii care au talent în toate domeniile
Opt agenţii de lobby şi public affairs au creat Asociaţia Registrul Român de Lobby (ARRL), care îşi propune să promoveze şi să asigure autoreglementarea activităţilor de pe o piaţă care se ridică la 40-50 de milioane de euro anual, scrie Wall-Street.ro. Obiectivul asociaţiei este de a populariza şi a promova activitatea de lobby ca fiind una legitimă. a€œIn Europa lumea a început să se ferească de cuvântul A«lobbyA». Noi am decis să ne asumăm acest statut de lobbyisti”, a spus Laura Florea, preşedinte ARRL şi managing partner al Point Public Affairs. În lipsa unei legi a lobby-ului, ARRL va asigura autoreglementarea domeniului prin intermediul unui Cod de Etică al Activităţilor de Lobby şi prin Registrul Reprezentanţilor Grupurilor de Interese din România a€“ o bază de date publică, creată după modelul Registrului de pe lângă Comisia Europeană, unde se pot înscrie companiile şi persoanele care practică lobby-ul.
Pas către autoreglementare: Firmele de lobby s-au grupat într-o asociaţie cu cod etic şi registru
Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Televiziunii Publice, a declarat marţi seară, în cadrul unei dezbateri, că eliminarea taxei TV – vizată printr-o iniţiativă adoptată în mod tacit de Camera Deputaţilor şi care va fi analizată de Senat – este echivalentă cu desfiinţarea TVR, scrie Mediafax. La dezbaterea organizată de Asociaţia Consumatorilor de Media au mai participat şi Ioana Avădani, director executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent, şi Ciprian Luca, deputat PSD şi unul dintre iniţiatorii proiectului legislativ care prevede eliminarea taxei TV.
Alexandru Lăzescu a spus că discuţiile privind eliminarea taxei TV ar trebui făcute “cu bună credinţă şi argumente consistente”. Ciprian Luca a precizat că iniţiativa legislativă de eliminare a taxei TV a pornit din cauză că programele de ştiri difuzate de Televiziunea Publică nu sunt echidistante, dar şi din cauza modului în care TVR a reflectat moartea poetului Adrian Păunescu.
Alexandru Lăzescu: Eliminarea taxei TV înseamnă desfiinţarea Televiziunii Publice
Profesorii Şcolii IAA de Marketing şi Comunicare au fost acreditaţi CNFPA, în urma unui curs de dezvoltare a competenţelor de formator, scrie IAA.ro. Acest curs este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Cercetării Inovării Tineretului şi Sportului. Cursul se adresează în general persoanelor care vor să profeseze în domeniul serviciilor de formare profesională, respectând cerinţele UE privind cadrul european pentru asigurarea calităţii în educaţie şi formare profesională.
Profesorii Şcolii IAA, acreditaţi CNFPA
Jurnalista CBS Lara Logan a fost supusă unui “asalt sexual brutal şi îndelungat”, scrie Gândul care citează un comunicat al postului de televiziune american. Corespondenta CBS se află acum într-un spital din SUA, după ce echipa ei a fost atacată de circa 200 de oameni în ziua în care Hosni Mubarak părăsea puterea. Ziua de bucurie a egiptenilor – vineri, 11 februarie, când preşedintele Hosni Mubarak a părăsit puterea – a fost cea mai neagră zi din cariera de corespondent internaţional a jurnalistei Lara Logan de la CBS News.
JURNALISTA CBS NEWS VIOLATĂ ŞI BĂTUTĂ ÎN EGIPT. Postul TV: „Lara Logan a fost supusă unui asalt sexual brutal şi îndelungat”
Cea mai mare agenţie de media din România, Zenith Media, a concurat la acest titlu alături de toate agenţiile din reţeaua ZenithOptimedia: un total de 80 proiecte şi 8 finaliste, scrie IAA.ro. România a câştigat cu proiectul “Lumea Cafelei“, dezvoltat pentru Nescafé. “Lumea Cafelei” este o platforma online de tip joc interactiv, dezvoltat pe cea mai mare comunitate pentru femei, eva.ro. Timp de doua luni, utilizatorii si-au putut crea plantatia de cafea, ajungand treptat sa-si produca propria ceasca de Nescafé. Pasii jocului corespundeau procesului natural de fabricare a cafelei.
Zenith Media, desemnată câştigătoarea premiilor anuale ZenithOptimedia Global ROI Excellence Awards 2010
La doar o zi după ce Apple a anunţat că va impune o taxă de 30% pentru toţi producătorii de conţinut media care vor să-şi vândă produsele pe platforma iOS, Google a lansat un serviciu rival de trei ori mai ieftin numit Google One Pass, scrie HotNews.ro. Pe lângă avantajele legate de costuri, producătorii de conţinut media vor primi de la Google şi date despre consumatori, lucru refuzat de Apple, informează Wall Street Journal.
VIDEO Google lanseaza un sistem de plati multi-platforma pentru continut media
Grupul de comunicare britanic WPP îşi va uni agenţiile digitate într-o nouă divizie, Possible Worldwide, care va avea sediul central la New York şi alte 17 birouri regionale în întrega lume, scrie DailyBusiness.ro, care citează AdvertisingAge. Astfel, Possible Worldwide va include agenţiile Schematic, Bridge Worldwide (ambele cu sediul în SUA), Blue Interactive Marketing (din Singapore) şi Quasar Media (din India).
WPP îşi uneşte agenţiile digitale într-un nouă divizie
Sursa foto: Prosport.ro
"Ministerul mediului cumpără publicitate media de 338.300 euro | Jurnalul National
„Suspendarea” emisiunii lui Mircea Badea: de ce nu e bloggerul jurnalist, de ce maimuţele lucrează în redacţii « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET
Sorin Ovidiu Vîntu: "Chiar daca eu sunt arestat, copiii mei rămân proprietari" | Jurnalul National
Sunt unii dintre cei mai buni ziarişti. Din câte ştiu eu domniile lor au rămas acolo, vor lucra la alte formate, nu sunt daţi afară de la Realitatea. Ieri am vorbit cu Adrian, nici pomeneală. Sunt pe alte formate, probabil în noua grilă pe care au discutat-o dânşii acolo."
Dormi liniştit, Vîntu vânează pentru tine!
Mai ţineţi minte sloganul publicitar al FNI? “Dormi liniştit, FNI lucrează pentru tine!” Dar cum lucrul nu prea mai e la modă, domnul Vîntu ne-a pregătit un mesaj adaptat vremurilor actuale. Dormi liniştit, Vîntu vânează pentru tine!"