vineri, 10 august 2012

EDITORIALUL EVZ: Nicolae Ceauşescu zâmbeşte fericit din ceruri. Către Crin

EDITORIALUL EVZ: Nicolae Ceauşescu zâmbeşte fericit din ceruri. Către Crin: Mi-l imaginez pe Nicolae Ceauşescu zâmbind fericit. De undeva, de sus. Ionel, preferatul Lenuţei, băiatul ilegalistului, cel care promitea să continue linia Partidului, încă face jocurile în România. Mai că l-ar putea ierta...

Autorul de thriller James Patterson - scriitorul cu cele mai mari venituri în ultimul an

Autorul de thriller James Patterson - scriitorul cu cele mai mari venituri în ultimul an: Autorul american de thriller James Patterson este scriitorul cu cele mai mari venituri în ultimul an, în valoare de 94 de milioane de dolari, fiind urmat, la mare distanţă, de Stephen King, cu venituri de 39 de milioane de dolari





Google îşi tratează angajaţii care mor mai bine decât o fac unele companii cu angajaţii vii

Google îşi tratează angajaţii care mor mai bine decât o fac unele companii cu angajaţii vii: Google îşi tratează angajaţii care mor mai bine decât o fac alte companii în cazul celor vii, unul dintre beneficiile "de deces" fiind plata timp de zece ani a jumătate din salariul către soţul/soţia sau partenerul angajatului decedat.





TVR Info și TVR Cultural se vor închide

TVR Info și TVR Cultural se vor închide: Cele două posturi își vor înceta emisia, iar misiunea TVR Cultural va preluată de TVR 2 și TVR 3.

Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au despărţit

Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu s-au despărţit: Actriţa Monica Bîrlădeanu şi producătorul de film Bobby Păunescu au anunţat, vineri, că s-au despărţit, precizând că vor continua să lucreze împreună.





"Eliberarea Ardealului de sub ocupaţia română" - filmuleţe cu tineri în uniforme militare învăţaţi să folosească arme, la Tabăra EMI din Harghita - VIDEO

"Eliberarea Ardealului de sub ocupaţia română" - filmuleţe cu tineri în uniforme militare învăţaţi să folosească arme, la Tabăra EMI din Harghita - VIDEO: Trei filmuleţe cu tineri în uniforme militare, care sunt învăţaţi să folosească armele, alături de un mesaj pentru "eliberarea Ardealului de sub ocupaţia română" şi chemarea la Tabăra EMI din Harghita au apărut pe internet, organizatorii taberei spunând că e "o provocare" şi că au anunţat Poliţia.





Nicoleta Luciu: "Mai am mult până să ajung anorexică"

Nicoleta Luciu: "Mai am mult până să ajung anorexică": Criticată pentru greutatea ei din ultimul timp, vedeta a spus, în emisiunea PoveŞtiri Adevărate, că şi-a dorit să aibă sub 60 de kilograme, dar nu este anorexică.

Genocidul electoral prin cimitire şi spitale. Ce vede Crin în ochiul vulturului şi în ai bourului

Genocidul electoral prin cimitire şi spitale. Ce vede Crin în ochiul vulturului şi în ai bourului: Chiar când citiţi aceste rânduri, chiar în weekend, onorabili funcţionari publici, primari aleşi cu finii lor şi lucrători superiori din cadrul M.I. caută morţi.

Deutsche Welle: Microbul puterii l-a cuprins fără scăpare pe Antonescu

Deutsche Welle: Microbul puterii l-a cuprins fără scăpare pe Antonescu: Crin Antonescu a fost cuprins de microbul puterii şi nu se împacă deloc cu ideea că va trebui să plece de la Cotroceni, se arată într-un comentariu al Deutsche Welle.

GHINION în amor. Înselată cu fosta, Adelina Pestriţu s-a despărţit de iubit

GHINION în amor. Înselată cu fosta, Adelina Pestriţu s-a despărţit de iubit: După ce l-a deconspirat pe iubitul care îi oferise un inel de logodnă, Adelina Pestriţu s-a despărţit de Răzvan Ispas, scrie CanCan.

Topul celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook. Cine se află pe primul loc - FOTO

Topul celor mai populare vedete pe Twitter şi Facebook. Cine se află pe primul loc - FOTO: Forbes a realizat un top al celor mai populare vedete pe reţelele de socializare Twitter şi Facebook. Pentru realizarea clasamentului, editorii revistei Forbes au folosit o formulă de calcul extrem de simplă, adunând numărul de admiratori pe care vedetele le au pe principalele două reţele de socializare: Twitter şi Facebook.





COMENTARIU Wall Street Journal: Bruxelles-ul încă mai are cărţi de jucat împotriva corupţiei şi nepotismului de la Bucureşti. Deriva României poate fi ireversibilă

COMENTARIU Wall Street Journal: Bruxelles-ul încă mai are cărţi de jucat împotriva corupţiei şi nepotismului de la Bucureşti. Deriva României poate fi ireversibilă: Bruxelles-ul are un cuvânt de spus la Bucureşti în privinţa sprijinului economic pe care îl oferă, iar dacă Uniunea Europeană (UE) nu îşi menţine vigilenţa şi nu este pregătită să îşi impună regulile, deriva României poate fi ireversibilă, comentează Wall Street Journal în pagina electronică.





Video Proba de înot sincron

Numărul din luna septembrie al revistei americane Vogue va avea un număr record de 916 pagini.

Numărul din luna septembrie al revistei americane Vogue va avea un număr record de 916 pagini.: Editorii revistei de moda Vogue au anuntat, joi, ca numarul din luna septembrie al acestei publicatii, care marcheaza 120 de ani de la aparitia revistei americane, va contine un numar record de 916 pagini, informeaza AFP, citata de Mediafax.
Numarul revistei Vogue din septembrie 2007, care cantareste 2,27 kilograme si are 840 de pagini, era pana acum cea mai voluminoasa revista ce a fost publicata vreodata.
"Cea mai voluminoasa revista publicata vreodata" o va avea pe coperta pe diva pop Lady ...