duminică, 9 decembrie 2012

EDITORIAL EVZ. „Evenimentul zilei” rămâne alături de România Dreaptă!

EDITORIAL EVZ. „Evenimentul zilei” rămâne alături de România Dreaptă!: De 20 de ani redacţia „EVZ” este fidelă principiilor de dreapta, promovate constant în perioade în care România era mult mai „roşie” decât acum. Direcţia politică decisă ieri de românii care şi-au exercitat dreptul constituţional...

VOTCĂ, șampanie și somnifere. Viața MURDARĂ a unei blonde celebre | VIDEO - Panorama > EVZ.ro

VOTCĂ, șampanie și somnifere. Viața MURDARĂ a unei blonde celebre | VIDEO - Panorama > EVZ.ro: "După zeci de nopți de veghe, pe 4 august 1962, în singura noapte în care psihiatrul a lipsit de la căpătâiul ei, fiind invitat la un dineu profesional, Marilyn Monroe a înghițit 25 de capsule de Nembutal și 40 de capsule de cloral hidrat. În agonie, a mai apucat să își sune un prieten apropiat, Peter Lawford, de la care și-a luat la revedere..."


"Omul de zăpadă" se întoarce: Povestea înduioşătoare de Crăciun despre prietenie şi o călătorie magică spre Polul Nord - FOTO, VIDEO

"Omul de zăpadă" se întoarce: Povestea înduioşătoare de Crăciun despre prietenie şi o călătorie magică spre Polul Nord - FOTO, VIDEO: La 30 de ani de la lansarea animaţiei britanice de Crăciun "Omul de zăpadă/ The Snowman", un mare succes în Marea Britanie şi în Statele Unite, care a devenit o tradiţie de sărbători, producătorii au realizat continuarea îndrăgitului film, introducând un nou personaj, dar păstrând tehnicile tradiţionale de animaţie care i-au oferit farmecul binecunoscut.





FOTO INCENDIAR: Rihanna, fără chiloţi şi cu un pahar de vin în mână

FOTO INCENDIAR: Rihanna, fără chiloţi şi cu un pahar de vin în mână: Artista pop Rihanna a pozat pentru coperta revistei GQ în ipostaze erotice.

Sfaturi de supravieţuire în caz de Apocalipsă, propuse de câteva instituţii britanice - Mediafax

Sfaturi de supravieţuire în caz de Apocalipsă, propuse de câteva instituţii britanice - Mediafax: "Instalarea de alarme contra incendiilor, urmărirea buletinelor meteo difuzate de posturile de radio şi petrecerea timpului liber alături de animalele de companie reprezintă câteva dintre sfaturile mai puţin serioase, de supravieţuire în caz de Apocalipsă, oferite de câteva instituţii britanice."

DJ-ii australieni, autorii farsei ce a vizat-o pe ducesa de Cambridge, suspendați de pe post

DJ-ii australieni, autorii farsei ce a vizat-o pe ducesa de Cambridge, suspendați de pe post: Postul australian de radio aflat în centrul scandalului din Marea Britanie legat de tragedia de la spitalul Regele Edward al VII-lea a anunțat că își va revizui practicile de lucru.

O enciclopedie a morților: Cum a fost impus comunismul in Europa de Est

O enciclopedie a morților: Cum a fost impus comunismul in Europa de Est: Ce știm despre stalinizarea Europei de est? Au fost regimurile impuse de Iosif Stalin națiunilor din regiune doar creații artificiale, improvizații politice și economice pornite din capriciile unui dictator, sau pot fi considerate încercări de a provoca schimbări fundamentale în societate, cultură și chiar în condiția umană pe baza unor precepte ideologice – cu alte cuvinte imitații ale precedentului sovietic până la cele mai mici detalii? În introducerea volumului “Iron Curtain: The Crushing of Eastern Europe, 1944-1956″ [Cortina de Fier: zdrobirea Europei de est, 1944-1945], jurnalista și istorica Anne Applebaum formulează propria interpretare și definește natura principalului subiect analizat: „Totalitarismul rămâne o caracterizare utila și necesară. Revitalizarea acestui termen a fost îndeajuns de lung amânată.”