miercuri, 19 octombrie 2011

Bloggerul rus Eduard Baghirov, plasat în arest la domiciliu de justiţia moldoveană, a fugit în Rusia

Bloggerul rus Eduard Baghirov, plasat în arest la domiciliu de justiţia moldoveană, a fugit în Rusia: Bloggerul rus Eduard Baghirov, plasat în arest la domiciliu de justiţia moldoveană, care îl suspectează de implicare în violenţele din 2009 din Republica Moldova, ar fi fugit în Rusia, relatează postul Europa Liberă, în pagina electronică de miercuri
.

Pe Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare

Pe Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare: În România, Justiţia este blândă: autorii accidentelor mortale au scăpat ieftin, au primit cel mult trei ani de închisoare, însă n-au ajuns niciodată după gratii.

Dinu Patriciu: Momentul in care am vorbit despre caseta nu a fost potrivit. Rezultatele interventiei publice nu au fost cele pe care mi le-as fi dorit

Dinu Patriciu: Momentul in care am vorbit despre caseta nu a fost potrivit. Rezultatele interventiei publice nu au fost cele pe care mi le-as fi dorit: Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, intrebat de ce a anuntat cu o zi inainte de difuzare existenta filmului (n.r. in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004) si care este rolul sau in difuzarea acestuia, ca a vorbit doar despre ceea ce a vazut cu ochii sai si nu despre film, care "a doua zi a aparut ca prin minune". Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Patriciu a declarat ca nu stie de ce declaratiile sale de atunci constituie calomnie. "Toate probele din dosar dovedesc contrariul", a adaugat omul de afaceri, precizand ca spera ca justitia din Romania va deveni independenta. "Deocamdata, pentru mine este inca o dovada ca magistratii nu au maturitatea de a fi impartiali", a mai spus Patriciu.

TVR ii raspunde lui Ponta, care a spus ca televiziunea publica este o catastrofa nationala: 58% dintre romani percep TVR ca pe un post tv care progreseaza si care se modernizeaza

TVR ii raspunde lui Ponta, care a spus ca televiziunea publica este o catastrofa nationala: 58% dintre romani percep TVR ca pe un post tv care progreseaza si care se modernizeaza: Televiziunea Romana a transmis, miercuri, o reactie la afirmatiile facute de presedintele PSD Victor Ponta, care a declarat marti, intr-un interviu pentru Gandul.info, ca "TVR este o catastrofa nationala, o televiziune de propaganda, o gaura uriasa la bugetul public". Intr-un comunicat remis HotNews.ro, Televiziunea Romana sustine ca un sondaj comandat de TVR si realizat in luna octombrie, pe un esantion reprezentativ national, arata ca "58% dintre romani percep TVR ca pe un post tv care progreseaza si care se modernizeaza". TVR precizeaza ca rezultatele acestui sondaj vor fi comunicate integral in perioada urmatoare.

Zăvoranca la Poliţie

Zăvoranca la Poliţie: Vedeta TV a ajuns la Secţia 1 Poliţie unde a urmează să depună o reclamaţie împotriva proprietarului casei în care locuieşte.

AUDIO Top 10 piese straine

AUDIO Top 10 piese straine: Welcome to St. Tropez (DJ Antoine, Timati feat. Kalenna) ocupa locul intai in Top 10 piese straine de saptamana aceasta. Pe podium se mai afla doua piesele ale lui Pitbull.

Calin Popescu Tariceanu a pierdut definitiv procesul de calomnie cu Emil Boc, in dosarul Sterling Resources

Calin Popescu Tariceanu a pierdut definitiv procesul de calomnie cu Emil Boc, in dosarul Sterling Resources: Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a pierdut procesul de calomnie intentat actualului premier, Emil Boc, in dosarul acordului dintre ANRM si Sterling Resources. Decizia a fost luata miercuri de magistratii Tribunalului Bucuresti si este definitiva, anunta B1 TV. Tariceanu ceruse daune de 100.000 de lei pentru acuzatii defaimatoare lansate de Emil Boc in legatura cu dosarul Sterling.

Traian Băsescu a câștigat procesul "Rușine, Dinu Patriciu!". VEZI FILMULEŢUL!

Traian Băsescu a câștigat procesul "Rușine, Dinu Patriciu!". VEZI FILMULEŢUL!: Președintele României a câștigat procesul cu omul de afaceri Dinu Patriciu legat de trucarea filmuletului din campanie în care șeful statului era acuzat că a lovit un copil.

Traian Basescu a castigat in prima instanta procesul cu Dinu Patriciu

Traian Basescu a castigat in prima instanta procesul cu Dinu Patriciu: Presedintele Traian Basescu a castigat in prima instanta procesul cu Dinu Patriciu, care este acuzat de calomnie, dupa difuzarea celebrului film in care seful statului ar fi lovit cu palma un copil, anunta TVR Info.

Loredana Groza, premiată la Los Angeles pentru videoclipul 3D

Loredana Groza, premiată la Los Angeles pentru videoclipul 3D:


Cel mai nou videoclip al Loredanei, “Rain, Rain”, regizat de Julien Rocher, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D la Festivalul de Muzică şi Film 3D de la Los Angeles. Clipul a fost selectat în competiţiile a trei festivaluri de film internaţionale, iar aceasta este prima distincţie.


Cel mai mare “Festival de Muzică şi Film 3D”


Cel mai mare “Festival de Muzică şi Film 3D” a avut loc la Hollywood, California. Juriul, prezidat de Christopher Crescitelli, a anunţat câştigătorii în faţa unui public larg, prezent la gala de închidere a festivalului. “Încercăm să ne menţinem fresh, relevanţi şi demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat şi în acest an prin selecţia realizată prezenţa unor adevărate spectacole de modă inovatoare, comedie, precum şi prezenţa unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Vă puteţi aştepta la mai mult pentru anul viitor pe măsură ce noi ne propunem să evoluăm”, a declarat Crescitelli.


Videoclipul 3D al Loredanei Groza


Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher, cu care Loredana a colaborat şi la videoclipul “Like A Rock Star”. Totodată, animaţia 3D este semnată de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului “Catwoman”, un maestru în industria efectelor vizuale printre operele sale

Citeşte mai mult...

Narcisa – Iubiri Nelegiuite se oprește în plin sezon

Narcisa – Iubiri Nelegiuite se oprește în plin sezon: Telenovela Antenei 1, ajunsă la cel de al treilea sezon, se va termina în luna noiembrie, peste aproximativ trei săptămâni. Narcisa – Iubiri Nelegiuite a ajuns la episodul 25, ceea ce înseamnă că se va sfârși înainte de a ajunge la 40 de episoade. Mai multe detalii, în continuare. Întrebați dacă au existat neînțelegeri între... mai mult »

Crulic - Drumul spre dincolo: O docudramă realizată cu migală şi talent.

Crulic - Drumul spre dincolo: O docudramă realizată cu migală şi talent.: Anul acesta la festivalul de la Namur din Belgia, Romania a fost omniprezenta. De la cele doua jurii, cel de scurtmetraje din care a facut parte Ozana Oancea (protagonista din 'Felicia inainte de toate") si pana la Andreea Mihalcea, o studenta in anul I, care a fost selectionata printr-un concurs organizat de fratele bucurestean al acestui Festival: Next-ul.
In competitie, au fost doua avanpremiere romanesti la momentul acela. Prima, 'Din dragoste cu cele mai bune intentii" cu un Bogdan ...

Carla Bruni se pregătește de naștere: s-a internat la o clinică în cursul dimineţii

Carla Bruni se pregătește de naștere: s-a internat la o clinică în cursul dimineţii: Carla Bruni s-a internat în cursul dimineţii la clinica pariziană La Muette, iar naşterea pare iminentă. Ea a venit cu soţul, preşedintele Nicolas Sarkozy, scrie site-ul Voici.fr, preluat de Agerpres.

Încă un eșec al lui Patriciu: A închis un ziar după doar 4 luni

Încă un eșec al lui Patriciu: A închis un ziar după doar 4 luni: Adevărul Holding a decis să închidă săptămânalul ads, care a fost lansat în luna iunie şi a fost realizat cu echipa care a construit în ultimii ani reţeaua de cotidiane locale Adevărul de seară.

Iulia Vântur: "Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu mi-au influențat cariera"

Iulia Vântur: "Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu mi-au influențat cariera": Prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" a declarat pentru agentiadepresamondena.ro că le admiră pe cele două dive, dar că acestea nu i-au influențat cariera.

Scandal în emisiunea lui Robert Turcescu: Liviu Mihaiu s-a întors cu spatele la vocea lui CTP

Scandal în emisiunea lui Robert Turcescu: Liviu Mihaiu s-a întors cu spatele la vocea lui CTP: Cristian Tudor Popescu a intrat în direct aseară la emisiunea "Sub semnul întrebării", pentru a vorbi despre articolele critice pe care le-a scris la adresa posesorilor de SUV-uri.

Vocea României: Peste un milion de telespectatori medie la ediția a patra

Vocea României: Peste un milion de telespectatori medie la ediția a patra: Vocea României a avut aseară, la a patra, o medie de audiență de 1,029 de milioane de telespectatori în mediul urban. Săptămâna trecută, “Vocea” scotea 1,2 milioane de persoane rating. Emisiunea s-a intersectat cu Plasa de stele (Antena 1) și, de la 21.45, cu partida Manchester – Oțelul Galați, difuzată de TVR 1. Audiențele, în... mai mult »

Profesorii, nemultumiti ca trebuie sa faca mai mult "dosaristica" decat munca la clasa!

Profesorii, nemultumiti ca trebuie sa faca mai mult "dosaristica" decat munca la clasa!: Presedintele Ligii Sindicatelor din Invatamant, Liviu Axinte, sustine ca exista o nemultumire generala in randul cadrelor didactice, vizavi de numarul mare de materiale pe care trebuie sa le intocmeasca si sa le predea intr-un anumit termen.
Axinte a...

Revista Presei CNA, 19 Octombrie 2011


Revista Presei CNA, 19 Octombrie 2011

19.10.2011

Trimiteteţi articolul prin email title= 
• ACTUALITATE
CNA face un apel la televiziuni să înceteze „exploatarea traumei psihice a unor oameni” şi „imixtiunea în viaţa privată” a unor persoane, în emisiunile de ştiri şi dezbatere difuzate ca urmare a accidentului rutier de duminică în care a fost implicat Şerban Huidu şi care s-a soldat cu trei decese. Citeşte tot articolul

Alte articole cu acelaşi subiect:

Accidentul în care a fost implicat Șerban Huidu, subiectul “tocat” de posturile de știri în ultimele două zile, nu a adus mari plusuri de audiență pentru Realitatea TV și Antena 3.
Interesul a fost maxim duminică, în orele de după anunțarea știrii, când Realitatea TV a fost cel mai urmărit post TV. Și Antena 3 a scos audiențe bune în primele ore ale accidentului.
O creștere semnificativă de rating se remarcă la știrile Pro TV. Interesul a fost mai ridicat a doua zi. Citeşte tot articolul

Alt articol cu acelaşi subiect:

Televiziunea Avocat TV, care va difuza programe de informare juridică, a primit licenţă de la CNA şi va începe să emită în următoarele săptămâni, în localităţi din judeţul Teleorman, relatează Mediafax. Citeşte tot articolul

Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a sancţionat luni pe preşedintele Traian Băsescu pentru remarcele acestuia vizavi de romii din România care cerşesc la Helsinki şi persoanele cu dizabilităţi. Citeşte tot articolul

Președintele României a fost sancționat cu avertisment în urma a două reclamații privind discriminarea. Șeful CNCD a votat împotriva deciziei.
Csaba Ferenc Asztalos explică în „opinia separată” că faptele lui Traian Băsescu, deşi sunt „derapaje de limbaj”, sunt acoperite de libertatea de exprimare.Citeşte tot articolul

• OPINII
Nu prea ascult Radio Guerilla. Nu sunt nici un admirator al fraților Vintilă. Gargara made Pro TV și Pro FM mă lasă rece. Citeşte tot articolul

De fapt, ceea ce suprinde în reflectarea media a tragediei provocate de Şerban Huidu e cantitatea imensă de ură pe care a reuşit s-o catalizeze realizatorul TV.
Dincolo de oribilul accident, acest gen de stigmatizare are şi alte cauze, care merg în trecutul lui Huidu, dar şi în felul nostru de a fi.
În privinţa lui Huidu însuşi şi a antecedentelor sale, nu e vorba de celelalte contravenţii de şofer, ci de calitatea de realizator al “Cronicii cârcotaşilor”. Citeşte tot articolul

Alt articol cu acelaşi subiect:

Sunt îmbrăcaţi ca de paradă. Uniforma albastră impecabilă, impunătoare, le împlineşte armonios lacunele de personalitate. Ciucurelul le atârnă regulamentar, pe dreapta.
Unul, la Antena 3, este serios, freză perfectă, şef. Celălalt, la Realitatea, zâmbeşte mereu, cuceritor grizonat, Ciocan. Primul e Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere. O ţine gaia maţu cu derapajul. Citeşte tot articolul

Lipsa de subiecte, solidaritatea de breasla, mizarea pe cresterea spectaculoasa a audientelor, tirajelor sau a traficului online, sunt principalele rationamente pentru care presa din Romania a exploatat la maximum accidentul in care a fost implicat realizatorul TV Serban Huidu. Citeşte tot articolul

• DIVERSE
Prima TV, în frunte cu Cristina Ţopescu lansează astăzi campania „Stop indiferenţei - Aceşti copii trebuie educaţi!“, în cadrul jurnalului „Focus“. Citeşte tot articolul

.
„Viaţa secretă a copiilor cerşetori din Marea Britanie” prezintă cazurile unor copii romi de origine română urmăriţi timp de mai multe luni pe străzile din Londra de reporterii emisiunii Panorama, comparând această înregistrare cu viaţa unui Oliver Twist al secolului XXI. Citeşte tot articolul

Specialiştii în publicitate cred că o comparaţie între consumatorii de droguri şi vaci nu este o modalitate bună de a schimba percepţiile. Citeşte tot articolul

Ţara este afectată de mai multe săptămâni de greve sectoriale, manifestaţii şi ocuparea unor organisme publice, în condiţiile în care redresarea necesită un aparat de stat total mobilizat. Citeşte tot articolul

Sony a adus si la CERF 2008 minitelevizorul XEL-11, unul din primele realizate pe tehnologia OLED, care vrea sa ia locul plasmei si LCD-ului, promitand imagini de o calitate mai buna. Citeşte tot articolul

Adevărul renunță la săptămânalul Adevărul de seară

Adevărul renunță la săptămânalul Adevărul de seară: Adevărul renunță la săptămânalul Adevărul de seară, anunț făcut ieri, pe intranetul companiei. Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul Holding, a declarat că “ultimul număr al publicației a apărut săptămâna trecută”. Mutarea vine la doar câteva luni după ce cotidianul gratuit Adevărul de seară a fost transformat într-un săptămânal plătit și redenumit ADS,... mai mult »

Elodiile Realitatii TV

Elodiile Realitatii TV: La ora asta toate cotloanele Realității Media sunt pline de schelete. Ea însăși, televiziunea pe spinarea căreia s-au clădit visele de mărire, manevrele de putere, trădările și negoțul conștiințelor, miroase a cadavru. Nici CNA nu pricepe nimic din farsa dedublării managementului, a persoanei juridice, a sediului și sateliților, a licențelor cu valabilitate îndoielnică, așa cum îndoielnice rămân actul propriu-zis de vânzare și falimentul declarat.

VOCEA ROMÂNIEI: Doi fraţi au reuşit să întoarcă scaunele viitorilor antrenori. Ascultă vocile care au cucerit juriul

VOCEA ROMÂNIEI: Doi fraţi au reuşit să întoarcă scaunele viitorilor antrenori. Ascultă vocile care au cucerit juriul: Cea de-a patra ediţie a show-ului "Vocea României", difuzat de Pro TV în fiecare marţi, a adus pe scenă doi fraţi care au lupta unul împotriva celuilalt pentru un loc în echipele celor patru antrenori.





“Laser, frate!” Cea mai bună reclamă TV din ultimii zece ani

“Laser, frate!” Cea mai bună reclamă TV din ultimii zece ani: Laser, frate! a fost desemnată cea mai bună reclamă din ultimii zece ani, la Gala 10 ani de creativitate românească. Reclama cu Bogdan Naumovici actor a a fost făcută de Leo Burnett Group pentru Altex. Leo Burnett a câștigat și premiul pentru Cea mai bună Campanie integrată, pentru Ziua Bărbatului (client Bergenbier). O precizare importantă: Campanii importante ale ultimilor... mai mult »

19 octombrie: Campania împotriva etnobotanicelor, un fâs

19 octombrie: Campania împotriva etnobotanicelor, un fâs: Specialiştii în publicitate cred că o comparaţie între consumatorii de droguri şi vaci nu este o modalitate bună de a schimba percepţiile, scrie Adevărul. Prefectura Bucureştiului şi Ministerul Administraţiei şi Internelor au lansat o campanie menită să atragă atenţia asupra consumului de etnobotanice. Mesajul este neconvenţional: „Diferenţa dintre un consumator de etnobotanice şi o vacă... mai mult »

Un poliţist, către Huidu: L-am întrebat dacă şi acum mai face fiţe

Un poliţist, către Huidu: L-am întrebat dacă şi acum mai face fiţe

Ministerul Educaţiei vrea săli de "reflecţie" în şcoli. Cum comentaţi?

Ministerul Educaţiei vrea săli de "reflecţie" în şcoli. Cum comentaţi?: Săli de corecţie în şcoli. Asta vrea să înfiinţeze ministerul Educaţiei, iar încăperile se vor numi mai în glumă, mai în serios "săli de reflecţie".
Astfel, elevul care nu e cuminte dupa ce i s-a atras atenţia...