marți, 27 noiembrie 2012

Băsescu: OUG privind Legea audiovizualului trebuie privită ca un abuz; cu audiovizualul nu te joci

Băsescu: OUG privind Legea audiovizualului trebuie privită ca un abuz; cu audiovizualul nu te joci: Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că ordonanţa de urgenţă adoptată de Guvern privind modificarea Legea audiovizualului trebuie privită ca un abuz pentru că acest domeniu, care "nu e de joacă", ar fi trebuit legiferat cel mult prin asumarea răspunderii în Parlament.





Artistul Seal a anulat concertul de la Bucureşti. Fanii sunt revoltaţi

Artistul Seal a anulat concertul de la Bucureşti. Fanii sunt revoltaţi:
Concertul pe care Seal urma să îl susţină chiar în această seară la Bucureşti a fost anulat cu numai câteva ore înainte.
Cei aproximativ 2.000 de fanii sunt revoltaţi pe atitudinea cântâreţului, dar contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând de mâine, 28 noiembrie.
Echipa artistului a spus că organizatorii nu au respectat condiţiile tehnice, iar un artist de talie mondială nu poate susţine o reprezentaţie în acest fel. Totuşi, organizatorii show-ului susţin că au respectat toate cerinţele cântăreţului: “Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astăzi, 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, este anulat".
Organizatorii spun că au îndeplinit toate cerinţele artistului






"Deşi pentru concertul programat pentru această seară s-au vândut peste 2.000 de bilete, artistul şi echipa sa de producţie au refuzat să susţină spectacolul, invocând motive tehnice nesusţinute de realitate. Am asigurat artistului întreg necesarul tehnic, am construit pe scenă o structură care poate susţine o greutate de peste patru tone, Sala Palatului este la dispoziţia lui Seal, scena este pregătită pentru

Citeşte mai mult...

O fotografie cu aisbergul care a scufundat Titanicul, scoasă la licitaţie

O fotografie cu aisbergul care a scufundat Titanicul, scoasă la licitaţie: O fotografie cu aisbergul care a scufundat Titanicul în 1912, realizată cu două zile înainte de producerea catastrofei, va fi scoasă la licitaţie luna viitoare în Statele Unite.





“Suleyman Magnificul” – lider incontestabil de audiență

“Suleyman Magnificul” – lider incontestabil de audiență: Peste două milioane de români, fani ai serialului difuzat de Kanal D, au plasat postul pe locul 1 în topul audiențelor.

PROCES: Cancan, Obligat Să-i Plătească Lui Ștefan Bănică 35.000 De Euro, în Cazul Copilului Adrianei Nicolae | Pagina de media – Petrişor Obae

PROCES: Cancan, Obligat Să-i Plătească Lui Ștefan Bănică 35.000 De Euro, în Cazul Copilului Adrianei Nicolae | Pagina de media – Petrişor Obae: "“Joi, 22 noiembrie, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea de chemare în judecată formulată de domnul Ştefan Bănică, prin avocat Mihail C. Barbu, pentru publicarea în 4-7.02.2011 în Cancan, Cancan de weekend şi cancan.ro a articolelor: „Bănică Jr. va avea un copil din flori?“(„Presupusa amantă a lui Ştefan Bănică e însărcinată?“), „Separaţi şi supăraţi (Reacţia Andreei Marin, după ce a aflat de presupusul copil din flori al lui Bănică Jr „Zâna“: „E o mizerie“)“, „Adriana Nicolae despre tatăl copilului ei: Este un actor cunoscut, un fost iubit al meu şi îl cheamă Junior“, „S-au dus de mână la petrecere“"

Seara de muzica, poezie si povesti cu Gheorghe Iovu, Daniela Nane si Geta Heimerl VIDEO

Seara de muzica, poezie si povesti cu Gheorghe Iovu, Daniela Nane si Geta Heimerl VIDEO: "Mai aproape de suflet"! Pe data de 29 noiembrie, ora 19.00, la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani va avea loc o serata de muzica si poezie cu Gheorghe Iovu si invitatii sai, actrita Daniela Nane si creatoarea de povesti Geta Heimerl.
Biletele costa 20 lei si...