marți, 3 iulie 2012

Prigonirea Bisericii sub comunism

Prigonirea Bisericii sub comunism: Prin jertfe nenumarate aduse cu deosebire de tineretul nostru, Dumnezeu a eliberat poporul roman de robia comunista care dura de 45 de ani si care urmarea golirea tineretului de viata crestina si deci de spiritualitatea lui stramoseasca, iar prin aceasta, desfiintarea identitatii lui ca...

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. O lovitură de stat mafiotă

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. O lovitură de stat mafiotă: ”Mi-am realizat/ Toate profețiile/ Politice./ Sînt fericit ..” – așa sună versurile, devenite celebre, ale lui George Bacovia, din poezia Cogito, apărută în revista Steaua, nr. 3, martie 1956.

​​VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in ziua in care, in Parlament, USL a pus in actiune planul de suspendare a presedintelui

​​VIDEO Ce nu s-a vazut la TV in ziua in care, in Parlament, USL a pus in actiune planul de suspendare a presedintelui: Parlamentul Romaniei s-a intrunit marti, 3 iulie, in mai multe sedinte extraordinare. Dupa ce premierul Victor Ponta s-a adresat plenului reunit al celor doua camere, parlamentarii USL au votat revocarea Avocatului Poporului, au dat jos conducerea PDL de la Camera Deputatilor si l-au schimbat pe Vasile Blaga de la sefia Senatului, punand, astfel, in actiune planul in sapte pasi de suspendare a presedintelui Traian Basescu. In timpul sedintelor, un posibil candidat la presedintie s-a amuzat si a spus glume cu colegii de partid, un sef de partid din opozitie l-a atacat pe premier, Ministrul Justitiei a dat mana cu un parlamentar condamnat pentru coruptie, iar un parlamentar USL s-a folosit de un accesoriu inedit pentru smartphone-ul sau.
  • Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews.ro cu imagini de la sedintele de marti din Parlament

Andreea Marin: „Am fost prea doamnă cu Adriana Nicolae”. Ce zice de colega Mihaela Rădulescu

Andreea Marin: „Am fost prea doamnă cu Adriana Nicolae”. Ce zice de colega Mihaela Rădulescu: Prezentatoarea emisiunii „Trezeşte România”, de la Realitatea TV, fosta Zână a Surprizelor, a decalarat pentru Libertatea că, în ceea ce priveşte conflictul cu Adriana Nicolae, „orice femeie cu capul pe umeri înţelege sentimentul...

ANCHETĂ BOMBĂ. Realitatea TV s-a întors la Vîntu

ANCHETĂ BOMBĂ. Realitatea TV s-a întors la Vîntu: Postul Realitatea TV se află din nou în proprietatea familiei lui Sorin Ovidiu Vîntu, după ce, timp de aproape un an, patronul oficial al televiziunii

„The Economist" şi „Nature" îl desfiinţează pe Victor Ponta.

„The Economist" şi „Nature" îl desfiinţează pe Victor Ponta.: Doua publicatii straine importante l-au ridiculizat pe premierul Victor Ponta. In timp ce revista 'Nature" vorbeste despre dizolvarea comisiei care ancheta plagiatul prim-ministrului, 'The Economist" il numeste pe politicianul roman 'Copy/Paste".
'La sedinta, 13 mem­bri ai Consiliului pentru Atestarea ­Diplomelor (CNATDCU) au ajuns in unanimitate la concluzia ca Ponta si-a copiat parti considerabile - aproximativ 85 de pagini din 307 (excluzand anexele) - din teza sa de doctorat din ...

"Noaptea democraţiei, ceaţa raţiunii". ...

"Noaptea democraţiei, ceaţa raţiunii". ...: Agentiile de stiri Reuters si France-Presse prezinta noile evolutii politice din Romania, notand ca ofensiva majoritatii parlamentare este "ingrijoratoare", riscand sa conduca la un blocaj institutional si la blocarea reformelor economice solicitate de FMI, potrivit Mediafax.
Pe de alta parte Deutsche Welle publica un rechizitoriu dur la adresa masurilor luate marti de majoritatea USL din Parlamentul Romaniei, asemanandu-le cu terorismul politic practicat in Germania nazista. Amintind de ...

Caraghioslic, bizdic, balamuc

Caraghioslic, bizdic, balamuc: Ma declar sabotat de Guvernul Romaniei. Vreau sa-mi vad de treaba. Nu le cer nimic special. Le cer doar un minimum de normalitate, care sa ma ajute sa-mi duc la bun sfirsit proiectele si viata. In fond, asta e treaba guvernelor: sa-i ajute pe oameni sa-si vada linistiti de treaba, in conditii omenesti. Or, de o buna bucata de vreme, ma trezesc, in fiecare dimineata, sub asediul unor simptome de derapaj tragi-comic, astfel incit, in loc sa ma confrunt cu gindurile mele, ma confrunt cu nazbitiile unei adunaturi de pezevenghi.

FOTO Top 10 cele mai frumoase vedete din România

FOTO Top 10 cele mai frumoase vedete din România:
Artistele autohtone Inna, Antonia, Andreea Bălan. Alexandra Stan şi Delia Matache, precum şi fotomodelele care i-au înnebunit pe italieni, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, au fost incluse de români în “Top 10 cele mai frumoase românce”, potrivit revistei FHM România.
Cititorii revistei FHM România au hotărât pentru al doilea an consecutiv că Antonia este cea mai frumoasă din lume. Când este pusă să vorbească despre această apreciere, cântăreaţa este însă foarte modestă şi mult mai critică decât cei care au votat-o.
Antonia, cea mai frumoasă prezenţă din showbiz-ul românesc
Pentru al doilea an consecutiv, Antonia a fost desemnată ca fiind cea mai sexy femeie din lume. În viziunea românilor, podiumul celor mai sexy pământene e integral românesc: Antonia ocupă locul 1, fiind urmată de Mădălina Ghenea şi de Catrinel Menghia. Top 10 cele mai sexy femei din toată lumea e completat de Ruxandra Bar (4), Andreea Bălan (5), Inna (8), Alexandra Stan (9) și Delia Matache (10).
“Mădălina Ghenea e mai frumoasă decât mine”
Modestă, Antonia le-a mărturisit fanilor că Mădălina Ghenea ar fi meritat să fie desemnată cea mai frumoasă femeie din lume.

Citeşte mai mult...

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei:
Ionela Andrei s-a născut la Calafat, în 1996. La doar 16 ani, este una din cele mai tinere concurente de la „Miss România în Italia”.
A venit în Italia în urmă cu 5 ani de zile, împreună cu mama şi fratele ei mai mic. În Italia, îi aştepta tatăl Ionelei, sosit cu doi ani înainte şi care îşi găsise de muncă în construcţii, la Roma. La puţin timp, şi mama ei şi-a găsit un loc de muncă: este angajată ca bucătăreasă, la Roma.
Primele patru clase, Ionela le-a făcut în ţară, dar nu a avut probleme la înscrierea în clasa a Va, în capitala Italiei: „Ştiam să vorbesc bine italiană, studiasem şi în plus am fost susţinută de profesori”, ne spune Ionela.
După doi ani, românca a început să practice înotul, un sport care îi place şi care a ajutat-o să-şi facă mulţi prieteni italieni. La terminarea gimnaziului, s-a înscris la un institut profesional cu profil turistic, unde studiază spaniolă, engleză şi franceză.
Votează candidata ta preferată AICI
Vrea să-şi continue studiile la facultate, tot la Roma, iar viitorul şi-l imaginează în Peninsulă. „În ţară, mergem în vacanţă, două săptămâni în luna august”.
De mică, Ionela şi-a dorit să participe

Citeşte mai mult...

FOTO-VIDEO. Premierii din inchisoarea de la Sighet si viata din inchisoare. Cu cine a fost comparat Nastase de Jurnalul National

FOTO-VIDEO. Premierii din inchisoarea de la Sighet si viata din inchisoare. Cu cine a fost comparat Nastase de Jurnalul National: PREMIERI IN INCHISOARE. Impreuna au 15 ani de inchisoare numai la Sighet. Doi dintre ei, Gheorghe Tatarescu si Constantin Argetoianu, au fost saltati noaptea de

Halucinant, dar Năstase= Maniu. Comuniştii trăiesc şi Voiculescu rescrie pentru ei istoria.

Halucinant, dar Năstase= Maniu. Comuniştii trăiesc şi Voiculescu rescrie pentru ei istoria.: Jurnalul National, controlat de Dan Voiculescu, dovedit in justitie drept complice al politiei politice ceausiste, aduce azi, 3 iulie 2012, un omagiu abominabil trecutului securist (detalii aici).
Pe prima pagina a ziarului, Adrian Nastase, recent incarcerat dupa ce a fost condamnat la inchisoare pentru folosirea influentei politice in scopuri personale, este martirizat in cel mai cinic mod cu putinta si prezentat drept victima a razbunarii politice, pe acelasi nivel cu alti fosti premieri ai ...

Claudiu Săftoiu, oficial președintele TVR

Claudiu Săftoiu, oficial președintele TVR: Claudiu Săftoiu a fost validat ca preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), marţi, de către Parlament, cu 265 de voturi “pentru”

Cine este Ovidiu Miculescu, noul sef al Radioului public: fost sef la Antena 1, Prima TV, Europa FM si Radio 21, Forum invest

Cine este Ovidiu Miculescu, noul sef al Radioului public: fost sef la Antena 1, Prima TV, Europa FM si Radio 21, Forum invest: Ovidiu Miculescu, validat marti de Parlament in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune in locul lui Andras Demeter, lucreaza in televiziune si radio de la inceputul anilor '90. Cariera l-a purtat pe la TVR, Antena 1 si Prima TV, apoi la Media On/Forum Invest, iar pe parcursul deceniului trecut a lucrat pentru principalele asociatii ale companiilor de radio, a condus Europa FM si Radio 21 si a fost numit, la propunerea PSD, in Consiliul de Administratie al SRR.