joi, 8 noiembrie 2012

Filme hazoase

CINCI lucruri pe care nu ar trebui să le publici NICIODATĂ pe reţelele de socializare.

CINCI lucruri pe care nu ar trebui să le publici NICIODATĂ pe reţelele de socializare.: Vietile noastre sociale au suferit modificari atat de mari, incat nu ne putem imagina cum ar fi astazi sa traim fara sa impartasim ceea ce ni se intampla pe un blog personal ori pe platformele sociale precum Facebook sau Twitter.
Specialistii sociologi au studiat aceste nevoi de afirmare personala si au ajuns la concluzia ca, de cele mai multe ori, imaginea noasta virtuala nu coincide cu cea reala.
Ne intrebam, prin urmare, care este limita pana la care putem publica informatii fara sa ne ...

Apreciată de englezi: o româncă va prezenta o competiţie muzicală la Londra

Apreciată de englezi: o româncă va prezenta o competiţie muzicală la Londra:
Alexa Niculae a fost aleasă, pentru a doua oară, prezentatoarea oficială a concursului internaţional Global Battle of the Bands (GBOB) 2012, de la Londra, unde 18 trupe din întreaga lume se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de dolari.
"Alexa a prezentat finala mondială GBOB la Scala din Londra, în 2010, unde trupa Rustic din China a câştigat. Este unul dintre cei mai buni prezentatori pe care i-am avut de-a lungul anilor şi ne bucurăm să o avem alături de noi şi anul acesta", a declarat Tore Lande, organizator şi fondator GBOB.
Selectată pentru a doua oară
Alexa Niculae a devenit cunoscută la concursul Megastar, iar mai apoi la Vocea României. Nu a renunţat la muzică şi de curând a lansat piesa „Movin On". “M-am bucurat foarte mult când am primit invitaţia organizatorilor GBOB pentru a prezenta din nou. Data trecută a fost foarte frumos şi sunt fericită că le-am făcut o impresie suficient de bună încât să mă cheme la Londra pentru a doua oară", a declarat românca.
Citeşte mai mult...