luni, 24 iunie 2013


Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Wimbledon
Sorana Cîrstea a reușit să se califice, luni, în turul doi al probei de simplu feminin, din cadrul turneului de Mare Șlam de la Wimbledon. Sorana Cîrstea a învins-o luni, în primul tur pe Stefanie Voegele, în două seturi, scor 7-5, 7-6, după doar o oră și 38 de minute de joc. Sorana Cîrstea se află pentru a cincea oară pe iarba de la Wimbledon, anul trecut reușind să acceadă până în turul trei al
Patricia Kaas: Piaf este o şcoală a emoţiei. Exprim ceea ce sunt şi prin cântecele lui Edith Piaf
Artista Patricia Kaas a declarat, luni, la Cluj-Napoca, unde va susţine un concert-tribut dedicat lui Edith Piaf, că reuşeşte să exprime ceea ce este şi prin cântecele acesteia, adăugând că "Piaf este o şcoală a emoţiei".
Schwarzenegger pledează la Bruxelles pentru protecţia mediului şi a maşinilor puternice
Oamenii nu trebuie să se simtă vinovaţi de conducerea unor maşini mari, puternice şi rapide, a declarat luni actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, invitat la Comisia Europeană (CE) să susţină combaterea schimbărilor climatice.
A început să vorbească cu accent franţuzesc, după ce a fost victima unui accident auto
O australiancă şi-a pierdut accentul nativ, căpătând în schimb unul franţuzesc, după ce a fost implicată într-un grav accident auto, informează CNN.
Reacţia antrenorului Vardar Skopje, după ce a aflat că echipa sa va întâlni Steaua Bucureşti
Antrenorul echipei FK Vardar Skopje, Blagoja Milevski, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al clubului, că Steaua este favorită la calificare, însă jucătorii săi vor face totul pentru a produce o surpriză.
A ajuns la chirurgul estetician din cauza unei boli rare
Afectată de o boală rară, numită lipodistrofie, o adolescentă din Marea Britanie a fost nevoită să apeleze, la numai 16 ani, la bisturiu.
Kim Kardashian şi Kanye West s-au logodit. Când va avea loc nunta
Kim Kardashian a fost cerută de soţie de Kanye West la scurt timp de la ieşirea din spital, după ce a născut-o pe fiica lor, North
Hănescu, învins de Federer într-o oră şi 9 minute, la Wimbledon
Tenismenul Victor Hănescu, locul 48 ATP, a fost învins, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-0, de elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al sezonului, după un meci care a durat o oră şi nouă de minute.
Sorana Cîrstea, calificată în turul doi la Wimbledon
Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 22, a învins-o, luni, cu scorul 7-5, 7-6 (3), pe sportiva elveţiană Stefanie Voegele, locul 51 WTA, într-un meci care a durat o oră şi 41 de minute, în primul tur al turneului de la Wimbledon.
Guvernul pregăteşte măsuri pentru familiile victimelor din Muntenegru şi ia în calcul doliu naţional
Guvernul pregăteşte un set de măsuri de sprijin pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru, precum acoperirea cheltuielilor de transport în ţară şi înmormântare a persoanelor decedate, luând în calcul şi decretarea unei zile de doliu naţional, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.
LENOVO vine cu un serviciu de jocuri pentru a concura Samsung pe piaţa smartphone din China
LENOVO vrea să compenseze declinul vânzărilor de PC-uri şi să reducă dependenţa de notebook-urile ThinkPad prin crearea unui serviciu de jocuri cu ajutorul căruia să devanseze Samsung Electronics pe piaţa smartphone-urilor din China.
LOTO, LOTO 6 din 49, LOTO 5/40. Numerele extrase pe 23 iunie la LOTO. Nu s-a câştigat la prima categorie a LOTO 6 din 49
Aici găseşti numerele extrase la LOTO duminică, 23 iunie. Nu s-a câştigat la categoria I a jocului LOTO 6 din 49.
Bucureşti, în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a birourilor
Bucureştiul se află de locul 12 în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spaţiilor de birouri în ultimul an, cu o scădere de 6,1% în trimestrul unu comparativ cu acelaşi interval din 2012, potrivit CBRE.
Tânăr băut şi cu permisul suspendat, arestat după ce a accidentat două persoane şi a fugit
Un tânăr din Timiş care a accidentat cu maşina două persoane în localitatea Bethausen, conducând băut şi cu permisul suspendat, apoi a fugit de la locul faptei, fiind prins de un poliţist aflat în timpul liber, a fost arestat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Edward Snowden se află la aeroportul din Moscova. Rusia analizează cererea de extrădare
Fostul consultant informatic Edward Snowden nu a părăsit Aeroportul din Moscova, iar Rusia analizează solicitarea de extrădare formulată de Statele Unite, afirmă surse citate de presa rusă.
Valeriu Argăseală: Chiar dacă vom primi o decizie defavorabilă, meciurile cu Vardar se vor juca
Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, luni, că în cazul în care Steaua va fi sancţionată de Comisia de Disciplină şi Control a UEFA pentru cazul Valiza, gruparea bucureşteană tot va disputa meciurile cu Vardar Skopje din preliminariile Ligii Campionilor, deoarece va face apel.
Vacanţă de coşmar pentru Nicoleta Luciu. Ce a păţit vedeta
Nicoleta Luciu şi-a rupt o mână şi câteva coste, în timp ce era în vacanţă, în Cipru, alături de familia ei
Kim Khardashian şi Kanye West s-au logodit. Când va avea loc nunta
Kim Khardashian a fost cerută de soţie de Kanye West la scurt timp de la ieşirea din spital, după ce a născut-o pe fiica lor, North

Primarul Romeo Stavarache ii scrie ambasadorului Marii Britanii cu privire la articolul The Sun ce prezinta Bacaul drept capitala spargatorilor de bancomate
Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a adresat o scrisoare deschisa ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, prin care il roaga sa contribuie impreuna pentru a schimba "o nedreptate facuta comunitatii bacauane" de ziarul britanic "The Sun" prin publicarea recenta a articolului "Bacaul s-a imbogatit devenind capitala spargatorilor de bancomate din Marea Britanie", scrie A
Wimbledon: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi
Sorana Carstea (cap de serie numarul 22) s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut, in doua seturi, de Stefanie Voegele, din Elvetia.
Episcopia Ortodoxa a Covasnei si Harghitei a cumparat doi kilometri de tricolor din care va confectiona drapele romanesti
Episcopia Ortodoxa a Covasnei si Harghitei a cumparat doi kilometri de panza din care va confectiona drapele nationale romanesti, pe care le va imparti membrilor comunitatilor din cele doua judete, scrie Agerpres.
Bulgaria: 28 de arestari dupa cea de-a zecea zi de proteste la Sofia
Un numar de 28 de persoane au fost arestate duminica seara la Sofia, unde au avut loc manifestatii "impotriva oligarhiei" pentru a zecea zi consecutiv, a anuntat luni ministerul bulgar de interne, citat de AFP.
Christian Heinzmann, managerul companiei Tarom, despre scurtarea mandatului cu 3 ani: Am fost fortat sa iau aceasta decizie de catre Dan Pascariu, seful CA, altfel vor exista consecinte serioase - demiterea mea imediata. Cred ca scopul este sa fiu inlocuit cu altcineva, astept ca situatia sa-mi fie clarificata de primul ministru
Al treilea scandal legat de managementul privat la companii ale Ministerului Transportuilor: Christian Heinzmann, CEO-ul belgian al Tarom, il acuza pe Dan Pascariu, seful Consiliului de Administratiei al companiei, ca l-a fortat sa accepte reducerea mandatului in fruntea companiei sub amenintarea demiterii. Heinzmann a confirmat pentru HotNews.ro ca vineri, 21 iunie, a semnat o anexa la contractul
Circulatia rutiera dinspre Brasov spre Bucuresti, deviata pe DN 1 A
Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala, transmite Mediafax.
Wimbledon: Roger Federer, victorie categorica in fata lui Victor Hanescu
Roger Federer a debutat cu dreptul la Wimbledon, elvetianul invingandu-l in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-0, pe Victor Hanescu. Cap de serie numarul trei, Federer a dominat categoric partida disputata pe terenul central.
Acuzat de Fiscul din Spania de frauda fiscala, Lionel Messi a platit 10 milioane de euro impozite suplimentare
Lionel Messi a platit, in cursul zilei de luni, 10 milioane de euro catre Fiscul din Spania, dupa ce a fost acuzat de frauda fiscala, informeaza Marca. Aceasta suma reprezinta impozite suplimentare, sustin jurnalistii iberici.
Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi calda, dar instabila
In tara, vremea va fi in general instabila marti, iar in regiunile intracarpatice valorile de temperatura vor continua sa scada. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua trecator si aspect de vijelie, in prima parte a zilei in vest, centru si nord, precum si in zona de deal si de munte, apoi mai ales in centru, sud si est, informeaza
VIDEO Panorama spectaculoasa de 1,3 miliarde pixeli, realizata de robotul Curiosity pe planeta Marte
NASA a realizat o panorama de 1,3 miliarde pixeli a unei parti a planetei Marte prin intermediul a aproape 900 de fotografii efectuate de camerele robotului Curiosity.
Hidrosind, despre insolventa Hidroelectrica: Singurele masuri foarte vizibile luate de administratorul judiciar au fost impotriva salariatilor
Tribunalul Bucuresti va hotari pe 26 iunie inchiderea procedurii insolventei, arata sindicatul Hidrosind intr-un comunicat de presa. Potrivit reprezentantilor sindicatului, dupa aceasta data actionarii Hidroelectrica, cei care au solicitat intrarea in insolventa, sunt obligati sa faca o analiza serioasa a masurilor luate in aceasta perioada si asupra consecintelor insolventei Hidroelectrica. Hidro
Wimbledon: Adrian Ungur, eliminat in primul tur de Benoit Paire
Adrian Ungur a parasit turneul de la Wimbledon inca din primul tur, sportivul din Romania fiind invins de Benoit Paire, din Franta. Cap de serie numarul 25, Paire s-a impus in patru seturi.
Ce facem cu animalul de companie pe perioada concediilor - reguli de transport cu avionul si posibilitati de plasare in pensiunile pentru animale
A venit perioada concediilor, iar pentru posesorii de animale de companie faptul ca vor lipsi cateva saptamani de acasa reprezinta o mare problema. Daca nu se ofera niciun prieten sa gaduiasca patrupedul pe perioada vacantei, o solutie pot fi hotelurile/pensiunile pentru animale. Aici pretul de cazare pe noapte variaza intre 20 si 120 lei pe noapte. O alta solutie ar fi sa luati micul prieten in v
Şi-a FOTOGRAFIAT 300 de prieteni necunoscuţi de pe FACEBOOK, la ei acasă| GALERIE FOTO
O tânără din Statele Unite, fotografă de meserie, a făcut din lista de prieteni de pe Facebook, un proiect personal. Din cei aproape 700 de prieteni pe care îi avea în listă când a decis că e cazul să îi cunoască personal, a...
Pământul NU NE MAI CUPRINDE. Fotografii incredibile care dovedesc că lumea este suprapopulată
Până în 2100, se estimează că populația planetei va ajunge la 11 miliarde de locuitori.
Victor Ponta conduce celula de criză privind accidentul din Muntenegru. Guvernul poate decreta zi de doliu național
Premierul Victor Ponta a transmis azi condoleanțe familiilor victimelor implicate în Muntenegru și a anunțat că Guvernul va întreprinde toate verificările necesare pentru a constata dacă firma implicată în organizarea...
Quentin Tarantino va primi premiul Lumière 2013
Regizorul Quentin Tarantino va fi distins anul acesta cu premiul pentru întreaga carieră la cea de-a cincea ediție a Lumiere Grand Film Festival.
TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU. Titus Corlățean și Raed Arafat au ajuns la Podgorica
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlăţean, a fost primit de preşedintele Republicii Muntenegru, Filip Vujanović, imediat după sosirea sa la Podgorica, informează un comunicat al MAE remis EVZ.
Accidentul din Muntenegru. "Goana după profit poate avea repercusiuni fatale"
Accidentul din Muntenegru, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 19 români, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toţi operatorii de turism din România, apreciază Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS).
MENAJERIE la borcan. Un milion de specii conservate în alcool la Muzeul de Istorie Naturală din Berlin | GALERIE FOTO
Muzeul de Istorie Naturală din Berlin deține o colecție impresionantă de specii de animale conservate în borcane cu alcool. Vizitatorii muzeului pot admira 276.000 de borcane în care există un milion de mostre.