sâmbătă, 4 iunie 2011

Botoşani, Botoşani - 4 iunie

Posted: 04 Jun 2011 08:51 AM PDT
Posted: 03 Jun 2011 09:32 PM PDT
Grecia, măturată de un nou val de măsuri de austeritate: "Executivul socialist de la Atena negociază un nou acord de asistenţă financiară cu creditorii externi. Populaţia va trebui să facă faţă, în schimb, altor măsuri de reducere a cheltuielilor publice."
Posted: 03 Jun 2011 01:52 PM PDT
Comisia Europeana, acuzata ca risipeste milioane de euro, din banii contribuabililor, pe avioane private si vacante de lux pentru angajatii sai: "Comisia Europeana a fost acuzata ca risipeste banii contribuabililor pe calatorii de lux si avioane private pentru comisarii sai, in timp ce statele membre UE lupta cu austeritatea. O ancheta a Biroului de Jurnalism de Investigatie din Londra, realizata intre 2006 si 2010, releva ca executivul UE a cheltuit 7.5 milioane de euro pe avioane private, petreceri exclusiviste, cadouri si vacante de lux pentru uzul comisarilor sai. Raportul a fost dat publicitatii dupa ce Comisia a cerut o crestere a bugetului de anul viitor cu 4,9%."
Posted: 03 Jun 2011 09:27 AM PDT
Traian Băsescu face o vizită oficială în Anglia.: "Presedintele Traian Basescu va face, luni si marti, o vizita oficiala in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, la invitatia Guvernului Majestatii Sale, informeaza Presedintia.
'In cadrul vizitei, seful statului roman va avea convorbiri oficiale cu premierul britanic, David Cameron, si o intrevedere cu Speakerul Camerei Comunelor, John Bercow. Programul vizitei cuprinde, de asemenea, si participarea la o masa rotunda cu oamenii de afaceri din City-ul londonez, sustinerea unei ..."

Posted: 04 Jun 2011 08:39 AM PDT
Zeci de persoane participa la Marsul pentru normalitate, contra manifestarilor publice homosexuale: "Cateva zeci de persoane participa, sambata, la Marsul pentru normalitate organizat de Noua Dreapta, acestea aratandu-si opozitia fata de manifestarile publice homosexuale. Actiunea este autorizata pentru intervalul orar 11.00 - 14.00, pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Patriarhiei (Piata Unirii)."
Posted: 04 Jun 2011 07:46 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:46 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:45 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:45 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:43 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:42 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:41 AM PDT
DELTA | Tulcenii spun ca ne-au batut, pentru ca am fost tari in gura.| Dulca, mat tactic la Popovici.: "Antrenorul lui Delta Tulcea, Cristi Dulca a declarat la finalul partidei cu FC Botoşani (7-2) ca rezultatul obţinut pe Stadionul Municipal, este datorat în mare parte,declaraţiilor făcute înaintea meciului, prin care Cristi Popovici, ar fi afirmat că va învinge Tulcea cu juniori şi rezerve.

“A fost un parcurs foarte bun şi sperăm ca la anul să ne batem real pentru promovare. Vă spun sincer, pe mine şi pe echipă ne-au motivat declaraţiile care le-au dat cei de la Botoşani că folosesc juniorii, că vor să bată Delta Tulcea cu juniorii, suntem o echipă care am fost respectată prin jocurile pe care le-am făcut, prin rezultate bineînţeles. Acum fiecare îşi face strategia lui.

Dar faptul că au declarat cei de la Botoşani că vor intra cu juniorii şi ne vor bate, ceea ce nu s-a întâmplat, ne-a motivat foarte mult. Nu pot să comentez jocul celor de la Botoşani, pentru că fiecare îşi pregăteşte echipa cum ştie mai bine”a spus Dulca

_____________

Cristi Dulca: “FC Botosani a ramas descoperita in aparare din cauza tacticii”


“Ei au condus 1-0. Acum nu vreau să vorbesc despre tactica adoptată, cu trei vârfuri de atac, au rămas descoperiţi în apărare pe anumite momente, am ştiut să speculăm acest joc cu trei fundaşi la un moment dat şi am reuşit să câştigăm. Nu sunt prea multe de spus. E ultima etapă, s-a încheiat campionatul, care a fost unul bun în liga a doua”, a marturisit Cristi Dulca.

.

.
"
Posted: 04 Jun 2011 07:41 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:39 AM PDT
Pleidă de goluri în poarta lui FC Botoşani la final de sezon - GALERIE FOTO: "FC Botoşani a înregistrat cea mai usturătoare înfrângere din ultimii doi ani în faţa echipei Delta Tulcea, într-un meci disputat pe teren propriu şi în care au fost marcate nu mai puţin de 10..."
Posted: 04 Jun 2011 07:39 AM PDT
FCBT | POPOVICI: “Meci spectacu- los, dar nu pentru noi”.| Listaru pus pe lista neagra.| Nu se mai fac disponibilizari.: "

“Meciul a fost spectaculos, insa nu pentru noi”.


Tehnicianul Cristi Popovici a declarat la finalul meciului pierdut ruşinos cu scorul de 3-7 in fata Deltei Tulcea, că acest rezultat, va fi probabil de neuitat pentru fotbalistii sai, şi îi va motiva în meciurile viitoare.

” Din păcate noi ne-am propus să fie spectaculos dar, speram ca poate la sfârşit să putem câştiga noi. Îmi pare rău că a degenerat aşa meciul într-un rezultat foarte mare drastic. Aşa noi ne-am asumat riscul acesta chiar dacă noi câştigam acest joc, nu putea să coborâm de pe locul 7, de aia şi Listaru a apărat a intrat în poartă, a jucat Duracell titular, am încercat să folosesc jucătorii care au evoluat mai puţin. Din păcate, rămân cu regretul acesta că scorul a fost prea mare“, a spus Cristi Popovici.

____________

Sexy-Listaru pus pe lista neagra de Popovici.


“Era normal să îi dau şi lui Listaru o şansă dacă meciul era fără miză, punctele nu mai contau. La scorul acesta este lesne de înţeles ca nu mai satisfacut? Noi l-am încurajat toţi şi i-am zis că nu o să îi reproşeze nimeni nimic, să încerce să facă lucrurile cât mai bine în poartă.

Totuşi s-a antrenat jumătate de an cu noi, cu portari cu experienţă, cu Prisacă, cu Lăzăreanu, din păcate, poate a fost prea emoţionat sau pur şi simplu atât a putut, pentru că, cam tot ce a fost pe poartă, a fost mort”a spus Popovici

____________

Deocamdata nu mai e disponibilizat nimeni.


“Cine o să rămână, cine nu, asta e în funcţie de ce jucători putem aduce, am făcut liste de jucători. Le-am spus la fiecare dintre ei, că nu puteam să anunţ, mai ales după rezultatul acesta, care rămâne, care pleacă, tu pleci, tu rămâi, tu de mâine nu mai vii. Ei o să mă sune, comunic fiecăruia situaţia lui şi încercăm să vedem ce jucători mai putem aduce, cum putem întări lotul pentru că am arătat clar returul acesta că dacă nu aduci jucători de valoare, este greu să ai rezultate bune”, a precizat Cristi Popovici

.

.
"
Posted: 04 Jun 2011 07:38 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:37 AM PDT
Popovici: Acest rezultat pe unii jucători o să îi marcheze toată viaţa: "Cristian Popovici a declarat la finalul meciului pierdut ruşinos cu scorul de 3-7, că pentru unii jucători care îşi doresc o carieră fotbalistică, acest rezultat, va fi probabil de neuitat şi îi..."
Posted: 04 Jun 2011 07:37 AM PDT
Antrenor Tulcea: Ne-au motivat declaraţiile dinaintea meciului, că ne bat cu juniorii: "Cristian Dulca, antrenorul formaţiei Delta Tulcea, a declarat la finalul partidei dintre FC Botoşani şi gruparea sa, că rezultatul obţinut pe Stadionul Municipal, este datorat în mare parte,..."
Posted: 04 Jun 2011 07:36 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:36 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:35 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:35 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:34 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:33 AM PDT
Posted: 04 Jun 2011 07:32 AM PDT
CLASAMENT | FC Botosani incheie sezonul 2010-2011 pe locul 7. | REZULTATE “30″: "
FC Botosani a terminat relaxat pe locul 7

.

Farul Constanţa Astra II Ploieşti 0:3

Viitorul Constanţa - FC Snagov 2:1

FC Botoşani Delta Tulcea 3:7

Ceahlăul Piatra-Neamţ – Steaua II 0:1

CS Otopeni – Concordia Chiajna 1:1

Juventus – Gloria Buzău 2:1

Dunărea Galaţi – Săgeata Năvodari 3:0

CF Brăila – Dinamo II Bucureşti 5:2

.

.
"
Posted: 04 Jun 2011 07:28 AM PDT
Turul Ciclist al României trece prin Botoşani în zilele de 6 şi 7 iunie: "
În perioada 4-11 iunie, se va desfăşura a 48-a ediţie a competiţiei internaţionale „Turul Ciclist al României”. Şi în acest an, va continua tradiţia includerii judeţului Botoşani pe harta competiţiei, astfel încât poliţiştii vor fi angrenaţi în asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier în zona arterelor de circulaţie tranzitate de concurenţi.

"
Posted: 04 Jun 2011 07:28 AM PDT
VOLEI | LACAT la PRO VOLEI! Din toamna nu mai aveam echipa in Liga I.| Buhaianu renunta definitiv.: "

POZA DE ARHIVA – A fost odata o echipa frumoasa

După un sezon pe prima scenă a voleiului românesc în care a reuşit să se claseze pe locul 7, Pro Volei este ca si desfiintata, din cauza lipsei banilor, renuntandu-se deja la locul din prima liga. Cătălin Buhăianu, cel care s-a ocupat până acum de destinele echipei a renunţat definitiv şi spune că nu revine asupra deciziei.

„Sper va voleiul în Botoşani să nu dispară. O echipă făcută astăzi, mâine, din lipsă de fonduri s-ar putea să nu mai existe. Spiritul trebuie să rămână. O echipă, în Botoşani trebuie să rămână indiferent de nivelul competiţiei în care se va încrie. Mie nu îmi rămâne decât amintirea că am putut face o echipă de divizia A, am luat contact cu lumea bună a voleiului românesc iar de aici în colo urez succes celor care vor avea curajul să se înhame la această treabă.

Pentru a asigura o continuitatea vis-a-vis de ceea ce s-a făcut la Botoşani trebuie să fie cineva dispus să investească în echipă”, a spus Cătălin Buhăianu

____________

Buhaianu e suparat pe Consiliul Judetean si pe privati.


„Am declarat, îmi menţin poziţia. Când o să găsim o mai mare deschidere a agenţilor economici şi un sprijin mult mai consistent din partea chiar şi a Consiliului Judeţean, probabil se va putea regândi o nouă performanţă la Botoşani, de primă ligă”, a spus Buhaianu.

____________

Pro Volei va renunţă la locul din divizia A


„Nu ştiu ce se va întâmpla cu locul echipei în divizia A. Probabil cei de la federaţie vor decide. Nu poate fi vândut. Se pot face fuziuni dar în niciun caz vânzare. Sunt reglementări ale federaţiei cuprinse în statutul şi regulamentul de organizare referitor la astfel de situaţii”, a mai precizat Cătălin Buhăianu.

___________

Aproape toate jucătoarele părăsesc echipa.


Crina Hosu şi Andreea Ispas au semnat cu Ştiinţa Bacău

Ivana Dinic, Milica Trojancevic şi Tijana Burmaz s-au întors în Serbia

Aina Covrig este în negocieri cu CSV Blaj

Laura Mastahac şi Roxana Lupu sunt libere de contract şi încă nu şi-au găsit echipe

.


.
"
Posted: 04 Jun 2011 07:26 AM PDT
ETAPA 30 | SEXY-LISTARU show: FC Botosani – Delta Tulcea 3-7.| Dubla Sandu si gol Vasvari.: "FC Botosani – Delta Tulcea……3-7

Au marcat: Edy Sandu (5, 44), Vasvari (65) | D. Florea (8, 14-pen, 32), Scarlat (50), Caju (60), Cucu (80), Radu (87)


Spectatori300-400 (socant)

Teren: excelent

Vreme: frumoasa (25 grade)

Arbitri: Ionut Anghelinei (Galati) – Iulian Szekely (Cluj), Ionuţ Câmpeanu (Cluj)

FC Botosani: - antrenor Cristi Popovici

Listaru

_______

Patache

Tincu (cpt)

D. David

Atudorei


_______

Vrabie

Vaşvari

Spiridon

Şt. Nicolae (60 Borostean)


_______

Homneac (46 Porfireanu)

Ed. Sandu (55 Marius Matei)


Rezerve: Prisacă, Halip, Ţabără, Boroştean, M. Matei, Patrichi, Porfireanu

__________

Delta Tulcea: Samoilă – Peteleu (62 Postelnicu), Scarlat, Soporan, Cucu - Ionescu, Vajda, Oae, Caju - Henry şi Florea (62 Radu). Antrenor Cristi Dulca.

_____________

MECI – LIVE: Multumim Botosaneanul.ro, Liga 2.ro. Radio Iasi, BTonline.ro

  • min 5. - 1-0 GOOOL FC BOTOSANI | Eduard Sandu marcheaza. Vaşvari a pătruns pe partea stângă a intrat în careu şi i-a pasat lui Ed. Sandu care din 4 metri a împins mingea în poartă
  • min. 8 ‘ - 1-1 – GOOOL DELTA TULCEA - Daniel Florea inscrie dupa ce fundaşii botoşăneni l-au lăsat nemarcat în marginea careului, iar Listaru a ieşit greşit.
  • min. 14′ 1-2 – GOOOL DELTA TULCEA | Daniel Floreamarcheaza din penalty, dupa un fault in careu alui Tincu.
  • min. 17′ - OCAZIE MARE pentru FC ! Vrabie are o şansă uriaşă de a marca dar luftează din 4 metri deşi era nemarcat
  • min 32′ – 1-3 – GOOOL pentru DELTA TULCEA | Florearealizează hattrick-ul, după un şut de la 25 de metri.
  • min 45 - 2-3 – GOOOL pentru FC BOTOSANI !!! EDY SANDU a marcat din 4 metri, dupa o centrare alui Vrabie.
  • min 45+1′ - Final de repriza ! 3-2 pentru Delta Tulcea. Desi au carat de minge toata repriza atacand poarta tulceana, baietii lui Cristi Popovici au fost crunt pedepsiti de atacantul tulcean Florea care a reusit 3 goluri in “navodul” lui Sexy-Listaru (aflat la debut).

_________

  • min 46′ - Schimbare Homneac – Porfireanu (intra)
  • min 50′ - 2-4 – GOOOOL pentru DELTA TULCEA | Scarlat il pedepseste pe Sexy-Listaru si marcheaza din lovitură liberă de la 25 de metri.
  • min 58′ - Schimbare Edy Sandu – Marius Matei (intra), Stefan Nicolae – Borostean (intra)
  • min. 60′ – 2-5 – GOOOOOL pentru DELTA TULCEA | Caju a pătruns până în marginea careului şi stiti ce s-a intamplat… l-a învins pe SEXY-Listaru cu un şut plasat. Putinii suporteri sunt revoltati pe Sexy-Listaru si il vor afara.
  • min 65‘ - 3-5 – GOOOOOL PENTRU FC BOTOSANI | Vasvarirevine cu goooool…. Cap din 6 metri.
  • min 75′ – Roş-alb-albaştrii par total neinspiraţi pe acest final de meci. Puisorii schimbă pase haotice şi nu reuşesc să ajungă în preajma careului mare al oaspeţilor. Publicul este tot mai nemulţumit.
  • min 82′ - 3-6 – GOOOOL pentru DELTA TULCEA | CUCU a canta cu un gol in poarta lui SEXY-LISTARU.
  • min 87′ – 3-7 – GOOOOOL pentru DELTA Tulcea | Radu a marcat si el in poarta celebrului SEXY- LISTARU.
  • min 90′ - FINAL de meci si de campionat…. FC Botosani – Delta Tulcea 3-7. FC Botosani incheie ca de obicei jenant sezonul in fata proprilor suporteri, dupa un meci de povestit nepotilor facut de portarul Sexy-Listaru, care a fost gasit principalul vinovat de spectatori pentru infrangerea rusinoasa cu tulcenii.

.

___________

Ultrasii s-au dezbracat la bustul gol si l-au luat “la catrinca” pe Listaru.


Un grup de circa 16 de ultraşi botoşăneni, aflati in tribuna s-au dezbrăcat la bustul gol şi printre cunoscutele incurajari pentru echipa, acestia l-au luat in vizor si pe “Listaru, comisarul” pe care il taxeaza pentru cele 5 goluri incasate.

“Schimbaţi-l domnule pe portarul acesta. Nu am venit la Stadion să îşi bată joc de noi. Râde ţară întreagă de noi. Suntem proşti că mai venim pe stadion să vedem aşa bătaie de joc”