vineri, 30 noiembrie 2012

CNA a trimis Comisiei Europene o scrisoare privind Legea audiovizualului.

CNA a trimis Comisiei Europene o scrisoare privind Legea audiovizualului.: Cinci dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au trimis, vineri, Comisiei Europene, o scrisoare deschisa in care isi exprima ingrijorarea cu privire la Ordonanta de Urgenta de modificare a Legii audiovizualului, potrivit Mediafax.
Documentul este adresat membrilor CE Viviane Reding, vicepresedinte al Comisiei Europene, comisar european pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie, si Androulla Vassilliou, comisar european pentru educatie, cultura, multilingvism, ...

Paula Seling şi Cristi Minculescu, un duet excepţional/ VIDEO

Paula Seling şi Cristi Minculescu, un duet excepţional/ VIDEO:
Paula Seling şi Cristi Minculescu, două voci reprezentative ale scenei muzicale româneşti, au colaborat, pentru prima oară, iar rezultatul este extraordinar.
După aflarea veştii că fostul solist al trupei Iris va emigra în Germania, Paula Seling a făcut toate demersurile posibile pentru ca această melodie să fie realizată: “Când am aflat că pleacă, am spus că trebuie să vorbesc cu el, am regretat că pleacă”.
“Lumi paralele” este o piesă scrisă de însăşi Paula Seling, care a vrut cu orice preţ să colaboreze cu Minculescu. “Am scris întâi versurile, gândindu-mă la Cristi Minculescu, presupunând că tot ceea ce simte el în această perioadă are mare legătură cu ceea ce experimentăm toţi cei care ne-am născut în lumea asta ce se schimbă mai repede decât putem noi să percepem”, a declarat artista pentru jurnalul.ro. “I-am spus ‘Lumi paralele’, pentru că suntem două voci din zone diferite... În rest, cred ca versurile vorbesc singure“, a explicat Paula Seling.






Citeşte mai mult...

Analiză Tolontan: Cabliștii Au Căpătat în Ultimii Ani O Forță Disproporționată. Dețin și Canalul De Transmisie și Conținutul | Pagina de media – Petrişor Obae

Analiză Tolontan: Cabliștii Au Căpătat în Ultimii Ani O Forță Disproporționată. Dețin și Canalul De Transmisie și Conținutul | Pagina de media – Petrişor Obae: "“L-ați văzut pe Andrei Zaharescu? Purtătorul de cuvînt al guvernului a vibrat în epicentrul jenei, cuprins de evidența că nu are cum să descurce. Anumite situații se numesc fără ieșire pentru că sînt fără ieșire. Vocea oficială a Palatului Victoriei a încercat să explice jurnaliștilor cum a fost adoptată pe furiș o modificare prin Ordonanță de Urgență la Legea Audiovizualului.

“Informarea e una dintre componentele care fac posibilă democrația, iar guvernul României a părut interesat doar de o răfuială de piață.”"


Votaţi România la Miss Universe 2012!

Votaţi România la Miss Universe 2012!: S-a dat START VOT pentru Miss Universe 2012 ! Concurenta care primeşte cel mai mare număr de voturi se califica automat în TOP 16 !

Cațelul - pianist

​​VIDEO Microsoft ironizeaza comentatorii anti-Internet Explorer intr-un nou clip video

​​VIDEO Microsoft ironizeaza comentatorii anti-Internet Explorer intr-un nou clip video: Microsoft a realizat un clip prin care incearca sa combata comentatorii anti-Internet Explorer. Pentru producatorul de software, care si-a lansat cel mai recent browser odata cu Windows 8, noul clip este o parte a eforturilor de a face din Internet Explorer un browser cat mai relevant.

Şeful Google+ consideră Facebook drept o "reţea socială a trecutului" - IT > EVZ.ro

Şeful Google+ consideră Facebook drept o "reţea socială a trecutului" - IT > EVZ.ro: "Facebook nu mai corespunde cerinţelor lumii reale, consideră el, explicând că oamenii ar trebui să aibă posibilitatea să comunice doar cu prietenii lor, fără a implica în discuţie terţe persoane. Şi acestea ar trebui să fie discuţii "normale" şi nu fraze din 140 de simboluri, ca pe Twitter, a mai spus acesta cu ironie, relatează Agerpres.

În plus, responsabilul de Google+ a criticat mecanismele de afişare a publicităţii pe Facebook inserată la lista de prieteni, estimând că aceste metode nu sunt eficiente, deoarece nu satisfac necesităţile actuale ale utilizatorului."