luni, 7 mai 2012

8 mai. Istoria fetei de la pagina 3

8 mai. Istoria fetei de la pagina 3:   FATA DE LA PAGINA 3. Bianca Drăguşanu, Andreea Mantea, Roxana Ionescu (cunoscută şi ca „Mama Natură”) şi Laura Cosoi sunt doar câteva dintre fetele

Tiprigan: "Oamenii au suspiciuni, dacă se va merge pe principiul nepotismului"

Tiprigan: "Oamenii au suspiciuni, dacă se va merge pe principiul nepotismului": Reprezentanţii sindicatelor din educaţie au suspiciuni în ceea ce priveşte corectitudinea concursurilor pentru ocuparea posturilor în învăţământ.

Maria Ţirpigan, preşedintele SIP, susţine că ar fi trebuit să fie un singur...

O româncă i-a cucerit pe germani. Fiica saxofonistului Flavius Teodosiu are o voce superbă VIDEO

O româncă i-a cucerit pe germani. Fiica saxofonistului Flavius Teodosiu are o voce superbă VIDEO:
Fiica saxofonistului Flavius Teodosiu i-a cucerit din nou pe germani cu vocea sa, după ce, în urmă cu patru ani, Linda a ajuns în finala concursului “Germania caută un Superstar”, performanţă care a lansat-o în cariera muzicală.
De data aceasta, Linda Teodosiu a ajuns în semifinala concursului “The winner is...”, difuzat de postul Sat 1. Competiţia pune la bătaie cel mai mare premiu din istoria televiziunilor: un milion de euro. La ultima emisiune, piesa Lindei, “Forget you”, a fost foarte apreciată de juriu, iar solista s-a apropiat foarte mult de premiul cel mare. Românca are şansa să îl şi obţină pe data de 25 mai, când este programată finala.
Cine este Linda Teodosiu
Linda Teodosiu s-a născut la Koln, în Germania, la data de 19 septembrie 1991. Tatăl ei este un saxofonist român, stabilit în această ţară. Linda a aparut în emisiunea lui Dan Bitmann, “Dănuţ SRL”, în aprilie 2007, fiind însoţită de tatăl ei şi a impresionat prin talentul şi vocea sa frumoasă şi puternică. În prezent, la numai 20 de ani, ea face furori în cadrul concursului “The winner is...”, spectacol extrem de apreciat în Germania.


Citeşte mai mult...

Mihai Trăistariu face 45.000 de euro în campania electorală

Mihai Trăistariu face 45.000 de euro în campania electorală: Cântăreţul va susţine, în perioada 8 mai – 8 iunie, 38 de concerte, în urma cărora va strânge nu mai puţin de 45.000 de euro, scrie Click.

Reporteri fără Frontiere: Un jurnalist este ucis la fiecare cinci zile

Reporteri fără Frontiere: Un jurnalist este ucis la fiecare cinci zile: Din 1 ianuarie, un jurnalist afost ucis la fiecare cinci zile în întreaga lume, potrivit unui comunicat al organizaţiei Reporteri fără Frontiere, remis Le Monde,