marți, 6 noiembrie 2012

FOTO. Prima fotografie a lui Obama după victorie, VIRALĂ în 22 de minute.

FOTO. Prima fotografie a lui Obama după victorie, VIRALĂ în 22 de minute.: O fotografie in care presedintele Barack Obama o imbratiseaza pe sotia sa Michelle, postata pe contul de Twitter la scurt timp dupa ce s-a aflat ca a fost reales, a devenit cea mai populara postare pe aceasta retea de socializare a tuturor timpurilor, in numai 22 de minute, potrivit digi24.ro.
Poza deja a fost redifuzata pe Twitter de peste un sfert de milion de ori, iar 72.000 de oameni au marcat-o ca 'favorita", scrie buzfeed.com.
Presedintele Barack Obama a fost reales pentru un mandat ...

Cerşetor mort de frig la Genova

Cerşetor mort de frig la Genova:
Probabil frigul este una dintre cauzele morţii românului de 42 de ani, fără domiciliu stabil, găsit pe 30 octombrie la Genova, în cartierul Nervi, de un operator ecologic.
Bărbatul era fără viaţă lângă casa sa din carton şi pături, obişnuitul refugiu de urgenţă care probabil nu a fost suficient pentru a-l ţine la adăpost de temperaturile rigide din aceste ultime zile. Pe timpul nopţii termometrul a arătat din nou valori foarte joase şi se crede că omul străzii nu a rezistat frigului.

Andreei Raicu îi place TENISUL. Ghici cu cine se IUBEȘTE?

Andreei Raicu îi place TENISUL. Ghici cu cine se IUBEȘTE?: Andreea Raicu a fost din nou cucerită. Are o relație de aproximativ o lună, iar apropiații spun că le stă foarte bine împreună.

Atenţie, Mircea Badea! Te paşte ceva rău!

Atenţie, Mircea Badea! Te paşte ceva rău!: După cum se ştie Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să oprească emisia posturilor Pro TV, Acasă, Antena 1 şi Kanal D cu 10 minute în intervalul 19.00 – 19.10 pentru încălcarea dreptului la demnitate umană şi limbaj...

GOOGLE le arată românilor cum să facă AVERE din publicitatea ONLINE

GOOGLE le arată românilor cum să facă AVERE din publicitatea ONLINE: Tinerii români pasionaţi de marketing şi publicitate online vor putea urma cursurile programului 'Online Marketing Academy' lansat de Google România.

Razboiul filmelor online. Seful asociatiei furnizorilor de internet insista: CNA, un organism platit din bani publici, fara abilitati in domeniul reglementarii internetului, nu ar trebui sa sesizeze Politia privind inchiderea unor site-uri

Razboiul filmelor online. Seful asociatiei furnizorilor de internet insista: CNA, un organism platit din bani publici, fara abilitati in domeniul reglementarii internetului, nu ar trebui sa sesizeze Politia privind inchiderea unor site-uri: Mihai Batrineanu, presedintele ANISP (asociatie care reprezinta furnizorii de internet), a declarat marti intr-un eveniment pe piata telecomunicatiilor ca CNA si-ar fi depasit atributiile prin decizia de a sesiza Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale. Adresandu-se presedintelui autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM), Batrineanu a spus: 'Daca considerati, domnule presedinte, cred ca ar trebui sa puneti lucrurile la punct". Oficialii ANCOM au precizat pentru HotNews.ro ca nu au nici un instrument legal pentru a interveni in aceasta situatie".

ALEGERI ÎN SUA: Site-uri, bloguri şi conturi Twitter de urmărit în timpul alegerilor pentru Casa Albă

ALEGERI ÎN SUA: Site-uri, bloguri şi conturi Twitter de urmărit în timpul alegerilor pentru Casa Albă: Alegerile prezidenţiale pot fi urmărite pe numeroase site-uri, conturi Twitter, bloguri şi aplicaţii pentru smartphones, relatează AFP, care prezintă o listă în acest sens.



"Fact-checkers" (care verifică valoarea de adevăr a afirmaţiilor): politifact.com evaluează declaraţiile celor două tabere cu ajutorul celebrului său "Truth-O-Meter", pentru a depista eventuale miciuni mai mici sau mai mari. Verificările pe care le-a efectuat în cursul campaniei din 2008 i-au adus un Premiu Pulitzer anul următor.
Umoristice: începând din 1996, Jon Stewart abordează actualitatea americană pe un ton plin de umor. Această emisiune, după care s-a inspirat Le Petit Journal în Franţa, l-a primit pe Barack Obama săptămâna trecută -http://www.thedailyshow.com.



Bucătarii de la Top Chef n-au fost pe gustul românilor. Au preferat “bucătăria turcească” din Suleyman

Bucătarii de la Top Chef n-au fost pe gustul românilor. Au preferat “bucătăria turcească” din Suleyman: DEBUT CU STÂNGUL. Marele debut TopChef, emisiunea culinară de la Antena 1 nu s-a ridicat peste serialele Suleyman Magnificul (Kanal D) și Pariu cu viața

Cocioaba din palatul plăcerilor. Un fost iepuraş dezvăluie SECRETELE murdare ale mogulului PLAYBOY | VIDEO

Cocioaba din palatul plăcerilor. Un fost iepuraş dezvăluie SECRETELE murdare ale mogulului PLAYBOY | VIDEO: Prefera să fie mereu înconjurat de femei, între 3 și 15 modele, una dintre ele sigur va fi invitată în dormitorul său mereu, iar celelalte vor trece prin patul său din când în când, chiar dacă el este precum un pește mort!...

Intangibilii din TVR

Intangibilii din TVR: În plin proces de restructurare, peste 330 de persoane şi-au găsit locul pe o listă ce-i scuteşte de evaluare