duminică, 17 aprilie 2011

Care sunt programele de MBA oferite pe piaţa românească de educaţie în business

Care sunt programele de MBA oferite pe piaţa românească de educaţie în business: "A patra ediţie a Top MBA - singurul clasament de acest tip din România - centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi ierarhizează şcolile în funcţie de gradul de satisfacţie al absol­venţilor faţă de programul pe care l-au terminat.

Luni seara sunt decernate premiile UNITER

Luni seara sunt decernate premiile UNITER: "Premiile Uniunii Teatrale din Romania (UNITER) vor fi decernate, luni seara, in cadrul galei care va fi transmisa in direct pe TVR 1, Radio Romania Cultural, www.tvr.ro si www.uniter.ro. Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca este nominalizat la categoria "cel mai bun spectacol" cu doua spectacole - "Leonce si Lena" si "Strigate si soapte", alaturi de Teatrul National de Bucuresti cu piesa "Livada de visini"."

Sacrificiile primului român licenţiat în jurnalism.

Sacrificiile primului român licenţiat în jurnalism.: "Asociatia Romana de Istorie a Presei (ARIP) a instituit, la Constanta, in cadrul Congresului national de istorie a presei, Premiul national pentru jurnalism 'Nicolae Sever Carpinisan'. Distinctia s-a acordat la 111 ani de la nasterea primului roman licentiat in jurnalism. La eveniment a fost prezenta, alaturi de oameni de presa sositi din toata tara, prof.dr. Letitia Opreanu, fiica jurnalistului Carpinisan, care are o poveste incredibila de viata.
Nicolae Carpinisan s-a nascut pe 6 ianuarie ..."

Judeţul Botoşani pe primele locuri la Made for Europe!

Judeţul Botoşani pe primele locuri la Made for Europe!: "

În perioada 15-17 aprilie 2011, s-a desfăşurat etapa naţională a concursului Made For Europe, la Piatra Neamţ
"

Cu OVIDIU ANICULĂESE despre "generaţia obsedată de eliberare"

Cu OVIDIU ANICULĂESE despre "generaţia obsedată de eliberare": "Ovidiu Aniculăese este profesor la unul dintre cele mai bune licee din judeţul Botoşani. I-am oferit rubrica Botoşăneanul Zilei graţie unui interviu pe care, în urmă cu un an, profesorul de la Colegiul Naţional "A.T.Laurian" l-a acordat unui elev, Alexandru..."

Les tornades restent meurtrières aux Etats-Unis

Ion Caramitru: "Revoluţia mea nu a reuşit"

Ion Caramitru: "Revoluţia mea nu a reuşit": "În ziua Galei UNITER, amfitrionul Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional vorbeşte, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, despre relaţia cu Securitatea, dosarul de reţea de la CNSAS, Revoluţia ratată şi mistificările..."

Video: Melodia pe care o va interpreta George Michael la nunta regală este un cover Stevie Wonder - Mediafax

Melodia pe care o va interpreta George Michael la nunta regală este un cover Stevie Wonder - Mediafax:
"Cântăreţul George Michael a dezvăluit că melodia pe care o va interpreta la nunta prinţului William cu Kate Middleton este un cover al piesei 'You and I', cântată în original de Stevie Wonder în 1972."



Judeţul Botoşani pe primele locuri la Made for Europe!

În perioada 15-17 aprilie 2011, s-a desfăşurat etapa naţională a concursului Made For Europe, la Piatra Neamţ. În concurs au fost înscrise peste 90 de  de produse finale realizate în cadrul proiectelor de cooperare europeană.
Judeţul Botoşani a fost reprezentat de elevi de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Botoşani, Şcoala “Mihai Kogălniceanu” Nr. 8 Dorohoi, Grupul  Scolar Industrial Bucecea şi Şcoala cu clasele I-VIII Româneşti.
Concurenţii botoşăneni au obţinut cu toţii premii, impresionând  juriul cu site-ul, minidicţionarul, calendarul şi cartea cu poveşti din proiectele lor.
 Iacob Madalina a obţinut locul I, Vasilache Laura- locul II, Toma Mihai-locul III, iar Rinder Lavinia-mentiune.
Pe lângă un concurs bine planificat, concurenţii au avut parte de trei zile excepţionale, organizate până la cel mai mic detaliu de gazdele din Piatra Neamţ.

Mădălina Iacob.

Cei mai răi şefi din lume din toate timpurile. Cum se poartă cu angajaţii Naomi Campbell sau James Cameron

Cei mai răi şefi din lume din toate timpurile. Cum se poartă cu angajaţii Naomi Campbell sau James Cameron: "Un site american de ştiri publică o listă cu cei mai răi şefi din lume. 'Dacă eşti într-o funcţie de conducere, ia o aminte cu ce nu trebuie să faci. Dacă eşti angajat, fii recunoscător că nu ai ca şef una dintre aceste persoane', scriu jurnaliştii de la Bussiner Insider. 'Lista neagră' nu-i exclude pe regizorul James Cameron sau pe modelul Naomi Campbell.

"

Gala premiilor UNITER 2011, transmisă în direct pe TVR 1 şi TVR HD. Vezi aici care sunt nominalizările pentru această ediţie

Gala premiilor UNITER 2011, transmisă în direct pe TVR 1 şi TVR HD. Vezi aici care sunt nominalizările pentru această ediţie: "Ediţia din 2011 a galei premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER) va fi transmisă în direct, luni, de la ora 21.00, pe TVR 1 şi TVR HD, informează televiziunea publică.

"