joi, 2 mai 2013

La ce s-au uitat românii de 1 mai la televizor. Care au fost cele mai vizionate emisiuni de Ziua Muncii

La ce s-au uitat românii de 1 mai la televizor. Care au fost cele mai vizionate emisiuni de Ziua Muncii: AUDIENȚE. Serviciul Român de Comedie și Știrile Pro TV au fost cele mai urmărite programe de televiziune de 1 Mai. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare,

Clubul Român de Presă, de 3 mai: Mass-media trebuie să se relanseze prin jurnalism creativ şi management inspirat

Clubul Român de Presă, de 3 mai: Mass-media trebuie să se relanseze prin jurnalism creativ şi management inspirat: Jurnalismul creativ şi managementul inspirat trebuie să fie căile de relansare ale mass-media româneşti, 3 mai fiind un bun moment simbolic pentru exprimarea publică a acestor obiective, se spune în mesajul Clubului Român de Presă (CRP) cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei.





Atelier de încondeiat ouă, la Zaragoza

Atelier de încondeiat ouă, la Zaragoza:
Păstrarea identităţii culturale şi a tradiţiilor strămoşeşti este unul din obiectivele de căpătâi ale Asociaţiei „Rumanos sin Fronteras". Toate activităţile noastre ce includ copiii încearcă să aibe un rol educativ. Marți, 30 aprilie, s-a desfăşurat o nouă etapă a Proiectului ”2013- Anul Copilului în Zaragoza” prin organizarea unui atelier de încondeiat de ouă, atelier ce s-a bucurat de un mare succes participând peste 50 de copii din cadrul comunităţii româneşti din Zaragoza, Spania.

Atelierul organizat de Asociaţia "Rumanos sin Fronteras" mai cuprinde o etapă, vineri 3 mai, datorită numărului foarte mare de copii dornici să participe. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia ”Rumanos sin Fronteras” în colaborare cu profesorii LCCR Zaragoza, Condruț Lucian şi Giurgiu Ligia.

"Aceste ateliere tematice organizate de Asociaţia noastră doresc să stimuleze creaţia copiilor, să se păstreze viu contactul cu civilizaţia şi cu tradiţiile româneşti şi nu în ultimul rând este o cale de socializare între membrii comunităţii româneşti din Zaragoza.
Această nouă etapă a proiectului nostru "2013- Anul copilului în Zaragoza" ne-a dovedit că eforturile noastre nu sunt în zadar, copiii plecând satisfăcuţi de munca lor şi cu zâmbetul pe buze şi pentru noi asta e cea mai mare răsplată.
Ţin

Citeşte mai mult...

Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct la "Happy Hour" de Omul Baterie - Mediafax

Cătălin Măruţă şi echipa sa au fost curentaţi în direct la "Happy Hour" de Omul Baterie - Mediafax: "Sosit în platoul show-ului de la Pro TV la invitaţia "Happy Hour", sârbul care a intrat deja de două ori în Cartea Recordurilor pentru abilităţile sale fantastice a reuşit să îi şocheze pe toţi. Invitaţii lui Cătălin Măruţă, doamna Bamboi, Sissoko de la "MasterChef", nea Marin şi Rică Răducanu au fost de-a dreptul şocaţi să vadă cum Omul baterie sfidează orice lege a naturii şi mânuieşte după cum vrea el curentul electric. "

'via Blog this'

Cântăreaţa Antonia, deportată din SUA

Cântăreaţa Antonia, deportată din SUA:
Cântăreaţa Antonia, una dintre cele mai frumoase şi mai apreciate artiste din România, pare să aibă o viaţă liniştită, dar trecutul ei este ceva mai tumultuos.
Antonia a petrecut o bună parte din viaţa sa în SUA, cântăreaţa crescând acolo, alături de părinţii săi, după ce aceştia au emigrat.
Tom Boxer, cel care a lansat-o în lumea muzicală, a dezvăluit că ea a fost arestată şi deportată.
A fost încătuşată şi urcată în avion
Incidentul s-a petrecut în adolescenţa Antoniei. Solista, care era împreună cu mama ei, a fost încătuşată şi urcată în avion, primind şi interdicţia de a mai vizita Statele Unite ale Americii. “A fost deportată. Mi-a spus că nu avea actele în regulă şi a prins-o poliţia americană şi a trimis-o în România. Ştiu că ea nu se poate întoarce în SUA”, a dezvăluit artistul, citat de wowviz.ro.
Citeşte mai mult...

Maia Morgenstern: În limba ebraică, Paşte – Pesah, se traduce mai exact "A sări peste" - Teatru > EVZ.ro

Maia Morgenstern: În limba ebraică, Paşte – Pesah, se traduce mai exact "A sări peste" - Teatru > EVZ.ro: "Cele zece sunt practic aceleaşi în toate confesiunile, până la urmă pilonii civilizaţiei şi ai umanităţii: să nu furi, să nu ucizi, să nu minţi, să respecţi pe tatăl şi pe mama ta… «Mai avem una. Respectă legea locului unde trăieşti!» Asta se traduce prin a respecta locul unde trăiesc, unde îmi cresc copiii, unde îmi câştig existenţa.

Sunt cetăţean român, sunt evreică, trăiesc la confluenţa acestor două culturi, acestor două forme de energie, atât de intense, atât de paradoxale. Sunt aici, trăiesc aici, visez aici, îmi cresc copiii aici, mă zbat aici, plâng, râd aici”, a spus Maia Morgenstern, "

'via Blog this'

VIDEO CNN difuzeaza incepand cu 23 mai emisiunea cu Traian Basescu despre Portul Constanta. Basescu: Avand mandria ca am fost capitan la bordul unui vas de 306 metri, gasesc resursele pentru a ramane puternic exact in aceasta perioada a vietii mele

VIDEO CNN difuzeaza incepand cu 23 mai emisiunea cu Traian Basescu despre Portul Constanta. Basescu: Avand mandria ca am fost capitan la bordul unui vas de 306 metri, gasesc resursele pentru a ramane puternic exact in aceasta perioada a vietii mele: Postul american de televiziune CNN va difuza incepand cu 23 mai o emisiune despre Portul Constanta, in cadrul seriei de emisiuni "The Gateway", la realizarea careia a participat presedintele Traian Basescu, imagini din timpul filmarilor fiind deja postate pe site-ul CNN. Jurnalista Becky Anderson s-a intalnit cu presedintele Basescu, fost capitan de nava, pentru a discuta despre planurile acestuia de viitor in privinta Portului Constanta, prezentat drept "cel mai mare port de la Marea Neagra" si un "important punct de tranzit care leaga Europa de Est de Transcaucazia, Asia Centrala si Extremul Orient".