marți, 31 mai 2011

Irinel negociază intens

Irinel negociază intens: "Recent, avocații Monicăi, spuneau că doamna Columbeanu a acceptat să ajungă la un punct comun cu soțul său, Irinel, și să împartă custodia copilului.Pentru că își dorește foarte mult să își crească fata, omul de afaceri este la..."

Eroisme la Realitatea TV - Opinii - HotNews.ro

Eroisme la Realitatea TV - Opinii - HotNews.ro: "Manualele de jurnalism admit exagerarea ca mijloc de persuasiune, atunci când ziaristul vrea să sensibilizeze publicul sau să tragă un semnal de alarmă. Aceleaşi manuale recomandă moderaţie şi echilibru în prezentarea unor subiecte delicate cum sunt gesturile extreme ca suicidul, automutilarea etc. Certată rău cu orice moderaţie, Realitatea TV şi-a găsit tocmai în acestea ilustrarea tezei cu care îşi dopează neîncetat publicul: că trăim într-o dictatură oribilă, că suntem la marginea prăpastiei, că nu mai există nicio şansă ş.a.m.d."

Video: Trupa de Teatru Catharsis - Fata din Manuscris

Jos Naşu'!.

Jos Naşu'!.: "Retrogradarea celor doua echipe din Banat si din Transilvania, Poli Timisoara si Gloria Bistrita, reprezinta ultima marsavie pe care o putea face presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Este complet aiurea ca el sa decida, in birou, soarta echipelor, nu jocul rezultatelor. Si asta cu atat mai mult cu cat nu Federatia Romana de Fotbal este organizatorul Ligii I, ci Liga Profesionista de Fotbal.
Insa Federatia condusa de Mircea Sandu nu tine cont nici de rezultate, nici de ..."

Oana Zăvoranu își amenință mama: ”Eu o să te îngrop diavol ce ești!”

Oana Zăvoranu își amenință mama: ”Eu o să te îngrop diavol ce ești!”: "Telenovela Oana și Mărioara Zăvoranu și-a mai consumat astăzi încă un episod. Cele două femei, care au intrat prin legătură telefonică în emisiunea lui Adrian Artene, de pe B1, au făcut schimb de o serie de replici..."

Lege in Australia: Cetatenii care injura vor fi amendati pe loc

Lege in Australia: Cetatenii care injura vor fi amendati pe loc: "Statul australian Victoria urmeaza sa aprobe saptamana aceasta o noua legislatie prin care politistii vor putea sa dea amenzi de pana la 240 de dolari australieni (257 de dolari americani) persoanelor care folosesc cuvinte sau propozitii injurioase, transmite AFP. Victoria este statul aflat pe locul doi in celor mai populate regiuni din Australia."

​VIDEO Top 10 piese romanesti

​VIDEO Top 10 piese romanesti: "YA BB (Play & Win), Mi-e dor de noi (DJ Project feat. Giulia), All My People (Sasha Lopez), se afla in fruntea unui clasament muzical realizat de Trilulilu pentru saptamana aceasta. HotNews.ro va prezinta un top 10 piese romanesti, care cuprinde si cantece ale unor artisti precum Corina, Elena Gheorghe si Alessia.
​"

Incep probele de aptitudini si de limbi moderne, pentru admiterea in licee!

Incep probele de aptitudini si de limbi moderne, pentru admiterea in licee!: "In perioada 1-3 iunie se vor desfasura probele de aptitudini pentru admiterea in liceele vocationale si probele de limbi moderne pentru clasele cu profil bilingv. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean pe data de 4 se afiseaza rezultatele si, in aceeasi zi, se depun..."

Evaluarea naţională, pusă la punct de IŞJ Botoşani

Evaluarea naţională, pusă la punct de IŞJ Botoşani: "
Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a stabilit centrele de examen şi de evaluare pentru evaluarea naţională a elevilor de clasa a VIII-a. Daniel Bucătaru, purtător de cuvânt al IŞJ Botoşani, a declarat că anul acesta vor fi 19 centre de comunicare, 105 centre de examen şi 4 centre de evaluare.
"

Antenele si TVR isi revendica cele mai multe premii APTR in 2011. Printre premianti: Radu Tudor, Mihai Gadea, Titus Munteanu si Dan Bittman

Antenele si TVR isi revendica cele mai multe premii APTR in 2011. Printre premianti: Radu Tudor, Mihai Gadea, Titus Munteanu si Dan Bittman: "Radu Tudor si Dana Grecu, Mihai Gadea, Alessandra Stoicescu, Oana Stancu si Adrian Ursu, Dan Bittman si Titus Munteanu se numara printre premiantii Galei Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR) din 2011. Castigatorii anuntati luni seara au fost decisi de un juriu format din acad. Nicolae Breban, prof. dr. Manuela Cernat, realizatoarea Lucia Hossu Longin, prof. univ. Sorin Iliesiu, presedintele APTR Dan Necsulea si regizorul Dan Pita, dupa cum anunta TVR si Antena 3."

Oana Zăvoranu către mama sa:”Diavol mic, du-te la culcare!”

Oana Zăvoranu către mama sa:”Diavol mic, du-te la culcare!”: "Deşi s-au împăcat de curând, Oana şi Mărioara Zăvoranu au ajuns iar să se certe, să se jignească şi să se ameninţe în direct."

Cornețeanu și Imre, despre presă. Imre: Cei care scriu azi ştiri sunt ca producătorii de roşii şi castraveţi

Cornețeanu și Imre, despre presă. Imre: Cei care scriu azi ştiri sunt ca producătorii de roşii şi castraveţi: "
Despre presă cu fostul și actualul manager de la Adevărul Holding, azi la aceeași masă la Conferința Națională a Presei.
Peter Imre (actualul): ”Eu cred că cei care produc stiri, ziarele, revistele, sunt exact ca producătorii de roşii şi castraveţi care câştigă puţin, iar intermediarii iau cei mai mulţi bani“.
Răzvan Cornețeanu (fostul): “Ideea că-mi fac trust de presă ca să pot să mă protejez de procuratură sau să-l schimb pe Primul Ministru s-a perimat. (…) Nu întâmplător, ultima discuţie a mea cu Dinu Patriciu, transformată într-o ceartă pasională, s-a legat şi de acest personaj, SOV.
Ce au mai spus, în continuare:
Peter Imre:
  • Ştiu despre mafia agenţiilor de publicitate şi de presiunile agenţiilor de publicitate cu cât un trust e mai mic cu atât presiunea e mai uşor de făcut.
  • Dacă acum câteva săptămâni o agenţie şi-a permis să îşi retragă banii de publicitate pentru că presa şi-a permis să fie liberă, pentru că s-au scris lucruri de altfel justificate. Dacă acesta agenţie şi-a permis să facă asta cu un trust ca Adevărul Holding e clar că grupurile de media sunt la un nivel de chelner la care se comandă “spuneti-mi ce să scriu şi o s-o fac”.
  • În urmă cu câteva luni, am adunat marii distribuitori de presă din România şi i-am anunţat că le tai 2 procente şi toată lumea a sărit în sus. Pentru noi a însemnat o economie de 2 milioane de euro. După cum se poate observa, fără aceaşti bani distribuția nici nu s-a îmbunătăţit şi nici nu a scăzut.
  • Eu cred că cei care produc știri, ziarele, revistele, sunt exact ca producătorii de roşii şi castraveţi care câştigă puţin, iar intermediarii iau cei mai mulţi bani.
  • Spaţiul virtual face ca presa să devină independentă de orice fel de presiuni din partea agenţiilor de publicitate, din partea politicului s.a. Sunt convins că pe baza a ceea ce am dezvoltat în Adevărul Holding, foarte puţine produse ar trebui să fie neprofitabile, iar produsele adiacente pot face un grup media să trăiască bine şi fără banii din publicatate.

Razvan Cornețeanu: Nu întâmplător, ultima discuţie a mea cu Dinu Patriciu, transformată într-o ceartă pasională, s-a legat şi de acest personaj, SOV

  • Când discuţi despre valoarea brandului, discuţia se românizează, în bine şi în rău. Nicio altă ţară nu şi-a alterat brandurile de presă ca România. E normal ca valorile să fluctueze în funcţie de rezultate, dar e anormal să fie cioplite de către proprietari prin activităţi colaterale domeniului. (…) Ar trebui sa îl intrebăm pe Codruţ Şereş (…), pe Sorin Ovidiu Vîntu. (…) Nu întâmplător, ultima discuţie a mea cu Dinu Patriciu, transformată într-o ceartă pasională, s-a legat şi de acest personaj, SOV.
  • Ideea că-mi fac trust de presă ca să pot să mă protejez de procuratură sau să-l schimb pe Primul Ministru s-a perimat.
  • Primul element e usor de cuantificat: în ultimii trei ani, noutatea nu vine din dispariţia EBITDA, ci a faptului că produse media au început să fie cumpărate după ureche.
  • În special bancherii au aceste idei preconcepute că din presă nu se pot face bani, ci se pierd bani. E o idee nocivă şi falsă. Exemple: Revista Capital a produs peste 10 ani de zile minim un milion de franci elveţieni net anual. Evenimentul Zilei în perioada lui Cornel Nistorescu era un exemplu de profit constant. Libertatea a generat, probabil, cele mai mari profituri din presa română, ajungând la peste 8 milioane de franci elveţieni în 2006. Alte exemple: ziarele de sport conduse de Ioaniţoaia şi Tolontan, Ziarul Financiar.
  • Constanţa care leagă aceste cazuri de succes – performanţa bine măsurată, poziţia 1, rareori pozitia 2 pe segmentul lor.
  • Faptul că spunem că o investiţie de 100 de milioane în media este enormă dovedeşte că noi gândim mic.
  • Care mai e valoarea businessurilor de media din România? Aceea pe care noi o dăm prin ce facem şi ce spunem.
  • Angajaţi oameni pentru suportul digital folosind produsele de presă scrisă că extensii ale acestor suporturi digitale.
  • Alegerile trec, managerii dispar şi proprietarii se plictisesc, dar jurnalistii şi oamenii de presa rămân.
  • Există trei elemente principale luate în calcul în evaluarea media: valoarea companiei în sine raportată la rezultatele financiare; pozitia strategică a companiei legată de cifrele de audienţă, tiraj etc; valoarea brandului, care a trezit mereu discuţii aparte.
"

968 de elevi ar putea primi bani de calculator. 200 au venit zero

968 de elevi ar putea primi bani de calculator. 200 au venit zero: "
968 de elevi botoşăneni sunt posibili beneficiari ai programului Euro 200. Iniţial, au fost depuse 1.060 de cereri, însă în urma anchetelor sociale au corespuns criteriilor de acordare a banilor de calculator doar 968 de elevi.
"

Şi în România, publicitatea a început să se mute pe internet. VEZI cifrele

Şi în România, publicitatea a început să se mute pe internet. VEZI cifrele: "Tot mai multe companii aleg să se promoveze pe site-uri. Valoarea pieţei de publicitate online din Romania a atins, în anul 2010, cifra de 86 milioane lei (20,4 miloane euro), în creştere cu o treime faţă de anul anterior, arată..."

Doi dintre sefii CJ si-au depus declaratiile de avere - Vezi din ce traiesc alesii!

Doi dintre sefii CJ si-au depus declaratiile de avere - Vezi din ce traiesc alesii!: "Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, s-a grabit sa isi completeze declaratia de avere si de interese, desi termenul este pana pe 15 iunie.

Potrivit declaratiei de avere actualizata, presedintele Consiliului Judetean Botosani..."