miercuri, 15 august 2012

Cei mai bogaţi scriitori din lume.

Cei mai bogaţi scriitori din lume.: Celebra revista Forbes a luat la puricat declaratiile de avere ale unor prozatori anglosaxoni, intocmind si un Top 10 al celor care au incasat cele mai grase cecuri in anul de gratie 2011. Nu se gasesc pe aceasta lista laureati ai Premiului Nobel, caci la mare cautare in ziua de azi nu par a mai fi capodoperele, ci scriitura ceva mai usurica. Pentru unii fericiti deci, literatura nu mai e doar o joaca de cuvinte, ci si un business imens cu cifre cu multe zerouri.
Money, money
'Medalia de ...

VIDEO Reportaj: Fenomenul Piteşti - Ce spun istoricii despre cel mai îngrozitor experiment ...

VIDEO Reportaj: Fenomenul Piteşti - Ce spun istoricii despre cel mai îngrozitor experiment ...: Reeducarea prin tortura care avut loc la Pitesti intre 1949-1951 a ramas drept cel mai teribil experiment realizat vreodata pe oameni in Romania. Istoricul Alin Muresan, teologul Radu Preda si preotul Jan Nicolae explica ceea ce s-a intamplat la Pitesti din punctul de vedere al specialistilor in domeniu. Vizioneaza acest reportaj pentru a afla mai multe despre Fenomenul Pitesti, da si cum au incercat comunistii sa-si ascunda urmele. - vezi si prima parte

Cineva sa-i opreasca pe ei. Pe Antonescu, Ponta, Iliescu, CTP

Cineva sa-i opreasca pe ei. Pe Antonescu, Ponta, Iliescu, CTP: Presedintele interimar Crin Antonescu merita suspendat pentru presiunile inadmisibile exercitate asupra Parchetului. A cere explicatii in regim de urgenta Parchetului pentru un sir de anchete justificate, asupra carora nu planeaza nici o suspiciune credibila de abuz, reprezinta o forma clara de interventie in mersul unor anchete penale. Voi comenta mai jos cateva aberatii emise de Crin Antonescu, Victor Ponta, Ion Iliescu, CTP si trompetele de la Antena 3.

"Citeşte cartea pentru că e despre sex şi droguri". Află ce iresponsabil a motivat aşa un elev

"Citeşte cartea pentru că e despre sex şi droguri". Află ce iresponsabil a motivat aşa un elev: Lecturile de vară pot fi o mare bătaie de cap, mai ales pentru elevii mai leneşi. Un tânăr american a fost prins încercând să trişeze chiar de către autorul cărţii.

Americancele au părăsit sala de gimnastică pentru o noapte în New York. Cum arată în rochii de seară campioanele olimpice - FOTO

Americancele au părăsit sala de gimnastică pentru o noapte în New York. Cum arată în rochii de seară campioanele olimpice - FOTO: Au câştigat în concursul de gimnastică feminin de la Jocurile Olimpice 2012 trei medalii de aur, cu echipa, la individual compus şi la sol, un argint şi un bronz. Ajunse înapoi în Statele Unite, cele cărora li se spune "Temutele cinci" onorează acum invitaţii la diverse evenimente, ultima dată petrecând o noapte în New York şi participând la emisiunea lui David Letterman.





Concertul Lady Gaga din Sofia: Cantareata a urcat pe scena pe un cal si a fluturat steagul Bulgariei

Concertul Lady Gaga din Sofia: Cantareata a urcat pe scena pe un cal si a fluturat steagul Bulgariei: Lady Gaga a concertat marti seara in Sofia, capitala Bulgariei, in fata a 12 000 de persoane. Cantareata a urcat pe scena cu o intarziere de jumatate de ora, calare pe un cal maro, relateaza Novinite. In primul concert al turneului "The Born This Way Ball", Lady Gaga a mai aparut pe scena pe o motocicleta fluturand steagul Bulgariei.

15 August. Izbașa, cea mai mediatizată în online. Protest cu telecomandă pentru TVR Cultural

15 August. Izbașa, cea mai mediatizată în online. Protest cu telecomandă pentru TVR Cultural:   Cea mai menționată în online. Sandra Izbaşa este cea mai mediatizată sportivă română în mediul online pe durata Jocurilor Olimpice (JO) de la Londra

Johnny Depp Look (Edward Scissor Hands,Captain Jack Sparrow & Willy Wonka )