vineri, 28 octombrie 2011

DANSEZ PENTRU TINE: Dansuri din buric şi scene fierbinţi, în a doua seară de concurs. Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea

DANSEZ PENTRU TINE: Dansuri din buric şi scene fierbinţi, în a doua seară de concurs. Vezi pentru ce dans au luat 10 pe linie Pepe şi Andreea: Costume sexy, sutiene împodobite cu bănuţi auriţi, burice goale înconjurate de kilograme de strălucire la propriu, astfel au arătat perechile concurente în cea de-a doua seară de concurs din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".





Andrei Pavel, dat afară din echipa României de Cupa Davis. ...

Andrei Pavel, dat afară din echipa României de Cupa Davis. ...:

După ce Andrei Pavel a fost dat afară din echipa de Cupa Davis a României, tenisul românesc stă pe un butoi cu pulbere. Toţi componenţii au cerut FR de Tenis, printr-o scrisoare deschisă, să-l repună în drepturi pe "Cneaz", susţinând că vor răspunde "prezent" în contextul revocării deciziei de demitere a căpitanului lor.


Scrisoarea remisă presei a fost semnată de toţi cei cinci jucători care ne-au reprezentat în ultima vreme în Cupa Davis, adică de Victor Hănescu, Horia Tecău, Victor Crivoi, Adrian Ungur şi Marius Copil. "Întreaga echipă de Cupa Davis a României observă, cu consternare, că motivele destituirii din funcţie a lui Andrei Pavel sunt mai degrabă subiective şi personale, nicidecum unele obiective, prin urmare demiterea în sine devine un act personal", au punctat tricolorii.


Hănescu şi colegii săi au precizat că nu au fost consultaţi niciodată de conducerea federaţiei cu referire la această hotărâre şi au avut şi un mesaj pentru Ruxandra Dragomir, preşedintele FRT, prin care i-a cerut să revină asupra deciziei de demitere a lui Pavel. "Noi, componenţii echipei de Cupa Davis a României, vom răspunde «prezent» la solicitările echipei pentru meciurile următoare în contextul revocării deciziei de demitere a căpitanului nostru",

Citeşte mai mult...

Huidu, scos din grafic! Găinuşă va prezenta “Cronica Cârcotaşilor” alături de Codruţ ...

Huidu, scos din grafic! Găinuşă va prezenta “Cronica Cârcotaşilor” alături de Codruţ ...:

Şefii de la Prima TV au decis continuarea emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, Însă, fără Şerban Huidu, care va fi înlocuit de Codrut Keghes.


La pupitrul cârcotelilor, Mihai Găinuşă îl va avea alături pe “Dezbrăcatu”, promovat la rangul de co-prezentator, după ce Huidu a decis să se retragă din viaţa publică. În urma discuţiilor, şefii de la Prima TV au renunţat la planul iniţial, care presupunea ca Mişu să aibă în studio câte un invitat special la fiecare ediţie. Astfel, de săptămâna viitoare, emisiunea “Cronica Cârcotaşilor” nu numai că va fi prezentată într-o altă formulă, dar şi formatul va fi uşor modificat.


Ediţie specială


Miercuri, 26 octombrie, “Cronica cârcotaşilor” a avut parte de o ediţie specială. Nu numai că Şerban Huidu şi-a anunţat retragerea din viaţa publică, implicit de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat, dar Mihai Găinuşă i-a invitat în platou pe Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Cristina Ţopescu, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei, Călin Goia, şi colegii din echipă – Codruţ Keghes, Octavian Pascut, Oana Ioniţă, Cristian Hrubaru, Bebeluşele Ioana şi Cristina. Împreună cu aceştia s-a decis ca emisiunea să meargă mai departe: “Spor la treaba, Cronica… ‘show must go on’”, a declarat Liana Stanciu.


Citeşte mai mult...

Mihaela Rădulescu ia pastile pentru creșterea apetitului sexual

Mihaela Rădulescu ia pastile pentru creșterea apetitului sexual: Vedeta a participat, astăzi, la evenimentul de lansare a unor pastile care înlătură efectele secundare generate de anticoncepționale, cum ar fi creșterea în greutate.

Oana Zăvoranu ar putea rămâne fără casă în 13 zile

Oana Zăvoranu ar putea rămâne fără casă în 13 zile: Vedeta are o datorie de 180.000 de euro, pe care nu a reușit să o returneze.

Apple, depăşit în topul furnizorilor de smartphone-uri. Care este noul lider al pieţei

Apple, depăşit în topul furnizorilor de smartphone-uri. Care este noul lider al pieţei: Samsung Electronics a devenit cel mai mare furnizor de smartphone-uri după ce a devansat Apple în trimestrul al treilea, în contextul războiului tehnologic şi juridic dintre cele două companii, relatează Bloomberg.





Cum se vede România prin ochii unui jurnalist american.

Cum se vede România prin ochii unui jurnalist american.: Jurnalistul de opinie Greg Johnson a vizitat recent Romania- a trecut prin Timisoara si s-a oprit in Giarmata, o localitate din judetul Timis. Mai jos, puteti citi impresiile lui despre tara, romani, cum a evoluat economia si care e marea problema a Romaniei.
"Traficul e lent acum, ca am iesit din Timisoara, un oras de peste 300.000 locuitori, unde oamenii au initiat o revolutie care a dus la executia dictatorului Nicolae Ceausescu, in dimineata zilei de 25 decembrie 1989", isi incepe ...

Stelian Tănase intră mâine cu 3×3 pe Realitatea lui Elan. Dinescu: Probabil că logodna noastră va continua

Stelian Tănase intră mâine cu 3×3 pe Realitatea lui Elan. Dinescu: Probabil că logodna noastră va continua: ACTUALIZARE: “Probabil că logodna noastră va continua“, a declarat de la Viena, pentru paginademedia.ro, poetul Mircea Dinescu, referindu-se la emisiunea realizată împreună cu Stelian Tănase. Dinescu are și un alt proiect de emisiune. Detalii, în articol. Stelian Tănase își reia emisiunea 3×3 pe Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg. Emisiunea va fi difuzată mâine, 29... mai mult »

Antena 3 după Firea: mai mult Răzvan Dumitrescu și Dana Grecu

Antena 3 după Firea: mai mult Răzvan Dumitrescu și Dana Grecu: Transferul Gabrielei Vrânceanu Firea de la Antena 3 la Antena 1, unde va realiza un nou format, Gabi Firea Show, aduce și modificări în grila de prime time la Antena 3. Cea mai importantă: emisiunea prezentată de Dana Grecu și Subiectivul lui Răzvan Dumitrescu vor fi mai lungi. Mai multe, în continuare. Gabriela Vrânceanu Firea a... mai mult »

Noutate la măsurarea audienţelor TV: Va fi luată în calcul şi vizionarea online

Noutate la măsurarea audienţelor TV: Va fi luată în calcul şi vizionarea online: Audienţele TV, furnizate de la 1 ianuarie 2012 de Kantar Media, vor fi măsurate pe toate platformele, inclusiv vizionarea online de TV, a declarat Lucia Antal, preşedintele Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor, joi seară, într-un eveniment care a marcat 10 ani de la înfiinţarea asociaţiei.





Cum va fi Facebook mai rapid pentru europeni. Locul în care compania va stoca datele "la rece" - FOTO

Cum va fi Facebook mai rapid pentru europeni. Locul în care compania va stoca datele "la rece" - FOTO: Facebook a cumpărat o fermă din nordul Suediei pentru a găzdui serverele reţelei de socializare fondate de Mark Zuckerberg. În acest mod, Facebook va fi mai rapid pentru utilizatorii din Europa.





Golaneala Realitatilor (Opinii)

Golaneala Realitatilor (Opinii): "Dincolo de tot acest nod de interese, dincolo de lupta interna din PSD pentru controlul Realitatii, dincolo de golaneala Realitatilor paralele, ceea ce se intampla acum in media romaneasca este jalnic si periculos deopotriva. Audiovizualul a fost confiscat in cea mai mare parte de "grasuti geniali", de securisti batrani, de pradatori tineri cu ambitii mari care fac din televiziunile detinute exclusiv vehicule pentru interesele lor financiare si politice.

Manipularea atinge cote incredibile, interesul public este calcat in picioare, iar CNA pare complet depasit de situatie."

'via Blog this'

Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat

Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat: Site-ul stirileprotv.ro a fost relansat, utilizatorii făcând cunoştinţă cu noua sa interfaţă, care doreşte să transforme navigarea online într-o experienţă mai plăcută şi mai uşoară în acelaşi timp, informează televiziunea.





GALERIE FOTO – BALUL BOBOCILOR 2011 | Grupul Scolar “Elie Radu”

GALERIE FOTO – BALUL BOBOCILOR 2011 | Grupul Scolar “Elie Radu”:

VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!

VEZI lista cu beneficiarii programului "Bani de liceu" , din judetul Botosani!: Ministerul Educatiei a publicat, vineri, lista beneficiarilor programului “Bani de liceu".
Lista pentru judeţul Botoşani
aici
In acest an scolar, la nivelul judetului Botosani, au fost depuse un numar de 5.352 de cereri pentru “Bani de liceu", majoritatea fiind depuse de cei din mediul rural,...

REPORTAJ | NIMENI nu mai vrea să se facă arbitru! De ce se tem tinerii sa arbitreze?

REPORTAJ | NIMENI nu mai vrea să se facă arbitru! De ce se tem tinerii sa arbitreze?: Arbitrajul, domeniu virusat de spagi si arestari sau o meserie frumoasa si o sursa de venit pentru viitor? Şefii şcolii susţin că meseria nu mai e interesantă pentru că puştii vor acum să cîştige mult, cu efort minimal. In plus,...

Huiduieli, sticle de apă şi lacrimi de fericire la Miss Boboc Elie Radu - GALERIE FOTO

Huiduieli, sticle de apă şi lacrimi de fericire la Miss Boboc Elie Radu - GALERIE FOTO: Grupul Şcolar Industrial „Elie Radu” a dat startul balurilor bobocilor din acest an. Sub privirile liceenilor au defilat şapte perechi exteriorizându-şi talentele. La final, juriul a decis că cei...

Galerii foto şi audio: Alegeri la Consiliul Judeţean al Elevilor Botoşani


Secvenţe audio şi galerie foto de la alegerea Biroului Executiv al Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani, desfăşurată vineri, 28 octombrie,  la sediul C.N. "Mihai Eminescu". 
În funcţia de preşedinte a fost ales Gavril Florin Alexandru de la C.N. "A.T. Laurian" Botoşani.


Observator - Europe Direct Botoşani

Galerie foto: 



Secvenţe audio: 


HPIM1200
raducaj10 minutes ago

Gavril Florin Alexandru

HPIM1208
raducaj12 minutes ago

Prof. Mihaela Ţăranu