luni, 6 august 2012

Vocea Rusiei îi oferă drept la replică preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Vocea Rusiei îi oferă drept la replică preşedintelui suspendat Traian Băsescu.: Postul Vocea Rusiei ii ofera presedintelui suspendat Traian Basescu drept la replica dupa ce acesta a criticat faptul ca analisti TV vorbesc despre listele electorale inspirati de acest post de radio, potrivit Mediafax.
Directorul postului Vocea Rusiei, Andrei Bistritki, a respins acuzatiile presedintelui suspendat, catalogandu-le drept "nefondate", conform unei declaratii postate pe site-ul postului de radio.
"Vocea Rusiei respecta principiul obiectivitatii in disputele politice si prezinta ...

Ponta aruncă în luptă linia dură pentru continuarea puciului.

Ponta aruncă în luptă linia dură pentru continuarea puciului.: Ponta si tovarasii au in fata doua cosmaruri: sondajele de opinie si revenirea lui Basescu la Cotroceni.
Noul puci pus la cale de Ponta, Antonescu si acolitii uselisti, decisi sa darame pana la ultima caramida statul de drept, a primit o dubla lovitura prin demisia ministrilor de Interne si Administratiei, Ioan Rus si Victor Paul Dobre, si prin comunicatul Curtii Constitutionale catre guvern, prin care Curtea atrage atentia ca a cerut 'listele electorale permanente, in baza caror s-a ...

Un palat ţigănesc pentru domnul Marga.

Un palat ţigănesc pentru domnul Marga.: Aripa liberala a USL continua sa scuipe foc intru apararea interimarului ei, incurajata de-acum si de monumentala decizie a Curtii Constitutionale de a nu decide, deocamdata, nimic. Spre ghinionul lor, liberalii nu dispun insa de politicieni de talia unui Ioan Rus, capabil atat de o eleganta retinere in varii stadii ale crizei, cat si de manevre ce produc o rasturnare totala a situatiei.
Pe Eugen Nicolaescu mintea nu l-a dus decat la varianta burlesca a repetarii referendumului ad nauseam ...

Ar putea urmări "în direct şi la o oră de vârf" manipulările grosiere particulare unei bune părţi a mass-media româneşti care calcă în picioare, seară de seară, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţeanului precum şi cea mai elementară urmă de deontologie profesională - submediocritatea, neadevărurile, cinismul şi agresivitatea promovate având consecinţe directe şi dezastruoase asupra perspectivelor morale şi intelectuale ale unui segment considerabil al populaţiei.

DUPĂ 20 DE ANI. Tele7 abc se întoarce din toamnă. Cine îl relansează?

DUPĂ 20 DE ANI. Tele7 abc se întoarce din toamnă. Cine îl relansează?: Tele 7 abc reapare în peisajul media la aproape 20 de ani de la lansarea lui și la aproximativ 10 ani de când a fost

Prăbuşirea Facebook aduce randamente de 500% celor care au mizat pe declinul acţiunilor

Prăbuşirea Facebook aduce randamente de 500% celor care au mizat pe declinul acţiunilor: Declinul cotaţiei Facebook cu 45% faţă de preţul din oferta publică iniţială a generat randamente de peste 500% pentru investitori din Europa care au cumpărat produse financiare ce mizau pe scăderea acţiunilor companiei.





Sharon Stone a ajuns în România

Sharon Stone a ajuns în România: Celebra acrtiţă a ajuns, în această după-amiază, în România. Aşteptată la aeroport de o armată de bodyguarzi, Saheron Stone a încercat să se ţină cât mai departe de ochii presei.

Războiul USL cu Băsescu a fost pierdut. Cel cu Justiţia continuă.

Războiul USL cu Băsescu a fost pierdut. Cel cu Justiţia continuă.: Demisia lui Ioan Rus si a lui Victor Paul Dobre din fruntea Ministerului de Interne a fost gestul de capitulare prin care conducerea MAI a recunoscut ca nu poate modifica listele electorale fara sa incalce hotararile Curtii Constitutionale, deci legea. Din acest moment, orice demers de a forta validarea referendumului pare sortit esecului si, prin urmare, razboiul cu Traian Basescu pare pierdut. Asta nu inseamna ca razboiul cu Justitia nu poate fi castigat de USL. Prin numirea Monei Pivniceru ...

Elton John a atacat-o dur pe Madonna. Ce a spus cântăreţul britanic despre vedeta americană

Elton John a atacat-o dur pe Madonna. Ce a spus cântăreţul britanic despre vedeta americană: Elton John a atacat-o în termeni duri pe Madonna şi a spus că este supărat pe interpreta hiturilor "Like a Virgin", "Material Girl" sau "Like a Prayer". Cântăreţul a făcut public şi motivul pentru care l-a deranjat Madonna.





DESCOPERIRE UIMITOARE: Obiectul neglijat decenii la rând care ar putea valora acum peste 125 de milioane de euro - FOTO

DESCOPERIRE UIMITOARE: Obiectul neglijat decenii la rând care ar putea valora acum peste 125 de milioane de euro - FOTO: Un obiect care a fost neglijat ani la rând, fiind abandonat într-o casă de la ţară, ar putea fi în prezent o adevărată comoară, în valoare de peste 125 de milioane de euro.





Cristian Preda: Modificarea listelor, cerută de USL, va conduce la o fundătură.

Cristian Preda: Modificarea listelor, cerută de USL, va conduce la o fundătură.: Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca modificarea listelor, solicitata de USL si facuta posibila de amanarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei, va conduce la o fundatura pentru Romania.
'Modificarea listelor - solicitata de USL si facuta posibila de amanarea deciziei Curtii - va conduce la o fundatura. Nimeni din comunitatea internationala a democratiilor nu va recunoaste rezultatul unui referendum care isi stabileste datele de pornire la o luna dupa ce s-a incheiat", ...