vineri, 6 aprilie 2018

Facebook: Pretexte pentru intruziune în viața personală



S-a confirmat: Facebook îţi citeşte mesajele şi îţi scanează pozele pe care le trimiţi prin intermediul aplicaţiei Messenger | Ziarul Financiar: "„De exemplu, pe Messenger, când trimiţi o poză, sistemele noastre automate utilizează tehologia de comparare a fotografiilor pentru a detecta dacă există imagini cu minori exploataţi, iar atunci când trimiţi un link, platforma îl scanează pentru a detecta dacă acesta prezintă riscuri sau viruşi”, a transmis un purtător de cuvânt al companiei. „Facebook a proiectat aceste instrumente automate pentru a opri într-un timp cât mai scurt comportamentul abuziv în cadrul platformei.

 "



'via Blog this'

Ștergerea unui cont Facebook este aproape imposibilă, spune expertul | Euronews

Ștergerea unui cont Facebook este aproape imposibilă, spune expertul | Euronews: "Dezactivați
"Primul lucru este că platforma oferă opțiunea de a" dezactiva "contul, care îl suspendă, dar nu șterge toate datele personale. Această opțiune este foarte ușoară - tot ce trebuie să faceți este să accesați fila de setări generale și să faceți clic pe "Gestionați contul", care vă va oferi opțiunea de dezactivare. "

Şterge
"Dar acest lucru nu înseamnă că contul dvs. a fost șters. Pentru a face acest lucru, procesul este destul de ușor, dar greu de găsit ", a spus Lara.

"În aceeași opțiune" Gestionați contul ", puteți să faceți clic pe un link" Mai multe informații ", care vă trimite la o explicație grafică a opțiunii de dezactivare.

"În noua pagină a documentului apare un nou link cu informații mai detaliate despre ceea ce înseamnă ștergerea contului dvs. (această opțiune este, de asemenea, accesibilă prin pagina de întrebări frecvente). Acest link vă oferă opțiunea de a șterge definitiv contul."

Puteți găsi linkul pentru a șterge contul dvs. aici ."



'via Blog this'