sâmbătă, 27 aprilie 2013

Banciu se mută la „Mondenii” în emisiune - Media > EVZ.ro

Banciu se mută la „Mondenii” în emisiune - Media > EVZ.ro: "L-am imitat de multe ori pe Banciu în cercul meu de prieteni. Ei mi-au dat curajul pentru o astfel de provocare. Prima dată l-am imitat pe Banciu anul trecut, după concertul Lady Gaga, când apăruse pe net un viral cu un fragment din emisiunea lui. Eram cu un prieten la o partidă de table şi ne-am luat la întrecere. Mie mi-a ieşit cel mai bine. După aceea, am mai făcut diverse farse prietenilor, la telefon, imitându-l pe Banciu."

'via Blog this'

SERVICIUL ROMÂN DE COMEDIE, lider de audienţă în ediţia cu Elena Udrea

SERVICIUL ROMÂN DE COMEDIE, lider de audienţă în ediţia cu Elena Udrea: Invitata Elena Udrea şi "Serviciul Român de Comedie" au propulsat ediţia de miercuri a emisiunii pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public, informează Pro TV, citat de Mediafax.

"Din cea mai frumoasă femeie am devenit cea mai umilită în doar o zi": GAFA VESTIMENTARĂ a unei vedete de la Hollywood - FOTO

"Din cea mai frumoasă femeie am devenit cea mai umilită în doar o zi": GAFA VESTIMENTARĂ a unei vedete de la Hollywood - FOTO: Desemnată recent cea mai frumoasă femeie din lume de o cunoscută publicaţie americană, o vedetă de la Hollywood a spus povestea din spatele unei gafe vestimentare de la premiera celui mai recent film al ei.





Paul Goma a primit din nou cetăţenia Republicii Moldova. Scriitorul va conduce Centrul de studiu al comunismului din Basarabia şi Bucovina

Paul Goma a primit din nou cetăţenia Republicii Moldova. Scriitorul va conduce Centrul de studiu al comunismului din Basarabia şi Bucovina: Paul Goma a primit din nou cetăţenia Republicii Moldova, iar în vara acestui an scriitorul şi disidentul politic în vârstă de 77 de ani, care locuieşte în prezent la Paris, se va stabili la Chişinău, unde va conduce Centrul de studiu al comunismului din Basarabia şi Bucovina.