miercuri, 27 martie 2013

RĂZBUNAREA PUBLICITARILOR: Directorul Metrorex a fost "atârnat" pe stâlpi

RĂZBUNAREA PUBLICITARILOR: Directorul Metrorex a fost "atârnat" pe stâlpi: Război dur la Metrou pe publicitate: "Acum noi am venit la putere". Şeful Metrorex a început rezilierea contractelor. În replică, publicitarii îi fac "reclamă" directorului şi consilierului personal al acestuia.

Cel mai mare atac informatic din istoria internet-ului a incetinit conexiunile web a milioane de oameni

Cel mai mare atac informatic din istoria internet-ului a incetinit conexiunile web a milioane de oameni: Conflictul dintre un grup care lupta impotriva spam-erilor si o companie olandeza acuzata ca gazduieste site-uri care trimit spam, a dus la aparitia celui mai mare atac informatic din istoria internet-ului, scrie The New York Times. Milioane de useri si-au vazut conexiunile la internet incetinite si unele site-uri nu au mai putut fi accesate, insa marele pericol e legat de faptul ca aceste atacuri ar putea deveni tot mai puternice si multe servicii de baza, precum online banking sau e-mail, ar putea fi imposibil de accesat.

Tabloidele rămân cele mai citite ziare. Gazeta Sporturilor, cea mai mare creştere a audienţei

Tabloidele rămân cele mai citite ziare. Gazeta Sporturilor, cea mai mare creştere a audienţei: Tabloidele sunt în continuare cele mai citite ziare, urmate de ziarele de sport. Click! rămâne cel mai citit ziar din România, cu o medie de

Au fost decernate Oscarurile româneşti

Au fost decernate Oscarurile româneşti:
Premiile Gopo, considerate "Oscarurile" cinematografiei româneşti, au fost decernate luni, 25 martie, la Opera Naţională Bucureşti. Aceasta a fost cea de-a şaptea ediţie a celui mai marcant eveniment dedicat filmului autohton.
Gala Gopo 2013 a avut doi mari câştigători: "Toată lumea din familia noastră", de Radu Jude, premiat, printre altele, pentru regie şi pentru cel mai bun film, şi "Undeva la Palilula", care şi-a adjudecat toate trofeele tehnice.
“Toată lumea din familia noastră” – 6 trofee
Cel mai dorit trofeu al serii, cel pentru cel mai bun film, a fost acordat filmului "Toată lumea din familia noastră". Radu Jude a câştigat şi premiile pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu, iar Şerban Pavlu, aflat la prima nominalizare, a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal. De asemenea, premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar i-a revenit Mihaelei Sîrbu, iar Gabriel Spahiu a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru partitura din acelaşi film.
“Undeva la Palilula” – 6 distincţii
Lungmetrajul "Undeva la Palilula" a fost câştigătorul tuturor categoriilor tehnice, adjudecându-şi premiile pentru cele mai bune costume (Lia Manţoc), cele mai bune decoruri (Helmut Stürmer, Dragoş

Citeşte mai mult...

MASTERCHEF: Prima probă eliminatorie. Mulţi concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicului - VIDEO

MASTERCHEF: Prima probă eliminatorie. Mulţi concurenţi au avut nevoie de intervenţia medicului - VIDEO: Proba eliminatorie a constat în curăţarea de crapi vii. Concurenţii au primit sarcina de a transforma crapii în file de peşte. Mulţi s-au văzut nevoiţi să apeleze la medic după această probă.