sâmbătă, 10 septembrie 2011

Video: Cum se vor putea retuşa fotografiile neclare

Mii de studente, carne de tun în industria videochat-ului

Mii de studente, carne de tun în industria videochat-ului: INDUSTRIE. La Iaşi s-a deschis un fel de „mall” al video-chat-ului, unde zeci de fete sunt cazate, dorm, mănâncă şi prestează sex virtual. Numai în Iaşi circa 1.500 de studente fac acest lucru.

Cum să fii la modă în sezonul toamnă-iarnă 2011

Cum să fii la modă în sezonul toamnă-iarnă 2011: Fustele din piele, puloverele împletite, rochiile în stilul anilor 1960 şi botinele care acoperă glezna se numără printre principalele tendinţe în vogă în sezonul toamnă-iarnă 2011.





Două rochii regale. A lui Catherine face bani, iar a lui Lady Di, în muzee de mâna a cincea | VIDEO

Două rochii regale. A lui Catherine face bani, iar a lui Lady Di, în muzee de mâna a cincea | VIDEO: Rochiile de mireasă purtate de două dintre cele mai îndrăgite prințese ale lumii au avut parte de destine diferite.

Elena Udrea: Camelia Potec, brand în turism aşa cum este brand în sport.

Elena Udrea: Camelia Potec, brand în turism aşa cum este brand în sport.: Inotatoarea Camelia Potec va deveni un brand in turism, asa cum este un brand in sport, a declarat, sambata, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, la inaugurarea hotelului plutitor al campioanei olimpice la natatie, potrivit Agerpres.
''Camelia Potec este un brand romanesc, un nume care inseamna succesul si performanta din Romania. Sunt sigura ca va face performanta in turism, asa cum a facut in sport. Cu ambitia, daruirea si fermitatea care o caracterizeaza, sunt ...

Cum a blocat Angelina Jolie un bulevard din Londra

Cum a blocat Angelina Jolie un bulevard din Londra: Câțiva paparazzi și mii de oameni s-au îmbulzit să o vadă pe Angelina Jolie și au blocat un bulevard din capitala britanică, potrivit "The Sun".

Video cenzurat: Bancuri proaste ale francezilor pe seama românilor şi o mică replică


Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo

Au scos video! Bun simţ tardiv sau laşitate? 

In cadrul programului de satira "Les Guignols de l'Info", două păpuşi discuta meciul de fotbal Romania - Franta. Din replici: 

  • "Nu cred ca meciul va incepe pentru ca atunci cand arbitrul va arunca moneda in aer nu e sigur ca o sa cada inapoi pe pamant, cu totii romanii aia acolo"; 

  • "Sportul national in Romania nu este fotbalul, ci cersitul"-
  •  "Trebuie sa ne temem de contactul direct cu romanii." "De ce, joaca dur?" "Nu, au paduchi."
  • "Stii cum se zice la cos de gunoi in romaneste? ... Bucuresti". 



Şi replica fiindcă tot veni vorba de coşul de gunoi: 


Un roman, ajuns in Franta, isi ia "petit dejuner"-ul (cafea, croissant, paine, unt si marmelada), cand un
francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el. 
Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il apostrofeaza:
- Voi painea o mancati toata?
Romanul raspunde, prost dispus:
- Evident.
Francezul facand un balon cu guma:
- Noi nu. In Franta mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania, continua, cu o strambatura insolenta.
Romanul pastreaza tacerea.
Francezul insista:
- Voi puneti marmelada pe paine?"
Romanul:
- Evident.
Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:
- Noi nu. In Franta, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania.
Atunci, romanul intreaba:
- Voi francezii faceti sex?
- Bine-nteles! raspunde francezul cu un zambet imens.
- Si ce faceti cu prezervativele folosite? continua sa intrebe romanul.
- Le aruncam, bine-nteles.
- Noi nu, conchide romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.



sursa Glumite.ro 

Leonardo DiCaprio, luat drept hoț în Australia

Leonardo DiCaprio, luat drept hoț în Australia: Actorul american Leonardo DiCaprio era să fie arestat în Australia după ce o vânzătoare dintr-un magazin de bijuterii a crezut că e hoț.

Amy Winehouse a murit din cauza unei crize provocate de detoxificare

Amy Winehouse a murit din cauza unei crize provocate de detoxificare: Tatăl regretatei artiste, Mitch Winehouse, a declarat că fiica sa consumase doar Librium înainte să moară, un medicament eliberat doar pe bază de rețetă, care ajută organismul să reziste în timpul detoxificării.

Ioana si Calin Popescu-Tăriceanu au divorţat.

Ioana si Calin Popescu-Tăriceanu au divorţat.: Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu si sotia sa, Ioana, au divortat. Judecatoria Sectorului 6 a admis cererea de desfacere prin acord a casatoriei si a luat act de intelegerea privind incredintarea baiatului lor si cuantumul pensiei de intretinere, potrivit Mediafax.
Instanta Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti a admis cererea formulata de Ioana si Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu si a desfacut prin acord casatoria incheiata in 22 august 2003 la Ambasada Romaniei la Budapesta. ...

SCRIE SCRIITORUL : Ignoranţa, maladie naţională

SCRIE SCRIITORUL : Ignoranţa, maladie naţională: Un popor fără obiceiuri, tradiţii şi ctitorii e un popor sterp, fără fizionomie istorică, care oricând poate fi asimilat de un popor cu personalitate, fixat în timp prin spirit şi fapte. Să nu...

Video: Majorete la Dorohoi :-))

Facebook introduce aplicaţia Smart List. Seamănă izbitor cu Circles de la Google+

Facebook introduce aplicaţia Smart List. Seamănă izbitor cu Circles de la Google+: Smart List este ultima dintre ideile celor care administreza reţeaua de socializare Facebook. Aplicaţia grupează prietenii în colegi de muncă, colegi de şcoală şi oameni care locuiesc pe o arie de 50 de mile (80 km) în jurul...