sâmbătă, 6 aprilie 2013

Mihai Bendeac crede în “programare mentalã”

Mihai Bendeac crede în “programare mentalã”: Actorul spune că atunci când își dorește ceva, se comportă ca și cum are acel lucru și explică de ce nu-l vom vedea căsătorit niciodată.

Nicu Alifantis: „Când am intrat în Cenaclul Flacăra, mulţi au şters pe jos cu mine, începând cu moţul Pitiş”

Nicu Alifantis: „Când am intrat în Cenaclul Flacăra, mulţi au şters pe jos cu mine, începând cu moţul Pitiş”: După 40 de ani de muzică, Alifantis povestește fiecare capitol al carierei sale: de la cele trei eşecuri la Conservator, până la Cenaclul Flacăra și ascensiunea în lumea teatrului şi a muzicii.

Un documentarist care a vrut să se pună în pielea persoanelor fără adăpost a murit pe stradă - Internaţional > EVZ.ro

Un documentarist care a vrut să se pună în pielea persoanelor fără adăpost a murit pe stradă - Internaţional > EVZ.ro: "Poliţia britanică a anunţat sâmbătă deschiderea unei anchete cu privire la decesul unui tânăr documentarist care a fost găsit fără suflare pe o stradă din Newcastle (nordul Angliei), în timp ce realiza un proiect televizat dedicat oamenilor fără adăpost, transmit AFP.

Lee Halpin, 26 de ani, a decis să petreacă o săptămână pe stradă, pentru a intra în pielea oamenilor fără adăpost. El a fost descoperit mort miercuri într-o clădire abandonată, la trei zile după ce îşi începuse proiectul."

'via Blog this'

Adrian Despot declară război industriei muzicale românești - Vedete > EVZ.ro

Adrian Despot declară război industriei muzicale românești - Vedete > EVZ.ro: " Vița de Vie se pregătește acum de un concert... altfel. “In primul rând pentru simplul fapt că stăm jos, nu în picioare. Și publicul stă jos, totul se întâmplă într-o sală de teatru. Avem covoare persane pe jos, lumânări, proiecții, light design, niște termeni foarte "șmecheri". Dar vă garantez că este o experiență unică și vă așteptăm pe 8 aprilie la Teatrul Național”, promite Adrian Despot."

'via Blog this'

A rămas doar CU PATRU PRIETENI. Tragedia prin care trece IDOLUL adolescentelor din întreaga lume - Panorama > EVZ.ro

A rămas doar CU PATRU PRIETENI. Tragedia prin care trece IDOLUL adolescentelor din întreaga lume - Panorama > EVZ.ro: "Cântăreţul Justin Bieber a dezvăluit într-un interviu apărut în revista "Teen Vogue" că celebritatea a cauzat eşecul încercării sale de a se apropia de oameni cât mai mult. Conform inquisitr.com, el a specificat că “nu mă mai suna nimeni şi am ramas doar cu patru oameni în relaţii apropiate”."

'via Blog this'

Înregistrări cu audiţii ratate ale unor actori deveniţi ulterior celebri, retrase de la licitaţie

Înregistrări cu audiţii ratate ale unor actori deveniţi ulterior celebri, retrase de la licitaţie: Mai multe înregistrări video cu audiţiile la care au participat actori de la Hollywood deveniţi ulterior celebri, precum Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, care nu au primit în cele din urmă acele roluri, scoase la vânzare, au fost retrase de la licitaţie după mai multe plângeri.





TRANSFORMAREA VICTORIEI BECKHAM de-a lungul timpului. Şi-a pus silicoane, a redus dimensiunea lor şi acum a renunţat definitiv - FOTO

TRANSFORMAREA VICTORIEI BECKHAM de-a lungul timpului. Şi-a pus silicoane, a redus dimensiunea lor şi acum a renunţat definitiv - FOTO: Ajunsă la 38 de ani, Victoria Beckham a afişat imagini total diferite ale bustului său de-a lungul timpului. În plină vogă Spice Girls, soţia lui David Beckham nu impresiona prin dimensiunea sânilor. A decis apoi să-şi pună silicoane, a redus mărimea lor în timp iar acum a renunţat definitiv.





Stiri.Botosani.ro - Societatea in care oamenii devin sclavi : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Societatea in care oamenii devin sclavi : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: " Se vor face arestari automate, condamnari automate, distractii automate, executii automate. Individul nu va mai avea dreptul la existenta si va fi ridiculizat ca un piston ori alta piesa de masina care ar vrea sa duca o existenta separata. Revolutia se va intinde pe intregul pamant. Nu ne vom putea ascunde nici in paduri. Nici in insule. Nicaieri. Va fi sangeroasa. Nicio natiune nu se va putea apara. Toate armatele din lume vor fi alcatuite doar din mercenari care se vor bate pentru consolidarea unei societati tehnice, unde omul nu mai are ce cauta cu natura lui de om. "

'via Blog this'