joi, 29 martie 2012

VIDEO/ Pastina Barbu şi-a lansat primul CD, inspirat din viaţa ei în Italia

VIDEO/ Pastina Barbu şi-a lansat primul CD, inspirat din viaţa ei în Italia:
Pastina Cristina Barbu, originară din Sibiu, o româncă venită la muncă în Italia, şi-a descoperit la Trento, pasiunea pentru muzică. Din 2001, anul în care s-a stabilit, împreună cu familia în Peninsulă, a făcut de toate, inclusiv munci grele, în agricultură.

"M-am apropiat de muzica italiană"
Într-o bună zi, pe când muncea într-un hotel, ca recepţioneră, i-a propus un duet solistului care susţinea un program artistic în acea seară. “La hotel l-am cunoscut pe Damiano, un muzician pe care nu-l voi uita niciodată, pentru că mi-a dat posibilitatea să cânt. Datorită lui m-am apropiat de muzica italiană, şi, la un moment dat, am început să scriu propriile mele cântece”, ne spune Pastina Barbu.
Zece piese originale
La sfârşitul lunii martie, românca, acum stabilită la Torino,  şi-a lansat primul său CD, care conţine zece piese originale, intitulat “Oggi sono qui”. “Este visul vieţii mele, pe care am reuşit să-l realizez. Albumul conţine zece cântece în limba italiană şi este ispirat din viaţa mea. Eu am scris atât muzica, cât şi versurile melodiilor. Am reuşit să-l termin după ce am lucrat câteva luni de zile împreună cu producătorul meu, Michele Ruberto, care a crezut în mine de la început şi m-a încurajat

Citeşte mai mult...

SENZAȚIONAL, DAR ADEVĂRAT. OTV a intrat în insolvență

SENZAȚIONAL, DAR ADEVĂRAT. OTV a intrat în insolvență: Tribunalul București a admis intrarea Ocram Televiziune, care operează OTV, în insolvență, la cerea companiei de producție Mamitzu Production. Firma care a fost desemnată să se ocupe de insolvența OTV este Accis Solv Ipurl, aceeași care administrează și insolvența Odyssey, care va fi plătită cu 2.000 lei, exclusiv TVA, “din averea debitoarei“. Mamitzu Production a... mai mult »

Lady Gaga ar putea concerta în România

Lady Gaga ar putea concerta în România: Cântăreaţa ar putea susţine un show în Bucureşti, pe National Arena în luna iulie, potrivit Metropotam.

Julio Iglesias iubeşte românii

Julio Iglesias iubeşte românii: Cântăreţul a declarat, într-un interviu, că iubeşte românii, îi înţelege şi că ştie chiar foarte bine România.

Lansare de carte: Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc de Radu Marculescu

Lansare de carte: Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc de Radu Marculescu: Editura Humanitas lanseaza volumul Marturii pentru Judecata de Apoi adunate din gulagul romanesc de Radu Marculescu. La evenimentul de lansare care va avea loc joi, 29 martie, ora 18.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), vor vorbi: Neagu Djuvara, Alex Stefanescu, C.D. Zeletin si Lidia Bodea.

​VIDEO Ion Caramitru, pe Walk Of Fame:Caramitru, Caramitru, june inca la pupitru

​VIDEO Ion Caramitru, pe Walk Of Fame:Caramitru, Caramitru, june inca la pupitru: Actor, regizor, fondator si presedinte al Uniunii Teatrale din Romania (UNITER) si Director al Teatrului National, Ion Caramitru a devenit joi, 29 martie, cel de-al 14-lea artist care primeste o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Capitala. "Un mare actor al teatrului romanesc, Ion Manu, mi-a zis: "Caramitru, Caramitru, june inca la pupitru... vei ramane", lucru care se petrece si astazi", a declarat marele actor, in cadrul evenimentului desfasurat in Piata Timpului. "Am implinit 70 de ani - de asta-mi pare rau, de restu-mi pare bine".

CNA a amânat prelungirea licenţei postului Antena1

CNA a amânat prelungirea licenţei postului Antena1: Consiliul Naţional al Audiovizualului a amânat prelungirea licenţei terestre a postului Antena1 pentru încă nouă ani, după cum prevede legislaţia audiovizualului. Votul a fost amânat până marţi. Însă licenţa va fi valabilă până când va fi implementată şi în România televiziunea digitală. Solicitarea Antena Group a primit  voturi pentru şi împotrivă. Motivul amânării este faptul... mai mult »

OTV-işti protestează în faţa CNA

OTV-işti protestează în faţa CNA: Câteva sute de oameni s-au adunat în faţa CNA pentru a protesta împotriva măsurilor Consiliului de a înjumătăţi licenţa de emisie a postului OTV. Consiliul va lua în discuţie cererea lui Dan Diaconescu de a reanaliza decizia postului de a înjumătăţi licenţa postului OTV. Oamenii scandează Jos OTV şi alte lozinci împotriva Consiliului Naţional al... mai mult »

29 Martie. Tolontan: Patriciu a cheltuit 100.000 de dolari pe zi cu trustul Adevărul

29 Martie. Tolontan: Patriciu a cheltuit 100.000 de dolari pe zi cu trustul Adevărul: Se împlinesc 5 ani și jumătate de când Dinu Patriciu a început să investească în septembrie 2006 în Adevărul Holding și, pe 1 aprilie, se vor face exact doi ani de când conducerea lui Răzvan Cornețeanu a fost înlocuită cu cea a lui Peter Imre, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro. Conform documentelor... mai mult »

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe din timpul filmărilor de la "Niagara".

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe din timpul filmărilor de la "Niagara".: Parul ravasit si o mina relaxata, asa a fost fotografiata Marilyn Monroe in timpul unei pauze din timpul filmarilor la filmul Niagara. Fotografiile au fost realizate in 1953 de un prieten de incredere, si nu au fost niciodata vazute de public, potrivit Daily Mail.
Omul din spatele camerei a fost Allan "Whitey" Snyder, machiorul personal a lui Marilyn Monroe. Ea i-ar fi cerut sa o fotografieze pentru a se calma inainte de filmare.
"Uneori, mai ales in primele zile ale carierei ei din cinema, ...