duminică, 20 ianuarie 2013

"Fiica mea era sărită de pe fix de copil!". Cum arăta LADY GAGA CÂND ERA MICĂ | GALERIE FOTO

"Fiica mea era sărită de pe fix de copil!". Cum arăta LADY GAGA CÂND ERA MICĂ | GALERIE FOTO: Într-o discuţie cu Oprah Winfrey, Cynthia Germanotta, mama lui Lady Gaga, a recunoscut că ea şi soţul ei s-au temut pentru sănătatea mintală a fiicei lor încă de când era mică!

Cârcotaşii la raport. MIHAI GĂINUŞĂ: "Dacă rămân fără inspiraţie mă apuc de politică. Toţi neinspiraţii fac asta."

Cârcotaşii la raport. MIHAI GĂINUŞĂ: "Dacă rămân fără inspiraţie mă apuc de politică. Toţi neinspiraţii fac asta.": De luni până vineri, Cârcotaşii de la Kiss Fm, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi Oana Paraschiv comentează cu ironie subiectele zilei. Lideri în topurile de audienţă radio, matinalii au dezvăluit, într-un mod inconfundabil, ce...

Jurnalist belarus de opoziţie găsit mort în urma unei căderi de la etajul nouă al unui imobil

Jurnalist belarus de opoziţie găsit mort în urma unei căderi de la etajul nouă al unui imobil: Un jurnalist şi scriitor apropiat opoziţiei belaruse, Iuri Gumeniuk, a fost găsit mort după ce pare că a căzut de la etajul nouă al unui imobil, a anunţat duminică Asociaţia jurnaliştilor din Belarus.





Twitter a lansat Indexul Oscarurilor. Va putea reţeaua de socializare să PREZICĂ ...

Twitter a lansat Indexul Oscarurilor. Va putea reţeaua de socializare să PREZICĂ ...: Platforma de socializare Twitter a lansat, joi, Indexul Oscarurilor, prin care va "contabiliza" toate conversatiile cu privire la premiile Academiei de film americane ce vor fi postate in sase categorii principale, informeaza Variety, potrivit Mediafax.
Pagina oscars.twitter.com va reflecta parerile publicului si frecventa conversatiilor referitoare la nominalizarile pentru categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor" si cele patru categorii de actori - "actor in rol principal", ...

Justin Bieber a scăpat de un proces. Ce daune i se cereau

Justin Bieber a scăpat de un proces. Ce daune i se cereau: Procesul intentat cântăreţului Justin Bieber de către o femeie care pretindea daune de 9 milioane de dolari, pentru că auzul i-ar fi fost definitiv afectat în urma participării, în 2010, la unul dintre concertele artistului, a fost anulat.





Directorul artistic al Teatrului Balşoi, atacat cu acid, va fi operat. Cât timp va dura recuperarea - Mediafax

Directorul artistic al Teatrului Balşoi, atacat cu acid, va fi operat. Cât timp va dura recuperarea - Mediafax: "Balerinul a fost spitalizat cu arsuri de gradul al treilea pe faţă şi pe ochi, a declarat Katerina Novikova, purtătoarea de cuvânt a Teatrului Balşoi, citată de agenţia Itar-Tass.

Potrivit televiziunii ruse, medicii se tem că pacientul îşi va pierde vederea, dar au spus că vor putea să se pronunţe abia peste două săptămâni. Ei consideră, de altfel, că Serghei Filin va avea nevoie de cel puţin şase luni pentru a se vindeca complet."

'via Blog this'

Topul celor mai sexy actori în viaţă: Cine se află pe primul loc - FOTO - Mediafax

Topul celor mai sexy actori în viaţă: Cine se află pe primul loc - FOTO - Mediafax: "De cealaltă parte, Top 10 al celor mai sexy actriţe în viaţă, conform alegerii cititorilor Total Film este: Jennifer Lawrence (1), Scarlett Johansson (2), Kristen Stewart (3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) şi Charlize Theron (10)."

'via Blog this'

Topul celor mai sexy actori în viaţă: Cine se află pe primul loc - FOTO - Mediafax

Topul celor mai sexy actori în viaţă: Cine se află pe primul loc - FOTO - Mediafax: "Astfel, potrivit Total Film, Top 10 al celor mai sexy actori în viaţă se prezintă astfel: Tom Hiddleston (1), Robert Pattinson (2), Ryan Gosling (3), Benedict Cumberbatch (4), Richard Armitage (5), Tom Hardy (6), Alan Rickman (7), Michael Fassbender (8), Robert Downey Jr (9) şi Chris Hemsworth (10)."

'via Blog this'

Cozi imense la castingul pentru "Roata norocului". Vârciu, pus la zid de „vecinii” Adelinei

Cozi imense la castingul pentru "Roata norocului". Vârciu, pus la zid de „vecinii” Adelinei: Mii de oameni la castingul organizat la AFI Palace Cotroceni. Multi dintre participanți venisera cu o zi înainte, din provincie, pentru șansa de a intra în concursul de la Kanal D.

Stiri.Botosani.ro - Andreea Marin ia atitudine si pe Facebook! Vezi mesajul adresat jurnalistilor! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Andreea Marin ia atitudine si pe Facebook! Vezi mesajul adresat jurnalistilor! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Are mare dreptate,nu este treaba magarilor de unde beau oile apa.Jurnalistii ar trebui sa vina cu subiecte de interes public nu sa intre in viata particulara a cuiva, pentru a-si vinde ziarul sau pentru a face audienta.Ziarele si televiziunile care se folosesc de astfel de subiecte fac dovada prostiei celor care le conduc si a dezinteresului fata de subiectele cu adevarat interesante. Cei care se ocupa de viata privata a unei persoane ar fi bine sa faca dinviata lor subiect de presa si sa povesteasca toate mizeriile pe care le fac zi de zi"

'via Blog this'

A ţinut ascuns locul naşterii. ROMÂNUL TARZAN, SEX-SIMBOL al Americii. GALERIE FOTO și VIDEO

A ţinut ascuns locul naşterii. ROMÂNUL TARZAN, SEX-SIMBOL al Americii. GALERIE FOTO și VIDEO: La 20 ianuarie 1984 se stingea din viaţă înotătorul şi actorul american Jonny Weissmuller, cel care a jucat în filmul „Tarzan”. Timişoara, cartierul Freidorf – este locul unde s-a născut, în 1904, sub numele de Janos, interpretul...